- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Igen, majd 5G-vel lehet ez ütős.
Külterületen muszájból használtam a Telenor Hipernet Home-ot, ahhoz képest ez csak annyiban új, h végre megszünteti a forgalmi limitet, mert az 100-200 GB közti korláttal csak normál netezéshez volt jó, streamelt filmekhez már nem.Az "akár 150 Mbs sebesség" szépen hangzik, olyan 50 körül tudott is nálam mindkét irányban - amíg épp mások le nem terhelték a cellát, mert akkor 1 Mbps alá is be tudott zuhanni...
Ahol kicsi a népesség, átmenő forgalom sem jellemző (nálam ez utóbbi van sajnos, határátkelő) ott jó lehet ennyiért, de tényleges megoldást majd csak 5G-n adhat.
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Ez a jövő?
Én a Telekomos Smart WiFi-t már kipróbáltam, köszi nem kérek belőle!
Az instabil akár 0.1 Mbits letöltési sebesség valahogy nem okozott örömet nekem, valamint az hogy publikus IP-re nem volt lehetőség.
4G helyett 3G kapcsolatot kellett végül beállítanom így már akár 7-8 Mbits is elérhető volt néha.
Persze szerencsés helyen 5G-vel akár még működhet is, főleg ha publikus IP-t is lehet(ne) választani.
De mivel még nincsenek infók, így egyelőre mézesmadzagnak tűnik!
Ui:
Az ördög a részletekben lakozik!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Somatom
veterán
-
Medocsabi
addikt
Szintén Telco területen dolgozom, és hidd el, rohadtul nem fog számítani az 5g ezen a területen. Jól hangzik persze, de az 5g nem a hagyományos értelemben vett netezés miatt kell.
Inkább az IoT területen számít majd sokat. Tök mindegy, hogy elméleti max 120, vagy 12000000 mbps-ot tud a mobilnet, mert MOBILNET. A garantált sávszél mindig 0/0 lesz. Innentől a mobilnet soha az életben nem fogja kiváltani az otthoni korlátlan netet. Max ott jó, ahol régi ADSL net van még, vagy az sem. -
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudom a tornyonkenti upgrade mennyi penzbe kerul es mennyi idobe, de a jelenlegi 5G lefedettseg a sajat lefedettesegi terkepeik szerint is nagyon a beka feneke alatt van. Emellett sok toronynal valoszinuleg meg tobb idobe ez penzbe kerul a szukseges savszelesseg biztositasa a gerinc fele. Van ahol optika sincs, csak mikro.
Nem is csoda, hogy 0/0 a garantalt, annyira heterogen az egesz halozata mindharom cegnek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
btprg
senior tag
Miért lenne az a jövő, hogy egy helyhez kötött szolgáltatást, ami simán elmenne vezetéken, szintén rádióval oldunk meg? Amikor így brutálisan nagy az elektroszmog, akkor rakjunk be még egy pár wattos rádióadót minden lakásba, fantasztikus ötlet. Meg lehet majd 10 méterenként mobiltorony, ha mindenki ezen akarna lógni.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest