Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Miért is?
Van 60 dollárért is olyan játék ami 6-8 óra. Ez csak egy mai trend, hogy minen játék mellé odavágják a multit, hogy senki ne húzza a száját, fejelsztőknek ez a legolcsóbb.Én örülök, hogy jönnek ilyen játékok is. Ha mindenki óra/$ alapon venne játékot, akkor Cod meg BF mellett nem fogyna semmi max még 1-2 rpg és sandbox.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Crytek
nagyúr
Felejtsük már el ezt az ár/óra baromságot....
Beletoltak x millió $-t ,ami x ezer/száz ezer/millió db game eladásból térül meg nullára , ezért így lőtték be az árat mert gondolják ennyiért veszik majd...
Among The Sleep 1.5-2 óra max első végigjátszásra is és 17.99$/euro volt anno...[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
nubreed
veterán
válasz errorcode06 #2 üzenetére
Teljesen mindegy, egy 6 óra alatt végig játszható "demóért" még a 30 euró is pofátlanság. Egy normális játékba 6 óra alatt épp, hogy tisztába jössz az alapokkal.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Werkly
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #50 üzenetére
Nem estem le szerencsére sehonnan.
A falas résztől már nincs messze a vége.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #48 üzenetére
Elvileg a játék végére mindenkinek a fejéig ér majd a fekete folt.
Live-Die-Respawn
-
NandorHUN
addikt
válasz GamerLaci123 #46 üzenetére
Mondjuk nem hosszú, de 6. óra végén ha visszadob az elejére annak nagyon nem örülnék
Másik opció, ha az ember átmásolja a mentését PC-n, így ha meg is halsz van esély, ha törlődött minden akkor csak csinálsz egy másolás beillesztést a régi mentésből.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
GamerLaci123
tag
Pont azon lepődtem meg én is. Nagyon jó húzás lenne. Bár mint választható opció lehet beletehették volna csak első körre úgy, hogy még nem ismerem hogyan működik a játék úgy nem ugranék neki, de később lehet úgy is kipörgetném.
"It means nothing to me, to mean anything to you"
-
.LnB
titán
A tutorial végén írja a játék, szal nem pletyka. Csak beugratás. Szerintem jó ötlet a fejlesztők részéről már az is, hogy beleírták.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ForRedGlory
félisten
Nagyon bejon a jatek. Az a folyamatos hang a fejben...
-
félisten
válasz GamerLaci123 #40 üzenetére
Valami agyatlan pletyka volt
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GamerLaci123
tag
Nem tudom, hogy velem van-e a baj vagy tényleg igaz, de a harcrendszer nekem az új God of War-ra hajaz. És én ilyet is szerettem volna. Amúgy is szeretem az ilyen sötét/elvont mitikus dolgokat és ez pont jól jött. Eddig tetszik (kb. 1 órát toltam nem kapkodom el). Azt kérdezném még hogy akkor van-e Permadeath vagy nincs? Kicsit megijedtem mikor olvastam mert kontrollerrel játszanám végig és nem vagyok még hozzászokva így bénázgatok néha és emiatt nem szeretném újrakezdeni az egészet. (Én is túl vagyok 4x a DSIII-on és egyszer a DSII-n amúgy de azt sem kontrollerrel játszottam)
"It means nothing to me, to mean anything to you"
-
kolopele
nagyúr
Sosem tűrtem el az életben sem a kudarcokat, nemhogy egy játékban. Persze normális esetben egy játék végigjátszása messze van attól hogy az ember büszke legyen magára, azt máshol kell elérni, ezek CSAK játékok, haszontalan hobbi amit valamiért mégis sokan szeretünk Igazság szerint maga a DS sem fogott meg, mert még csalással játszva is abbahagytam elég hamar. Egyébként mindegy is, akinek ez tetszik játsszon vele, aki meg a Mafia 3, Tomb Raider, Titanfall 2 (nagyon király) vonal híve az meg azokkal. Off vége részemről.
-
MageRG
addikt
"Csak" kikapcsolódást ne a DkS szériában keress. Itt a játékélményt az (is) adja, hogyan tudsz brutálisan egyenlőtlen esélyek ellenére mégis győzni. Ezzel támasztja alá a játék, hogy itt nem egy világraszóló hős vagy, hanem egy lábjegyzet a történetben.
Egyébként ez is tud kikapcsolódást nyújtani, csak elég magas skillt és kudarctűrő képességet kell kifejleszteni.
Akkor már szinte te szívatod a játékot."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
kolopele
nagyúr
A DS - hoz viszonyítva értettem. A Hellblade - et megvettem végül és tetszik egyelőre, persze ez köszönhető annak is hogy tudok tökéletesen angolul, ellenkező esetben könnyen abbahagyná szerintem bárki. Mondjuk az fps beesések kicsit zavaróak, bár amilyen rövid a játékidő kétlem hogy ezt már kijavítják mire végig tolom.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kozben amugy kiderult, hogy a permadeath csak bloff volt, nincs ilyen a jatekban.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
"Inkább tolom ki harmadjára is a Mafia 3 -at "
Ja oké, ne is mondj többet! Mindent értünk![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kolopele
nagyúr
válasz #32256704 #25 üzenetére
Én nem azért ülök le játszani hogy megszívasson meg hasonlók. Számomra a játék csak egy kikapcsolódást jelent, amitől azt várom el hogy (némi nehézség mellett persze) de szórakoztasson. Inkább tolom ki harmadjára is a Mafia 3 -at vagy a Tomb Raidert minthogy a DS - nek nekiüljek bármikor is. Így majd 50 évesen nem hiányzik már ez nekem
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a profilozótól függ. A legtöbb GPU-s profilozó szimpla performance counteröket használ. A konzolra vannak olyan profilozók, amelyek a hardver integrált nyomkövetését használják erre. Ez tulajdonképpen annyi, hogy lefut egy szál a GPU-n belül és a hardver visszajelzi, hogy mit csinált. Viszont ezt bele kell építeni a hardverbe, és ezért is támogatja az AMD saját profilozója csak a GCN3/4/5-öt. A konkurens hardverekben ilyen nincs, ahogy a GCN1/2-ben sem volt. Ezt a funkciót eredetileg a konzolba fejlesztették, de mivel a hardver oldalán nem igényel sok tranzisztort, így a GCN3-tól kezdve a PC is megkapta. Most csak annyi történt, hogy a PC is kapott egy olyan profilozót, ami ezt a nyomkövető funkciót kihasználja. Így a PC-s fejlesztők is látják igen alacsony szinten, hogy egy program konkrétan hogyan fut a hardveren. Eddig ez nagyrészt rejtve volt számukra. Ezért sem mindig a fejlesztők voltak a hibásak, mert hiába tudják, hogy valami lassú, nem látták a profilozóban, hogy miért.
Ez az irány mindenkinek jó lesz, mert az így észrevett bugok nem csak Radeonon, hanem például GeForce-on is léteznek, csak ezeken a hardvereken nem láthatók megfelelő profilozó hiányában. Nyilván egy fejlesztő számára az az ideális, ha ezeket észreveszi. Mondhatná az Epic, hogy szarik rá, ő nem profilozza le, fusson továbbra is lassabban. De nem teszik ezt, rendelnek egy rakás Vegát, és nekiállnak kigyomlálni a bugokat, illetve optimalizálni a problémás részeket.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Crytek
nagyúr
Ez az AMD nem semmi... Az ő hardverük látja az övék tudja az övék modern az amd jó előre mutat...lassan nincs konzol amibe nem amd lenne.... és mégis milyen érdekes évről évre egy grammot nem tud előre haladni ..Érdekes egy világ ez. Az nvidia meg semmit nem csinál az égvilágon csak kb van azt övék az egész világ
Az amd olyan mint a jó politikus biztos van...de mindig csak beszélnek róla...látni még nem látták
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Vega nekik csak egy eszköz. Azért kell, mert a Radeon GPU profiler egy olyan profilozó, ami nem működik GCN3/4/5 nélkül. Emiatt kellenek hozzá a hardverek, hogy a szimpla performance counterös profilozók által rejtve maradó bugokat kigyomlálják. Ez nagyon sokat fog érni az egész iparágnak, mert ezek a bugok az Intel és az NV hardverén is ugyanannyi problémát okoznak, de csak az AMD új profilozójával látszanak. Csak abból érdemes kiindulni, hogy egy héten belül találtak egy olyan bugot, amit korrigálva +10-15%-ot kap majd minden hardver. Nem azért volt ez benne, mert marhára béna az Epic, hanem azért mert nem az Intel vagy az NV GPU-kra elérhető profilozók nem mutatják ki. Ergo nem látták, hogy van egy ilyen bug a motorban. Ezért váltanak AMD GPU-kra, célszerűen Vegára, ha már elérhető.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azóta már az Epic is dolgozgat a DX12-vel. A Vulkanra való fókusz segíti ezt a leképezőt is. Szóval az aktuális verzió annyira nem rossz, mint a régebbi. Egy éve valóban katasztrófa volt.
Egyébként az UE4 innentől nagyon szépen fog haladni. Az explicit API-k beépítéséért dolgozó fejlesztő már írta, hogy rengeteg Vegát kapnak az AMD-től, Tim Sweeney már megkapta a sajátját. Már dolgoznak a motoron a Radeon GPU profilerrel, és úgy negyed éves távlatban ettől sok eddig láthatatlan bug kigyomlálását remélik, ami jelentős sebességet is hozhat. Két hete találtak a Radeon GPU profilerrel egy olyan bugot, ami 10-15%-os extra sebességet hoz általánosan.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Igen Microsoft.... eléggé átdolgozták és dx12-öt is küldtek bele.... Abu szerint ha jól emlékszem ő írta ,hogy az ARK-os csávók (ARK az is UE4 ocsmány és maxon kb paks 1-2 slibe se elég neki) el akarták kérni mert epic kb baszik értelmesen belerakni az ue4-be a dx12-öt... MS persze hülye lenne kiadni a munkáját...
-
törölt tag
A DS3-t 2x kitoltam (sima es ng+). Minden bosst megcsaptam. Xbox One-on ~30 FPS tarsasagaban. Sokkal konnyebb 60 FPS mellett nyomni.
Minden percet imadtam, meg azt is amikor egy bosst 30x kellett megprobalnom megolni.Persze megertem azokat, akik este nem akarnak mar ilyen fele kihivast, de azoknak nem is valo az a jatek. A DS-nek pont ez a szepsege, hogy nehez. Nagyon nehez.
Nemreg megvettem PS4-re a Bloodborne-t es alig varom, hogy ismet megfingasson engem par szornyecske, de elotte befejezek meg par jatekot.
A Hellblade kozeleben sincs annak, hogy ilyen nehez legyen, tehat ha kicsit odafigyel az ember, akkor kizart, hogy veglegesen is meghaljon, szoval ez ne riasszon el.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Embere válogatja. A Dark Souls 1 nekem nyugodt, felfrissítő kikapcsolódást jelentett. Single player játékokon nem tudok idegeskedni valahogy, egy hatalmas Hearthstone mákolás előbb bosszant fel. Időszerű is lesz nekiülni a DS 2. részének.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kolopele
nagyúr
A Dark Souls részeit nem az értünk dolgozó fejlesztők készítették hanem igazi terroristák, akik ellen a csalás bevetése kötelező a győzelem érdekében Azzal az ember képtelen normál módban szórakozni amikor leül este a gamer székébe miután mindenki elaludt a családban, hiszen úgyis hamar felébrednének amikor a családfő már az első főellenségnél törni-zúzni kezdene a lakásban Ez remélhetőleg nem lesz annyira vészes, néztem belőle bemutatót, gondolkozom a megvételén, bár ahogy láttam sok benne az elvont rész meg bolyongás, majd látom.
[ Szerkesztve ]
-
-
kwzatz
őstag
Gears of War, Paragon, Lawbreakers. Mindegyik szép, és hát egyikre sem lehet azt mondani, hogy nem történik bennük semmi, mégsem kell hozzájuk erőmű. De jelenleg is egy csomó játék készül vele, szerintem egyre kiforrottabb lesz, az UE3-nál is így volt. (érdemes összehasonlítani grafikai szempontból egy Mass Effect 1-3-mat vagy egy MK9-et egy MKX-szel)
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
félisten
remélem jönnek hozzá DLC-k mert baromi erős játék, igazán hat az érzékekre, érzelmekre, meg valahogy ül az egész... nem bántam meg az árát eddig... ja és az UEngine jelesre vizsgázott
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
warcat
veterán
válasz rottenbull #13 üzenetére
Nincs a témában semmi találgatás,hogy miért,mert már jó régen leírta a fejlesztőcsapat
[The Independent AAA Proposition]
Ajánlom a végigolvasását mert érdekes,de csak kiragadva a végéről:"For this next game, we will chuck out as much of the baggage that comes with AAA retail and focus on the areas we love: ninja-class combat, an affecting character journey, and stunning art.
You don’t need 500 people and half a billion dollars to make amazing games in this digital day and age. We can create games that are just as high quality as AAA retail game but more narrowly focused and at a fairer price. This our Independent AAA proposition."
EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
Se azt nem tudtam, hogy kis költségvetésű, se azt, hogy nem teljes árú. Semmi bajom ezzel, csak kérdeztem.
(#3) nofi Nekem megvan a Titanfall 2, nem bántam meg, hogy megvettem. De most jó vétel igazán. Rövid a kampány, de ötletes. Bárcsak hosszabb lenne. A multi is jó, bár én Quakes, CS előélettel csak Pilot vs. Pilot-ot nyomtam leginkább ahol ugye pont a titánok nincsenek, ami elvileg a játék alapja. De tetszett a multi, pörgős, jó a movement. Viszont mára alig van player (PC-n).
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz errorcode06 #8 üzenetére
Pedig a fejlesztők direkt tették bele.Így is akarták fokozni a lelki nehézségeket.
[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
DS-ben azért elég nagy a bullshit faktor és még ott a crash, a mentés korrupció és a script kiddie-k (Cheat Engine triviálissá teszi a dolgot, minden a memóriában és kliens oldalon dől el) szóval nem árt, ha van backup, mert hamar elmehet az ember kedve az egésztől.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
törölt tag
válasz errorcode06 #8 üzenetére
Ne mar...en mar azon is rohogok, amikor a Dark Souls-hoz hasznal valaki ilyen progikat. Annak a jateknak pont az a lenyege, hogy ha halsz, akkor megszoptad. Itt is ez egy extra faktor lenne, hogy oda kell figyelni, kulonben nyekk.
Jo persze mindenki azt csinal amit akar, de ahj...
-
Crytek
nagyúr
Ha sokszor halsz visszadob a game a játék legelejére Így kihozható a hat óra többszöröse is... Gobdolom hamarosan jön is az első patch..
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért meglepő ez.?Egész végig arról beszéltek a fejlesztők, hogy kis költségvetésű, AAA cím, ami nyomott áron adható, mégis minőségben erős. Azt még senki sem tudja, hogy mennyire lesz sikeres, de a lényege ennek az iránynak az, hogy kifizetődő legyen az AAA minőség 30 dolláros kezdőárral, és nyilván ez azzal jár, hogy a játék nagyon rövid lesz. Jelen esetben ez egy hat óráig tartó csőjáték és vége, több tartalom ezzel a minőséggel nem fér bele a 30 dolláros árba.
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Értékelések... olyan hülyeségekre adnak 70-80 százalékokat amik még nem is működnek normálisan. Az ilyen kritikákat mindig fenntartással kezelem. Titanfall 2 jól indul, lehet előfizetés lesz a vége.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
.LnB
titán
Tényleg 6 óra alatt végigjátszható?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest