Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
A CCSM-remove volt az utsó csepp a pohárban nálam. Evolutiont értem, kevesen használják tapasztalataim szerint, mindenki inkább TB-t használt.
A méretprobléma nem először került elő, hanem sokadjára, mintha nem lenne nagyobb kapacitású hordozható médium...
https://www.coreinfinity.tech
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A kiadást követő 1-2 hónap során a köztes kiadásokban lakozó hibákat is javították, már ami annyira bökte a szemét a zembernek. - de ezt normális megoldásnak tartod? Szerintem nem az.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vadcoca
tag
sh4d0w (#322)-re is
Azért lehet, mert az éppen telepített cuccokat csak a filerendszer végére tudja tenni. (Vagy a közepébe is töredezetten ) Használat közben pedig az "új" és "régi" cuccok is kellenek. Ezért menet közben a fej akár több gigányit is ugrándozik előre-hátra. Ezen pedig a defrag sem segít, mert a file-ok önmagukban hiába vannak sorban, a defrag során azt nem tudja figyelembe venni, hogy a file-okra milyen sorrendben lesz majd szükség.
A jelenség pont ezért linux-ban is létezik, hiába tartja magát töredezésmentesen amíg nagyon be nem telik az adott partíció. Csak nem ennyire észrevehető, mert a kernel eleve úgy próbál meg írni-olvasni, hogy az a lehető legkevesebb fejmozgással járjon (cfq scheduler és cache-el mint a vaddisznó amíg van szabad memória).
6x9 = 42
-
ddekany
veterán
"Ezt is meg kell szokni, és nem olyan őrület, mint amekkorára fújják. Gépelni tudsz, egy kis angol tudás nem árt, oszt annyi."
Hát én meg maximálisan megértem a felhasználókat, akik nem akarják megszokni... Az a gáz az egészben, hogy hacsak nem valami autista az illető, akkor állandóan túrhatja a man-t/Google-t, hogy pontosan hogy is volt a parancs... meg főleg a kapcsolók. (A parancsok neve amúgy is külön kabaré UN*X-ban... némelyiket ki se lehet találni, miért lett az ami.) Ha valaki napi szinten ezeket gépeli, mert rendszergizda vagy ilyesmi, az más kérdés.
Amúgy, miért "binguz" etimológiailag?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, meg adatmennyiségben is kissé megnöveli a rendszer partíció telítettségét. Aztán van pár fő verziója a .NET-nek, de mindig akad valami, aminek az újabb verzió nem jó, ezért 1.1, 2.0, 3.5, stb. verziók is fent kellenek h. legyenek XP-n, aztán akkor mindegyikhez jön egy tucat frissítés, stb...
Ilyen szépség még a VisualC++. Win7-en fent volt nálam gyak. mindegyik kiadás, x86 és x64-es verzióban is, mert ez-az kérte őket. Aztán letöröltem mindet a 2010 x64 kivételével, és csodák csodájára semmi nem hiányolta a törölt verziókat...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van GUFW, bár UFW settings a neve. Ha azt akarod, azt használod.
tomtyi: így van, de a Win sem lassul attól, ha valaki bekapcsolja a saját tűzfalát. Valamint nincs is szükség ennél komolyabb megoldásra otthoni "desktop" téren.
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
"Vagyis az Ubuntu rajongói nem értenek egyet a sztereotípiával, mely szerint egy linuxos operációs rendszert igen bonyolult installálni."
ezen azert elmosolyodtam
foleg azutan, hogy a hetvegen akartam debian-t tenni netinstall lemezrol egy broadcom netxtreme2 halokartyaval szerelt gepre (hint: a halokartya firmware-je non-free, nincs benne a telepitoben)[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest