-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Balinov #8882 üzenetére
Szia! Nekem is ugyanez a gondom. Nem hiszem el hogy ezzel még nem találkozott más. Beszereztem egy Zyxel NSA-325-öt, és órák óta szívok vele. A gondom az, hogy nem tudom elérni a web interfészt LAN-on keresztül, egyszerűen nem nyitja meg. Illetve néha megnyitja, néha nem. Minden be van állítva ahogyan kell, a routeren is, és érdekes módon, mobilról, wifin keresztül gond nélkül elérem mindig. Asztali gépről meg hol megy, hol nem. Azt vettem észre, hogy ha egyszer elszáll a web interface, akkor már hiába csinálok vele akármit, lehetetlen elérni, csak a restart segít, azután aztán megint megy egy ideig. FF és IE alatt is ugyanaz a helyzet. Firmware-t frissítettem már a legújabbra, semmi változás. Össze-vissza kerestem már a netet, és találtam is néhány fórumtémát, ahol ugyanaz a helyzet mint az enyémmel. Pl. ITT és ITT is. De megoldást sehol nem találtam rá. Úgy tudom itt a fórumon többeknek is van ilyen NAS, esetleg valami ötlet hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar