Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz redst4r #6803 üzenetére
Így tudja, de Neked sem tűnik fel - ahogy nekem sem tűnt fel mert annyira berögzült mozdulat már - mert automatikusan a kontaktoknál keresel. Ugyanez nem fog menni a számokkal, T9-szerűen.
A Gézát mindegy h ékezettel vagy anélkül írod be a kontaktokhoz, tárcsázóban a 4 (GHI) és a 3 (DEF) gombra már nem fog működni.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
MacEdm
tag
válasz redst4r #2458 üzenetére
Sziasztok!
[Erről] az oldalról mennyire ajánlott pixel 7 prot venni?
Illetve tudnátok ajánlani olyan tokot, amit magyarországi webshopból lehet megrendelni?
Eddig ezt a [Fixed p7 pro] tokot néztem az alzán 3490 Ft-ért. (Meg majd az alin akarok nézelődni, csak az valszeg nem lesz itt jövő hétre) -
bbendre
őstag
válasz redst4r #2448 üzenetére
Widevine hibának tűnik így elsőre. A Google Pixelek hírhedtek voltak arról, hogy nem ment róluk a video stream vagy ha ment is csak alacson felbontáson...
https://www.xda-developers.com/check-widevine-drm-status-android/
1: Open Google Play Store and Search for DRM Info. You can also click this link to download from Play Store.Step
2: Download and Install DRM Info App.Step
3: After installation of DRM Info, Open the App.Step
4: Scroll down a little inside the app, and you should get it.Sajnos ez sem egy jó hír...:
https://www.getdroidtips.com/fix-google-pixel-widevine-level-changed-from-level-1-to-3/https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/rn3vkp/official_widevine_l3_bug/
https://www.xda-developers.com/android-12l-fixes-widevine-l1-bug-pixel-phones/
https://www.androidpolice.com/android-12l-feature-drop-update-fixes-widevine-l3-issue-for-many/[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Drag77
senior tag
-
bbendre
őstag
válasz redst4r #2364 üzenetére
Sokan azt hiszik, hogy az 5G csak gyorsabb net pedig az igazi lényeg a latency azaz pl a Ping és egyéb sebességek.
Fenn is látszik, hogy a Ping 31 helyett 23 a Jitter pedig 4 helyett 2.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
K82
őstag
válasz redst4r #2255 üzenetére
Köszönhetjük az amerikai kuponos mániának, volt vmi balhé belőle és azután szigorított be a McDonald's. Mindig minden működött nyitott BL és rejtett root mellett, kivéve a McDonald's. Lsposed repo-ban van is fix rá, egyébként kb. egy-másfél éve ment a nyitott bl ellenére is.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
TaylorPro
addikt
válasz redst4r #2243 üzenetére
Ez úgy működik ha támogatod őket hamarabb megkapod amit közzétesznek. Egy pár nap után szabadon letölthető. Most hogy fent van a januári, ez elvileg most már fog frissülni rendesen OTA előfizu nélkül, ha csak nem lesz valami eszköz azonosító, nem hiszem A letölthető link nem osztható meg mert egyedileg generált a loginodhoz. Ki van ez találva. Max ha valaki feltölti tárhelyre és úgy ossza meg, de ezt meg nem fogják úgy sem. Azt a 2947Ft-ot Paypalon keresztül maximálisan megérdemlik. Én már nem tudtam várni. Az új frissítésben javították az ujjlenyomat feloldást és a felébredést alvó módból. Nálam jelentkezett ez a két hiba. Az ujjlenyomat feloldás jó lett szerintem. NFC fizetésnél mindig szívtam vele.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
K82
őstag
válasz redst4r #1983 üzenetére
Pontosabban adb-s parancssor kell és nyitott bootloader, ami neki, nekem és jó párunknak egyértelmű, de ha még nem foglalkoztál vele akkor kicsit más tészta.
SDK platform toolsPixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest