- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
Azért, nem kell minden hova külön app.
Pl: Ismerősöm webfejlesztőként dolgozik, ők simán megírták az ügyfél részére asp.net-ben a programot, az ügyfél vett pár vékony kliens és mindenki boldog, max szervert kell a jövőben cserélni / nagyobbat bérelni erre szerintem tökéletes a felhő. -
dragon1993
őstag
Az arckönyvre csak publikus dolgokat teszünk ki szerintem, privát üzenetváltásra alkalmatlan, a voipra van megoldás ha más nem a pár napja itt bemutatott CryptTalk a keresésre Startpage, de értem mire szeretnél célozni, de én úgy érzem erre a fajta biztonságra nincs igénye az embereknek sőt lassan a magánéletre sincs.
-
dragon1993
őstag
"A tresorit alkalmas arra, hogy minden felhős alkalmazás esetén jogosultságkezelést csinálj vele? hint: nem."
A tresorit sem egy all in megoldás, de azért fájlok tárolására (a felhőben) egész korrekt megoldásnak tűnik.
Egy kis betekintés ,hogyan működik.A felhő fogalmát is tisztázni kéne, mert IaaS, PaaS, SaaS és lassan minden más is felhőnek számít.
Amiben egyetértek veled, hogy az az adat van biztonságban mások elől ami saját rendszeren van tárolva lehetőleg a netről leválasztva, titkosítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM