Nagy dobásnak szánja a Telenor az otthoni vezeték nélküli netet

A Telenor bejelentette, hogy OtthonNet néven otthoni internetszolgáltatást indít szeptember 14-től lakossági ügyfeleinek a Telenor Magyarország vezeték nélküli hálózatán.

A bejelentés szerint a korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló OtthonNet a bevezetésekor is már több mint 1 millió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek köszönhetően ez a kör folyamatosan bővül.

Hirdetés

A szolgáltató szerint ezeket az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni. A hagyományos mobilos ajánlatokkal szerzett tapasztalatok és a pozitív ügyfél-visszajelzések is arra ösztönözték a Telenort, hogy hosszú távú stratégiájának keretében az otthoni szolgáltatások területén is új termékkel jelenjen meg – írják.

A szolgáltató szerint az OtthonNet szolgáltatás fő előnyei:

  • korlátlan adatforgalom

  • akár 150 Mbit/sec becsült maximális letöltési sebesség

  • gyors és egyszerű beüzemelés

  • otthoni Wi-Fi-hálózatként egyszerre akár több eszközön is problémamentesen használható

  • már az induláskor több mint 1 millió háztartás számára elérhető országszerte

„Hosszú távú terveink részét képezi további otthoni szolgáltatások bevezetése is, ennek első lépéseként indítjuk el a Telenor OtthonNetet. Az a hálózatmodernizációs folyamat, amely lehetővé tette a szolgáltatás elindítását, újabb termékek megjelenésére is lehetőséget ad a jövőben. A technológia fejlődésének köszönhetően lehetővé vált mobilhálózaton is olyan szolgáltatásokat  nyújtani, amelyek korábban jellemzően csak vezetékes technológián voltak elérhetők” – mondta el Peter Gazik, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Az elsősorban átlagos internetezési szokásokkal bíró felhasználók számára ajánlott OtthonNet szeptember 14-től rendelhető meg a Telenor üzleteiben és a telenor.hu-n. A szolgáltatás akár 4990 forintos havidíjon elérhető lesz, hűségszerződéses és a nélküli konstrukcióban egyaránt. A tarifához két különböző típusú asztali router közül választhatnak az ügyfelek.

A szolgáltatás az előfizető szerződésben rögzített irányítószámhoz alatt vehető igénybe. Az elérhető helyszíneket a szintén szeptember 14-től induló www.telenor.hu/otthoni-internet oldalon lehet ellenőrizni, ahol további részletes információk is megtalálhatók lesznek.

Azóta történt

Előzmények