Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Tegnap jött mail, hogy 79-ről 89 koronára emelik az árát.
-
Béééla
őstag
Amazon.de-n anno németföldi tartózkodásom alatt még a Lovefilmre "előfizettem" egyhavi trialra, és hiába mondtam le, lehúzták by default a következő havidíjat... Egy mail után visszaküldték, de akkor is...
Bónusz: a lovefilm észrevette hogy nem "otthon" vagyok amikor hazaugrottam Pestre, és kijelentette hogy pacihimbilimbi, mert nem Németországban vagy. Úgyhogy Amazonnál óvatosan.
[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
errorcode06
őstag
Most annyira elfelejtettem lemondani hogy hogy meg sem rendelem ezektől a szrágó éhenkórász bandától...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
bobsys
veterán
válasz errorcode06 #18 üzenetére
Ahogy Psych0 is irja itt igy megy, be kel rakni egy emlekeztetot a naptarba, hogy ne felejtsd el lemondani.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Psych0
őstag
válasz errorcode06 #18 üzenetére
Amerikai cégeknél így van ez, hátha elfelejted lemondani.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Béééla
őstag
válasz errorcode06 #15 üzenetére
Nekem a Robot Chicken adagomat nem tudja jelenleg senki se kiszolgálni itthon, átérzem.
Csak még mindig bűnözők vagyunk, amiért nem adják meg azt, amit esetleg igényelnénk és megoldjuk...
Most példa rá: X-akták. Itthon 3 évadot kapni a 9ből. A maradék 6 honnan legyen meg? Amazonról 1-es régiós DVD-t adnak (pedig a collector boxért még ki is fizetném a 30-40 ezer HUF-ot csak épp semmi se enné meg hivatalosan) de legjobb lenne magyar hanggal.Illetve most megy a Pro7-en Németeknél olyan képminőségben, hogy leesett az állam (homály helyett éles képek, részletek, tartalom mert valami felújított változat) csak azt várhatom, hogy kiadják lemezen magyarul. Pedig már nézném újra...
Bélabá
-
bobsys
veterán
válasz errorcode06 #15 üzenetére
De nyilván én is örülnék valami hasonlónak, ahol azt a sorozatot nézem amit én szeretnék, és azért fizetnék amennyi részt megnéztem belőle
Amzon instant videon pont ezt tudja, de azt nemtudom Magyarorszagrol elerheto-eEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
errorcode06
őstag
Persze hogy nem. De nyilván én is örülnék valami hasonlónak, ahol azt a sorozatot nézem amit én szeretnék, és azért fizetnék amennyi részt megnéztem belőle, olyan minőségben amilyet én határozok meg.
De míg vannak olyan cégek akiknek ez sérti az érdekeit, ez biztosan nem fog megtörténni.
Ráadásul nekem ne mondja senki, hogy fizessek elő itthon bármilyen hasonló szolgáltatásra, amíg nem azt kapom meg minőségben és mennyiségben, mint amit egy tengerentúli kap a pénzéért (főleg hogy láttam azbest kolléga által belinkelt "tartalmi különbségeket").
Mindenesetre anime függőségi igényemet egy amerikai (vagy európai) szolgáltató sem fogja tudni kielégíteni, még egy jó hosszú ideig. Tehát nem maradt más alternatívám, mint a jól bejáratott torrent..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Béééla
őstag
válasz errorcode06 #13 üzenetére
Tudom... Meg úgy mindenfelé, egy ilyet nagyon-nagyon nehéz lenne lenyomni a szerzői jogvédők torkán, hogy ez NEM UGYANAZ a torrent
Bélabá
-
Béééla
őstag
Itt az a baj hogy ha az emberfia hazai nyelven szeretne nézni filmet-sorozatot-bármit akkor lehet akárhánycsilliárd külföldi adód, nem fog menni. Ráadásul még mindig az megy, amit adnak. Ha én holnaptól akarom elkezdeni a 2X Simpson család évadot az elejétől nézni, nem fog menni csak valami tékás módszerrel. Plusz az idő, ha én délután akarom, akkor délután streameltetek.
Ugyanez igaz errorcode06 kollégának: akármennyire felokosítasz egy dobozt, nem fogják a műsorújságot hozzád szabni.
@Psych0:
Egyre inkább érik az szerintem, hogy egy kontrollálható elosztott videómegosztó (valószínű torrent jellegű) kell hogy szülessen...[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
azbest
félisten
A régiók közti díjszabás különbségen kívül azt is érdemes megnézni, hogy tartalmilag mekkora különbség van: [link]
-
Psych0
őstag
válasz Darth Sith #7 üzenetére
this
hozzátenném, hogy nem azért tömörítik szarrá, hogy a Lassúnetes Géza is tudja nézni, hanem, hogy egy N gigabites uplinken a lehető legtöbb előfizetőt szolgáljanak ki.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Avicularia
veterán
Így van, mi is gondolkodtunk rajta, de marad. Inkább a tv-t mondjuk le és egy csatornára előfizetünk, amit az asszony szokott nézni. Persze netflixnél is igaz a hardvereknél megszokott árazás. Amcsi-EU ár 1:1-ben
7,99 ír a cikk dollárban, ez nálunk 79 svéd koronába kerül, pedig a dollár csak 6.5 a svéd koronához képest.
És igen ez a lemaradás az oka, hogy nem tud versenyezni a torrentel. Nem fogok éveket várni,hogy megnézzem azokat a sorozatokat amiket követek.[ Szerkesztve ]
-
Darth Sith
tag
az a baj a netflix-el, hulu-val és társaival, hogy annak ellenére, hogy fizetős, hulladék rossz minőségű. Olyan mértékben szarrá van tömörítve, hogy kiakasztó. Azt elfogadom, hogy ha ingyen letöltök valamit, és rosszabb a minősége, megesik. De az, hogy fizetek valamiért, és úgy rossz a minősége, az nem pálya.
Simán meglehetne azt tenni, mint a youtube-nál, hogy stream indításakor kiválasztod, hogy te milyen minőségben akarod nézni, és abban küldi. Ha neked van 120Mbps-es neted, akkor nézheted fullhd-ban vagy 4k-ban is, de ha csak 8Mbps-es ADSL-ed akkor majd 480p-ben stb.. De nem, ehelyett rommá tömörítenek mindent, hogy 3Mbps -es kapcsolaton is átmenjen a papiron fullhd, de gyakorlatban egy dvd minőségét se hozó anyag.
Most nézem nemrég, hogy felkerültek az első 4K filmek. Egy nyers 4K filmnél, 1 perc olyan több GB adat. Ez letömörítve is de jó minőséggel is, olyan 100-200Mbps körüli sebesség kell az átvitelhez. Ehhez képest a netflix 15Mbps -el már átküldi, ami alig 2MB/s. Asszem nem kell magyarázni, hogy mennyire botrány rossz, ráadásul pénzért. -
bobsys
veterán
-
Béééla
őstag
Még mindig több mint a hazai kanális-kínálat (ami a kereslettel csak a gagyiban találkozik) és legálisabb mint a torrent.
Attól tartok hogy mire eljut hozzánk egy normális független stream szolgáltatás addigra kiherélik és drágán reklámnézegetős jófilmeketnemadós ésatöbbi lesz
Bélabá
-
Béééla
őstag
Ittonra!
Nem csak híreket akarunk olvasni arról, hogy milyen jó kinn Kolbászkerítésisztánban.
Addig értelme nincs az ilyen cikkeknek...Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest