Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
errorcode06
őstag
Most annyira elfelejtettem lemondani hogy hogy meg sem rendelem ezektől a szrágó éhenkórász bandától...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
Persze hogy nem. De nyilván én is örülnék valami hasonlónak, ahol azt a sorozatot nézem amit én szeretnék, és azért fizetnék amennyi részt megnéztem belőle, olyan minőségben amilyet én határozok meg.
De míg vannak olyan cégek akiknek ez sérti az érdekeit, ez biztosan nem fog megtörténni.
Ráadásul nekem ne mondja senki, hogy fizessek elő itthon bármilyen hasonló szolgáltatásra, amíg nem azt kapom meg minőségben és mennyiségben, mint amit egy tengerentúli kap a pénzéért (főleg hogy láttam azbest kolléga által belinkelt "tartalmi különbségeket").
Mindenesetre anime függőségi igényemet egy amerikai (vagy európai) szolgáltató sem fogja tudni kielégíteni, még egy jó hosszú ideig. Tehát nem maradt más alternatívám, mint a jól bejáratott torrent..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest