- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz Trabanti1 #861 üzenetére
A gyári szinte semmire sem jó, hanyagolnám a helyedben. Kipróbáltam anno, de nekem sem seed-elt vissza, bármit is állítottam be. Feltettem a TM.-et, azóta semmi gondom e téren, jelenleg is fut 271db. torrent minden gond, probléma nélkül. 2 hete van a merevlemezen az ffp., ezzel a módszerrel is hibamentes a dolog.
Ajánlom!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
ubid
senior tag
-
törölt tag
válasz Trabanti1 #1368 üzenetére
Lehet, hogy nincs összefüggés, de én már jártam úgy, hogy telepítettem egy gyári extra alkalmazást, ami eléggé ramzabáló volt. Ha be akartam lépni az FTP szerverre, akkor "rossz jelszó" üzenettel elutasított. Ha újraindítottam a NAS -t akkor ugyanazzal beengedett. Végül töröltem a ramzabálót és azóta minden rendben.
-
BBalu
csendes tag
válasz Trabanti1 #5876 üzenetére
Ez a t-home-os Cisco enyhén fogalmazva is sz@r. Nem csak a modem a szolgáltató is nevetséges...
Mint rájöttem az Xbox miatta nem kommunikál rendesen, bedugtam a régi tp link routerembe a nast Xbox WiFi-n csatlakozik és hibátlanul viszi a filmeket.
Megyek én is a ciscos topikba vagy lecseréltetem de elvileg a d-link se sokkal jobb.
-
BBalu
csendes tag
-
Trabanti1
csendes tag
válasz Trabanti1 #5934 üzenetére
Más!Akartam frissíteni a Tm-t.A leírásban van egy olyan rész, hogy kapcsoljuk ki a telnetet,mert már nincs rá szükség, így most nem tudok belépni. Ekkor mi a teendő, hogyan tudom frissíteni? A legjobb, hogy fogalmam sincsen mi az az ssh meg telnet, csak droid módjára telepítettem.
-
BBalu
csendes tag
válasz Trabanti1 #5934 üzenetére
Nálam is csak a narancs villog. Pingeld meg: adminisztráció/tcp ip.
Mennyivel jobb ha a merevlemezre van telepítve az ffp?
Nagyon megfogja a tm (szerintem) még mindig, nincs nagy netem 20/1 de azért az oldalakat eddig utorrent mellett be tudta hozni. Lehet 50esre vagy 120asra előfizetek, bár hogy megvettem a nast azzal ráérek letöltésben -
kmarci25
veterán
válasz Trabanti1 #6013 üzenetére
A csomagok közül letölthető TM-et nem tudod frissíteni ffp alól. Gyári TM-et szedd le, és tedd fel az ffp-set.
Más: automatizálható unrar-t lehet valahogy heggeszteni? Pl. hogy egy adott mappát folyamatosan figyel és kicsomagolja a bekerült tömörített fájlokat?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Trabanti1 #8716 üzenetére
Ez nekem is elő szokott jönni. Állítsd le a NAS-t, indítsd újra. Abban a pár percben, míg működik állítsd le az összes le- és feltöltést. Ha így elérhető marad továbbra is, akkor neked is ugyanaz a gondod, mint nekem. A hiba okára senki nem jött rá, sem én, sem az itteni fórumon senki, sem a külföldi fórumon, sem a hivatalos supportnál sem. Úgyhogy így jártunk. Tüneti kezelés: törlöd az összes torrentet, aztán bemész az incomplete mappába, onnan is törölsz mindent, és a torrent fájlokat is törlöd. Ezek után nekem menni szokott, van hogy 2 hétig bírja, van hogy 2 hónapig. Én biztos, ami biztos korlátoztam a max. csatlakozott peerek számát torrentenként 10-re, globálisan 100-ra, és egy szerre 10 torrentnél többet nem futtatok.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Tonyk
veterán
válasz Trabanti1 #11143 üzenetére
"Próbáltam a puttyal belépni, de nem enged be, már minden próbáltam"
Mi az hogy próbáltál? Mi a hibaüzenet? Puttyal próbáltad, de ssh-n vagy telneten?
Miért nem tudok belépni a puttyal?
FFP fenn van?
Hogyan tudok root joggal belépni
Puttyal. [Ugrás az előző kérdéshez.]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest