Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
TheDragon007 #217 üzenetére
Hát nekem pár apró kis marhaság masszírozgatása után nagyjából az ati driver probléma maradt. Az intrepid kicsit jobban összeszedett volt, a legtöbb dolog pöccre ment, bár a bluetooth eddig nem hozott lázba
-
floatr
veterán
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #38 üzenetére
Most mondjam azt h régebben sem volt "támogatott". Nekem alapból elindult, de amikor ms networking (smb, cifs, sqlserver) csomagokkal kezdett birkózni, akkor megadta magát
-
floatr
veterán
válasz
#40553216 #21 üzenetére
Az alapjáratot most nemtom megmondani, de az összes alkalmazás futtatásával 1,4GB-ot eszik amiből ~512MB-ot adtam egy adatbázisnak. Az Intrepid kb 2GB-ot evett úgy h a dbms kapott 256MB-ot. A Vista meg dbms nélkül is dögledezett 2GB rammal ugyanezekkel az alkalmazásokkal (most 3GB van már, de a vistát nem használom régóta).
-
floatr
veterán
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Nekem spec ezt az egy bosszúságot leszámítva sokkal alkalmasabb melóra is. 3D-t igénylő játékokat nem használtam, erőforrás-kihasználás szempontjából meg sokkaljobbabb. Bár nem sok igazi újdonságot látok az Intrepidhez képest, márpedig azzal még ennyi gondom sem volt...
-
floatr
veterán
A cikkíró kollégának javaslom h nem ártana egy apró figyelmeztetés, hogy a catalyst driver megint komoly gondot jelent.
(Bár kétségtelen h szubjektív az, ami fáj az embernek, de a launchpad-en az egyik legnépszerűbb hiba a használhatatlan fglrx)
-
floatr
veterán
Őszinte sajnálatodra a fglrx is hibás lehet a dologban. Amit találtál, az egy "early look"-nak becézett félkész stuff, a legtöbb embernek gondja van vele. A régi kártyákat nem támogatja, intrepiddel lassú, az új kártyákkal meg viccesen fagy jaunty alatt.
Ha 3D-re nem használnád a karit, akkor célszerű visszaállítani a nyílt drivert. Ez az új változatoknál csak 2D-s sajnos még egy ideig, viszont a régebbiekkel -- bár ez gondolom nem vigasztal -- elég jól teljesít 3D-ben is.
(#5) sheratan:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A kedvelt disztribúció új kiadása elsősorban kisebb, de a használatot kényelmesebbé tévő újdonságokat hoz.
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Könyvajánló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest