Hirdetés
- macOS PC-re
- Aliexpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Windows 10
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- [Re:] Feltörte a vonzó nők otthoni biztonsági kameráit egy technikus
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Adobe Photoshop
Hozzászólok Aktív témák
-
2 szereplő esetén nem biztos, de ha lenne 4-5 bolt, akkor egészen biztosan.
Lol, PC-n se csak ez a két store van ám, sőt, kb. minden nagyobb kiadónak lesz lassan saját store-ja. De az árak csak nem csökkennek valamiért.
Csakhogy a bíróság leszarja az Apple koncepcióját.
A bíróság már hozott ítéletet? Lemaradtam volna valamiről?
Erről beszéltem korábban, hogy nincs valós technológiai érv e mellett. Csakis gazdasági.
A user kényelmének és biztonságának (ugyanis ha elveszik az Apple-től az ellenőrzés jogát, akkor ez is megy a levesbe) védelme is egy érv, szóval nem lehet azt mondani, hogy csak gazdasági érvek szólnának a koncepciója mellett. De ezt is írtam már korábban is...
Még mindig úgy teszel mintha a zárt rendszert egyedül az Apple akarata tartaná fenn a piacon, és a userek kényszerítve lennének a használatára, de ezt alátámasztani már nem tudod.
[ Szerkesztve ]
It's clearly a budget. It's got lots of numbers in it.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A cupertinói cég a jutalék ellopásával vádolja a Fortnite fejlesztőit, miután bevezették az App Store-t megkerülő fizetési modellt.
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 4GB / 500GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Garancia!
- Sennheiser HD599
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5 / 4 GB / 250 GB / 15,6" / Windows10 / Webkamera / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PROGmasters
Város: Budapest
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest