- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Szerintem ennyire azért nem gáz a tanárok tudása. És mondjuk wifi beállítást és csatlakozást nem is kell tudniuk. Kell egy rendszergazda, aki megcsinálja. Normális helyeken nem is nyúlhat más a hálózatokhoz. Egy jelszó és felhasználónév páros meg csak megy. De még ha tanítják is őket, akkor sem indokolt egy tanítás + notebook kombóra egymillió forint.
Kell mondjuk egy noti 200e forintért (ez már elég combos arra, amire gy iskolában kell) és mondjuk számoljanak fejenként 50e forintot (! ez is k sok, tekintve, hogy nem hinném, hogy az általad vázolt skillek elsajátítása egy óránál többet venne igénybe - ahol meg mégis, ott inkább hagyjuk), így negyedmillió. Pont. Persze akkor nem lehet 750e forintot eltüntetni a semmire. Ne magyarázzuk már meg a hülyeséget.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
atike
nagyúr
A teljes listát azért érdekes lenne, ha tudnia kellene egy tanárnak... Azért emailbe scannelni még sok olyan embernek is problémát okoz (nyilván nem gépről scannelést értek alatta) akinek valahol ez lenne a munkaköre... Egy tanárnak nem feltétlenül kell ezeket tudnia. Igen, vannak alap dolgok amikkel jó lenne tisztában lenni, és van sok hiányosság ez is biztos. De a tanárnak tanárnak kellene lennie nem pedig informatikusnak...
-
aktív tag
+1
ebből élek 15 éve! hogy ha be kell kapcsolni hozzá az eszközt, akkor az számítástechnikai probléma. a közgáz egyetemet végzett koleginának problémát okoz egy excel táblában növekvő sorrendbe rakni egy oszlopot!sőt! ha össze kell hajtani a fém létrát, az is megoldhatatlan probléma. lehívnak miatta engem.
stb, stb, stb.
az ilyen laptopok megvétele is a haveroknak éri meg, szinte kizárólag! sajnos tapasztalatból tudom.
Peace is a lie, there is only passion...
-
-Skylake-
addikt
Ez ok, de akkor ezeket az embereket miért engedik tanítani? Szerintem raferne az oktatásra bőven az, hogy akinek ennyire alap képességei nincsenek meg, az ne oktasson már könyörgöm.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest