Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
válasz Zsmester89 #29 üzenetére
Nyilván, csakis dísznek vettem. Ha mégis bekapcsolom, akkor meg igénytelen vagyok... stb. Maradj csak meg ebben a tévhitedben!
-
Memora
senior tag
Az ára tényleg korrekt, én több mint feleennyiért vettem anno 2009-ben az 55" full HD, de hagyományos (Samsung) LCD-met (ami még most is kitűnően szolgál, de egy nagyobb, vagy min: ugyanekkora 4k-s 3D-s TV-re azért lecserélném - csak kéne egy új PC is hozzá, ami "meghajtja" ).
Fancy quote placeholder
-
veterán
-
veterán
Amíg a 3d-t használták ami ugye passzív volt,addig LG panellel dolgoztak.Most,hogy elhagyták ezt a szolgáltatást lehet, hogy váltottak.Most nem tudom kinek a paneljét használják, gyanítom, hogy valamelyik kínai gyártóét.ennek ellenére a VIZIOt csak dícsérik Amerikában,talán a hazai boltok polcain is elférnének.
duree54
-
BloodRay
veterán
Na azért ez erős túlzás.
5-600.000Ft-ért már vannak 65"-os idei 4K alapmodellek.(#15) Duree -> Nem hinném hogy pl itt LG pannellel dolgoznának, lévén VA... De persze könnyebben eladható ha azt mondják LG paneles...
Nem olyan rossz ennek a tv-nek az ára, de azért a puding próbája az evés. Milyen a képe valójában(nem, nem a tesztek szerint), milyen a szoftvere??
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
fornettisuti
veterán
biztos azert van csak egy ev gari, bar en ugy vagyok vele, tartos muszaki cuccbol olyan tetmeket valasztok, amihez lehet venni par ev extra garanciat (tv, haztartasi gepek, fenykepezogep), atlag ember az ilyet nem 1-2evre veszi.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Iampityu
csendes tag
Ajánlanám figyelmetekbe az alábbi linket.
http://www.consumeraffairs.com/home_electronics/vizio.htmlNem akarom lehurrogni de mintha sok probléma lenne vele.. főleg az 1 éves garanciaidő után
-
fornettisuti
veterán
válasz #72042496 #24 üzenetére
dehogy, minek nezel engem?
vennek egy xiaomi mi tv-t, es a megmaradt penzt innam el!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
satmen
tag
Nem kell a "csodára" várni. A MM több mint egy éve árul Mo.-on 3k alatt 65"-os tv-t, igaz "csak" FHD. (most 2.6k) Nem olyan nagy az, még panelbe sem. Teljesen korrekt készülék, két év garanciával és szerviz háttérrel. Mielőtt felhördül valaki: van ilyen készülékem, és teljesen elégedett vagyok vele. Természetesen mindenki azt hisz, ír, vesz amit akar... csak gondoltam ha már emberi árról esik szó, leírom a fentieket.
-
törölt tag
válasz fornettisuti #22 üzenetére
Elinnád?
-
Kékes525
félisten
Az nagyon jó, hogy ilyen olcsó, de az emberek többségének a lakásába ez picit nagy. Panelba biztosan nem való.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
fornettisuti
veterán
ha lenne folos 3000 usapenzem, mar nem lenne
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bteebi
veterán
válasz Zsmester89 #20 üzenetére
Ajánlott nézési távolságból, de nem "muszáj" onnan nézni . Persze az se kérdés, hogy ekkora méretnél már tényleg jól jön a 4K.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
veterán
Nem azért mondom de a Media Marktban van egy 75" Samsung tévé 650 000ft-ért,igaz csak Full Hd de szerintem elég az bőven.
duree54
-
davidsone
addikt
Okés kösz mindenkinek az infot! Akkor ez nem a noname kategória...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
bteebi
veterán
Kifejezetten szép és még relatíve olcsó is, de ennyiért, illetve ekkora - vagyis a még nagyobb - képméretért már sokkal inkább projektort vennék. Szerintem a legtöbb esetben nincs igazán létjogosultsága a 65"-nál nagyobb TV-knek, vagy legalábbis ahol megoldható (elfér a projektor és a vászon is, és megfelelőek a fényviszonyok), oda én inkább projektort tennék.
Örülök amúgy a VA panelnek, de ez a 20 milliós kontraszt eléggé megmosolyogtató, még akkor is, ha dinamikus (feleslegesen nagy maximális fényerő kellhet hozzá...), viszont a 30 szegmensből álló háttérvilágítást én ekkora méretnél már keveslem (lehetett volna legalább 45 vagy 60, vagy még inkább 144), bár valószínűleg a legtöbb konkurensénél még így is jobb. Mindenesetre szívesen megnézném, mert bőven lenne olyan hely(iség) nálam is, ahol, ahová el tudnám képzelni .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
big-J
őstag
Na, ekkorában már éppen hogy lassan van értelme a 4k-nak...
-
veterán
Ha utánanéztél volna mielőtt leírod azt,hogy "noname" akkor megtalálod a VIZIO márkát mint amerikai gyártót,ráadásúl elég neves és az egyik legjobb amerikai márka.LG panelekkel dolgoznak nívós elektronikával.Sajnos Európa nem szerepel a forgalmazók között.Kár mert üde szinfolt lenne.
duree54
-
Reggie0
félisten
Azert egy FPR igazan elferhetett volna rajta. Meg is dobna az arat kemeny $10-al.
-
Romvr
őstag
$3000 az USA-ban. Mire áthozzák Eu-ba a vám, a szállítási költség, az adminisztrációs díjak...stb. €3000 lesz. Sokszor rendelek külföldről, ez tapasztalat. Nem azt mondom hogy 1:1 -ben megy a váltás, mert persze termékkategória függő, de általánosan elmondható hogy kb 1:1 -re jön ki minden díj, adó kifizetése után mire te a polcodra helyezheted.
Az meg más kérdés hogy nem az átlag magyar a célközönség, de ezekbe a click-bait cikk-címekbe könnyű belekötni
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
atike
nagyúr
Én sem venném meg, de jöjjön és még jönnek sokan... Had nyomják csak lefelé az árakat... Na meg az elterjedésnek is jót tesz... (oké, nem ez fogja elősegíteni, hogy minden házban 4K legyen, de a "noname" gyártók olcsó megoldásai azért nagyban hozzájárulhatnak).
-
Romvr
őstag
Emberi áron vs 3000$ ez 3000€ mire eljut ide, ami alsó hangon kb 1 millió forint. Ez havi nettó 83.333 foritnos nettó (~130.000 bruttó) fizetésnek felel meg ami az átlag magyar kereset nagyjából.
Értem hogy a mezőnyben olcsóbb mint az átlag, de ha van egy 120 milliós Mercédesz majd kijönnek egy 80 milliós Mercédesszel attól még nem lesz emberi az ára, csak olcsóbb.
Emberi ár az ami az átlag is meg tudsz fizetni könnyen... 3000$ nem az.
Csak gondoltam megosztom ezt a gondolatot...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Dreimus
senior tag
Nem noname, csak számunkra. Amazon oldalán is a támogatott TV-k között található jó pár modell, így végképp nem nevezném noname-nek. Remélem EU-ba is eljönnek egyszer.
-
davidsone
addikt
Én nem vennék noname TV-t főleg ebben a kategóriában...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
nbg
senior tag
Uhh, mondjuk ugyanez 70"-on, "kétezeré" meg jobban hangzik... M70-C3.
Van barmi esely arra, hogy ezek, kb. hasonlo aron, kaphatok lesznek Europaban?
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
nbg
senior tag
Na, ez johetne kozelebb, 3k ojroert mar vennem is...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
ROBOTER
addikt
épületes
-
antikomcsi
veterán
Jöjjön csak minél több féle, minél gyakrabban, mert annál hamarabb lesz még emberibb áron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest