Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Használ valaki ilyet? Érdekelnének a tapasztalatok.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
sztanozs
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
B&L
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"felsorolni is nehéz, hogy a még mindig mindössze másfél évtizede alapított vállalat mára mennyi különböző dologgal foglalkozik egyszerre"
...és éppen ez az ijesztő benne.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Pikkolo^^
addikt
A Nest termosztát szép eszköz, biztos sok mindenre megtanítható azonban egy központi termosztát nem nyújtja a leggazdaságosabb működést. Ez az eszköz nem alkalmas arra, hogy a lakásban található 5 különböző helyiség 5 különböző hőmérséklet igényét kielégítse. Egy pl. Siemens Synco Livinget nem tud kiváltani.
Szerk: és iOS-ről is vezérelhető ahogyan a Nest termosztát.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
A maradék 1.2 milliárdot az NSA dobta hozzá,hogy minden készülékben bent lehessen a kamera meg a mikrofon.
-
zsigus
őstag
Nem tudom, hogy mennyire lehet jó ez a megoldás, hogy mindig tanul... Ha mondjuk valaki szórakozásból, vagy ismerősének való bemutatásból elkezdi babrálni, vagy éppen vendégek jönnek az egyik nap, és felcsavarja egy kicsit, akkor nem kellene ezt megjegyeznie (bár lehet, hogy ez beállítható, hogy mit ne tanuljon).
Egyébként ha ettől eltekintünk szerintem a Legrand megoldása bőven kielégíti minden ember igényét szvsz. [link]
Programozható 7 napra azon belül órára pontosan, hogy mikor kapcsolja be a fűtést, bármikor bele lehet nyúlni, és van rajta két gomb amivel ideiglenesen ki/be lehet kapcsolni, ha elmegy otthonról mindenki, vagy ha hazajött. + mivel még üzemi tartalék is szerepel az oldalukon (100 óra, vagyis több mint 4 nap), ezért gondolom, hogy van valamiféle beépített akksija is, áramszünet esetére.
Minek ebből is okosat csinálni? A villany- gáz/fűtésszerelő beállítja, és megy... De nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne a beállítása, hogy egy átlagember ne tudná megcsinálni.
Lakásautomatizálást egyébként biztos nem kérnék a google-től.
(Bocs, nem válasz akart lenni.)
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
openwrt-re is van rengeteg ilyen hobbíproject, ami 10-ed áron kivitelezhető.
Pénzt nem lehet spórolni hiába a 10-ed ár, mert azt elviszi a belefektett munka.
De ha az ember megdolgozik vele, nem csak megveszi, és belerakja az elemeket, akkor annak sokkal jobban fog örülni. -
M@trixfan
addikt
válasz Feketelaszlo #3 üzenetére
Messze a legjobb szobatermosztát a Nest amit otthonra betehetsz. Sokrétűen programozható, miközben a legegyszerűbb felhasználó tekergetéséből is készülhet egy megfelelően pontos vezérlési profil. Nem utolsó sorban ízléses kivitelezés, egy nappaliban nagyon is fontos.
Azt mondjuk nem tudom eldönteni, hogy a Google akvizíció iránt semleges legyek-e, vagy rosszaljam-e? Már tényleg tiszta Skynet lesz lassan a Google és a tervező legenda megszerzésén túl vajon mi célja lehet a Google-nek ezzel?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
bdlackoo
tag
megmelegiteni nem. de lefozni igen pl.: jura f90 de egy olcsobb modell is kepes arra ,h elore beallitott idopontban melegitse fel a vizet es daralja le a kvbabot. aztan amikor odaersz csak megnyomod a gombot es kb 10mp alatt kesz is a kvd.
[ Szerkesztve ]
dinosaurs are jesus ponies
-
neduddki
nagyúr
HI!
mit erdekel engem csak keruljon fol a tamogatasai listara az OpenTherm es beszlegessen aViessmann-ommal, a tobbi engem nem erdekel:- )
udv
neduddki
mod: t|-|om!: egyertek az en ismertsegem bol si lenne jo par ember aki raugrana
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
petipetya
nagyúr
Megörültem a cikk címének, de aztán hamar beláttam, hogy még mindig nem fogom tudni reggel az ágyból megmelegíteni vagy lefőzni a kávét, hogy ott legyen, mire kibotorkálok a konyhába...
"nincs rá lezsóidő"
-
burgatshow
veterán
A professzionális és ipari méretű épületgépészetre vonatkozóan valószínűleg igazad van.
De a standard otthoni felhasználók körében (te, én) biztos, hogy befuthatnának. Én is szívesebben bámulnék egy ilyet otthon valamelyik szoba falán ami ráadásul távolról is vezérelhető/programozható/tanul magától, mint a jelenleg is forgalomban lévő fröccsöntött műanyag, monokróm kijelzővel ellátott termékek.
-
Feketelaszlo
senior tag
iTermosz még GVillanyóra? Szerintem elég oka van, hogy Európában ezek a termékek nem lennének kelendőek. Az épületgépészet errefelé elég konzervatív, nem hiszem, hogy sokan beraknának egy ilyet mondjuk egy Siemens helyére. Ezen a területen marketinggel nem sokat lehet elérni - márkahűség meg hosszú életciklus van - nem ilyen cégek profiljába illik az európai piac.
-
Findzs
addikt
3,2 milliárd dodó? valakinek nagyon jó napja lehet
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
neduddki
nagyúr
HI!
IGENIGENIGEN es mikro lesz mar azoreg foldreszen is tamogatott a feszek?
udv
neduddki
p.s. hijjaba rendeltem volna meg mind a viessman mind a nest elzarkott attol hogy tamogatast adjon:- (((
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest