- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
HellO! Lenne olyan jo valaki a Fedora 13 wvdialjat felrakna gyorsba valahova? az osszes fuggosegevel (konyvtaraival egyutt) surgos volna, netkavezobol irom ezt.
libwave es tarsai.. ezekre gondolok.
Z
-
MODERÁTOR
De nekem csak a VirtualBoxban futás lenne kielégítő (de amúgy is a telepítés nem ment).
Viszont látom már, hogy az ablakok gombjai a szokásos jobb oldalon leledzenek. Így már biztosan nem kellene, használhatatlan számomra, olyan szokatlan ez így.
Na de komolyra fordítva a szót, csak kis kipróbálás szintjén érdekelt volna a dolog, egyáltalán nem aggaszt, hogy nem fut el normálisan, úgysem használnám a mindennapokban.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz cousin333 #10 üzenetére
Én 64 bitessel próbálkoztam, lehet akkor az volt a gond, bár fura lenne.
Az integrációs szolgáltatásokat nem kell feltétlen telepíteni. Legalábbis gondolom az OSE változathoz tartozó virtualbox-ose-guest-dkms, virtualbox-ose-guest-x11 és virtualbox-ose-guest-utils is elegendő ott is, már ha vannak ilyesmi csomagok a tárolóban. -
ricsipontaz
csendes tag
Délután kipróbálom.
Egyébként a cikkben el lett írva, a fotóalkalmazás Shotwell helyesen.
-
MODERÁTOR
Az úgy van, hogy igazából nem fagy le szó szerint, mert az egér az mozog. Viszont minden más megáll, semmi háttértár tevékenység sincs. Múltkor megnéztem egy filmet is közben, de csak nem ment tovább. Majd lehet játszom még vele, mert a szokásos módon csak bekonfiguráltam a gépet, majd indítottam a telepítőt.
(#5) flimo: DVD volt, nem töltöttem le a CD-s verziókat.
-
MODERÁTOR
Hát, ez nem nyert. Ugyanúgy lefagy. Most speciel a telepítési folyamat indulásánál. Pedig múltkor csökkentett grafikai módban eljutott a telepítés feléig is, aztán akadt el. így asszem nem hesszelem meg a cuccot.
Vladi, én minden tőlem telhetőt megtettem pedig, de hát nem akarja az igazságot.
-
Vladi
nagyúr
Oh jee!
il sole non sorge più ad Est!
-
MODERÁTOR
Nah, letöltöm ezt is, remélem ki tudom prószálni VirtualBoxban. A bétát akárhogy erőltettem, valamikor a telepítés közepette biztosan lefagyott, így az asztalig el sem jutottam vele egyszer sem.
-
FTeR
addikt
"Deja-dup"
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia