- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz szlaci888 #702 üzenetére
Nekem nem felesleges adaptív töltés be éjszaka meg feltölti
Mondjuk nekem is iszonyatos visszalépés a "gyorstöltés" még kábelen is pixelnél.
Más telóimnál rádugtam 20 percre aztán 40-50 % ra feltöltötte.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
inthro
aktív tag
Hát ez az ujjlenyomat olvasó ez katasztrofális lett. Most ahogy hidegebb van egyáltalán nem olvassa be egy ujjamat sem. Hiába veszem fel 3 különböző pozícióból ugyan azt az ujjam akkor sem. Szóval ez így elég siralmas.
A másik amit nem tudok megszokni, hogy X próbálkozás után talán 10 így is úgy is kéri a képernyőzár kódot. Még ha jó lenne a beléptetés akkor is kéri a kódot a biztonságosabb belépésért.
Ezen igazán javíthatnának, mert a Pixel 5-ben ezért szerettem az ujjlenyomat olvasót, mert mindig pontosan feloldott... Pont ez miatt a leolvasó miatt hezitáltam anno a váltásban. Számomra ez elég gáz, hogy ilyen gány lett...◕‿◕
-
hard74
senior tag
Nálam szinte tökéletes az ujjlenyomatolvasó.A Pixel 6-hoz képest fényévekkel jobb.
Van egy Zenfone 8-am na abban tényleg gyenge a sensor, de ez 10-ből minimum 9-szer felold.
Viszont az arcaalapú feloldás az nincs a helyzet magaslatán,nagyon ritkán sikerül a feloldás, úgyhogy inkább ki is kapcsoltam.(Ez viszont az Asus-on hibátlan, ha van elég fény.)LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
bbendre
őstag
Nekem uszás, hideg, kesztyűben
dudálásbiciklizés után volt nehéz feloldani. Sportolás után, pl amikor levettem a Boxkesztyűt. De ezekre számítottam...
Én a Pixel 4XL v2-t várom nagyon[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Aryon87
félisten
Kérdés. Aki a Google Store-tól rendelt, ott mit kért a rendszer? Nekem elutasítja a részletre való vételt, csak nem vágom mi alapján akarja csekkolni, ha nem kér semmi pénzügyi dolgot, csak név, cím és születési év..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz lkksioskdl3 #712 üzenetére
Át kell állítani akkor?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
hard74
senior tag
válasz Hieronymus #714 üzenetére
Igazából jó lenne ez, de nálam az a baj, hogy szinte csak akkor old fel, ha szinte ugyan abban a szögben tartom a telót, ahogy rögzítettem az arcom. Az asus sokkal kevésbé érzékeny erre.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
-
hard74
senior tag
válasz Hieronymus #718 üzenetére
Köszi!
Úgy néz ki ez bevált.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
tomboy0013
veterán
Ugyan még később lehet talán esedékes a 7 Pro de azért kérdezem hogy én gyakran telefonálok autóban és viszonylag hosszú távokon is. De leggyakrabban csak az M0 teljes szakaszán járok. Hívás megszakadások előfordulhatnak-e Telekom hálózaton (fizikai simmel) ? Van-e esetleg ilyen tapasztalat valakinek? Rengeteget telefonálok céges ügyekben és a legfontosabb hogy stabil legyen a vétel. Tudván az előző generáció problémáiról mennyire lehet itt gond a telefonálással? (Mondjuk elég szörnyű hogy 2022-ben ezt meg kell kérdezni egy 4 kilós telónál )
-
inthro
aktív tag
Érdekes dologra lettem figyelmes. A Pixel 7 nem találja a wifit ami 15 méterre van és 3 szoba van köztünk. A Pixel 5 simán vette a jelet sőt 23mbit/s letöltés volt ott, ahol a Pixel 7 meg sem találja. Ha a wifi mellett állok akkor jön a 102mbit/s majd kimegyek egy másik szobába ott már csak 56mbit/s...
Hogy jót is mondjak, a kamera igen csak szépen teljesít, mind fényképezésnél mind videózásban.
Gondolkoztunk, hogy lépünk egyet Iphone 14 Pro Max-ra, de nekünk a Pixel telók rendszere bejött eddig, más androidos telónál csak az LG-nél éreztük ezt, hogy tök jó sima a rendszer.[ Szerkesztve ]
◕‿◕
-
Jona00
tag
Üdv!
Én is tulaja lettem egy Pixel 7-es telefonnak. A kérdésem ki/milyen fóliát használ/rendelt a készülékhez, amivel működik az újjlenyomatolvasó? (mert, ahogy látom/olvasom ez eléggé
problémás pont) -
kerxy
senior tag
Ez engem is érdekelne, főleg olyan üvegfólia, ami Magyarországra rendelhető.
Nekem megérkezett protectionfilmsről ez a fólia: [link] (amikor rendeltem, akkor ez az egy típus volt P7P-hez)
Alapvetően két bajom van vele:
1. Van egy dedikált rész a fólián az ujjlenyomat olvasónak, ami szerintem más anyagból van (nyilván hogy jobb legyen a működés). Ez viszont nagyon gagyi néz ki...
2. A fentiek ellenére nem az igazi az ujjlenyomatos azonosítás a fóliával (előtte sokkal pontosabb volt) -
redst4r
tag
A leírás szerint ütésálló is, de én a karcok ellen használom elsősorban, tokkal párosítva. Tényleg öngyógyító, eltűnnek a karcok róla. Próbálom nem leejteni Az elmúlt 4 évben minden telefonomon ilyen volt, nekem bevált.
https://www.mediamarkt.hu/hu/shop/okospult.html[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Akinek van a P7-es szériából megnézitek, hogy működik-e nálatok az Üzenetek chat része? Azóta sem tudja a mobilszámom regisztrálni
-
bbendre
őstag
Kezd innen:
https://messages.google.com/disable-chatReggel újra utána. Szerintem menni fog.
A betán lehet PNR (Point of No Return) amikor valami extát aktívál.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
hard74
senior tag
Ma jött meg 2 hét alatt ez:
https://a.aliexpress.com/_mPucRHI
Ujjlenyomat olvasó működik ugyan úgy, mint nélküle.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Mans20
addikt
Mit tegyek, hogy a számítógép felismerje a P7-et? mert most csak tölti.
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #720 üzenetére
Arra azért tudtok választ adni, hogy térerő szempontjából milyen a Pro modell Telekom esetén? Érdekel fizikai és esim esetén is. Akár összehasonlítva más típusú telefonokkal. Kicsit tartok a Samsung modemtől, ismerősök Samsung telói nem voltak ilyen téren az igaziak, meg hát ugye a Pixel 6 szeriáról ne is beszéljünk.
További kérdések: Alap felhasználás esetén melegszik a Pro modell? Böngészés, YouTube, Viber, Messenger, Facebook stb. Nagyon eltérő képet festenek ilyen téren is a telóról a neten fellelhető videók.
Fotózásnál fel tud forrósodni zavaróan? (40 fok fölé) (Videózánál nem érdekel)Gyári tokot úgy látom itthon nem lehet beszerezni hozzá. Esetleg tudtok valakit akin keresztül lehet intézni?
-
szabi__memo
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest