Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Ha jól értem, akkor benne vagy a magyar yeti teszt csoportban a vowifi tesztelése végett?
Mert ha minden igaz csak hentai-val van esély erre (alap konfiggal nem fog menni, max ha samuról fel lehet lapátolni errea konfigot). Már ha egyszer lesz 7a-ra is rom...illetve publikus lesz a vowifi.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
jUUh
Topikgazda
Túlmelegedést nem tapasztaltam, de melegedést minden nap. Nem csak nyáron, már tavasszal is ez volt. A júliusi patch óta nekem jobb, de nem tökéletes, sose lesz az.
Családban nyomkodtak S21-et mellettem, 5G-s Facebook alatt akkukímélő módban forró volt a telefon... Samsung plsSamsung Galaxy S23+
-
tomboy0013
veterán
Van olyan telefon ami nem melegszik fel 30 fok felett fotózásnál? Ha a kérdez az hogy túlmelegszik -e akkor a válasz nem. Több mint egy hete vagyok a francia riviérán és minden nap nyúzom rövid 4k60fps videókkal és piszok sok fotózással sokszor tűző napon és a gyalogos navi kb folyton megy közben, eddig egyszer sem írta hogy melege van attól függetlenül hogy folyton meleg a telefon. De eddig minden telóm alapból meleg volt ilyen külső hőmérséklet mellett szóval ez utóbbi nem meglepő számomra.
-
MC Pite
veterán
P7a-nál picit, amíg tűző napon toltam (helyenként rövidebb videókkal). Nem volt forró vagy nem adott hibaüzit, de a kijelző fényerejét kicsit visszább vette (90Hzen volt, ha ez számít).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
MC Pite
veterán
Skacok, Hentaival hol tartunk? (gondolom P7a fw is van)
-Egy mekis app elhasalást olvastam, gondolom a nyitott BL miatt (vagy ez vissza is zárható miután felment az os)?
-Magától jönnek az ota frissítések, csak később (aki nem támogatja, aki igen, annak hamarabb)? Nem vágom mit jelent az ota menü-Yetis vagyok, a vowifi miatt lenne érdekes főként, a munkanap negyedében térerőm nincs, de wifi van, és már tesztelgetik, szóval inkább frissen tenném fel, nem lesz lelkierőm később újratenni mindent.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tatomi92
aktív tag
Mert nekem kikapcsolt mobilhálózattal és bekapcsolt wifivel azt írja ki telefonáláskor, hogy Radio Off és utána vége a hívásnak.
Továbbá ilyenkor ír ki Neked valami új ikont a jobb felső sarokban? Vagy a pl. Yettel HU Wifi Calling?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
TaylorPro
addikt
Elsőnek azt hittem rosszul látok...
Más:
Nem vagyok szarevő, de bepróbáltam a visszatérítést a Hentainál. Nem is vártam mást, sebaj.
Itt a válasz:
Hello! The service was a donation that was free in relation to the transacted sale. The service is possible only for authorized users on BOOSTY. During registration, the user read and accept the Rules, Policy and Terms of services (https://boosty.to/app/offer/user). The transaction was made by registered User and represented a donation. Service was provided to the User. The donation was successfully remitted to the Creator. There are no dispute rights under Condition “Service Not Provided” when the User does not receive the merchandise or service that was to be free in relation to the transacted sale. Please, take into consideration that the BOOSTY Platform is the online platform that provides possibility to receive donations from authorized Users aimed to support Creators on the User’s good faith basis. The service was fully provided to the User. The amount of donation was determined by the User on his/her good faith. The donation was provided to the Creator what is proved by platform logs. Please write about your problem to support @boosty.to Thank you!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
tomboy0013
veterán
Jelenlegi telóm 35 fokban sem dobott túlmelegedési üzenetet fotózás közben, fényerőt sem szabályzott le. De a csúcs Samsungok között még nem láttam az elmúlt 2 évben olyat ami ezt ne csinálta volna Exynos procival, ez a Tensor meg lényegében az. A videós tesztek melegedesi tapasztalatai sem oszlatták el a kételyeimet a dologgal kapcsolatban. Az a baj hogy Poco-khoz szoktam ahol értelmesen megoldott hűtés van és ilyen gonjaim utoljára a Nexus 5X-szel voltak(mert az piszkosul tudott melegedni kamerázás közben). Jelenleg tok nélkül használom a telóm és a legkisebb mértékű melegedést se nagyon tolerálom alap felhasználásánál (itt nyilván nem a fotózásra gondolok). Lehet nincs vele ilyen gond csak extrém érzékeny vagyok a telefon melegedésre és tartok tőle a visszább leírt dolgok miatt.
Ugyanakkor unok már évek óta Gcam-ot állítgatni a telefonjaimra (LG G6 óta) és szeretnék egy kiegyensúlyozott kamerás telót jó szoftveres támogatással és problémamentes kijelzővel ezért gondolkodom Pixelben. Csak várok még hogy csökkenjen az ára. -
eastsider
nagyúr
de jo volna azert irtam, S22-n volt 5G-m, de sokat nem adott hozza, hogy 1Gbit/s-el ment a letoltes jobb pinggel, a 4G-s 150Mbit/s helyett. sok helyen nem volt net hiaba viritott ott az 5G. nyilvan ha nincs 4G torony csak 5G akkor problemas a dolog...
pont elegedett vagyok a telefonnal 5G nelkul is
[ Szerkesztve ]
-
farla80
csendes tag
Egy német google store-os gariztatás története…
P7-em előtt volt egy 4a-m aminek a töltő csatlakozója megadta magát (szinte lehetetlen volt tölteni) ezt is a és a P7-em is német store-ban lett vásárolva és mailboxde.com segítségével jutott el hozzám.
Amik felmerültek, mint javítási lehetőségek:
Első: magyarországi javítattás 1-2 helyen javították volna, de mivel 2023 márciusig garis inkább elvetettem.Második: google-el felvettem a kapcsolatot több mint órányi chat után beigazolódott, amit eddig is tudni véltem Mo-ról direktben nem lehet javítattni, úgy sem, hogy te fizeted a szállítást a szervízig. Csak olyan helyről szállítják el javításra, ahol hivatalosan értékesítenek.
Harmadik: rendelés útja visszafelé:
1, Írtam levelet levelet a mailbox.de-nek hogy vissza felé is működik-e dolog, pár percen belül jött a válasz hogy „Igen”, de semmi infó hogy hogyan… (lényegében ha ott a csomag írni kell nekik hogy ezt tovább kell küldeni és mellékelni kell a feladási címkét)
2, Megnéztem a Google Sore javítási oldalát https://store.google.com/de/magazine/repaircenter?hl=de nem túl sok infó volt elsőre. (semmenyire nem beszélek németül de chrome-ba bepített fordító mindenre is elég volt)
3, Vágjunk bele… (jan 11)
Papír boltból szereztem kisméretű csomag dobozt, mert Postán természetesen az sincs majd GLS oldalán megrendeltem a szállítást a mailboxde-s címemre
(https://ecsomag.hu/hu/csomagfeladas)
Címzett neve: Példa Péter ID 123456 Mailboxde. com Gbmh
Irányítószám: 02763
Település: Zittau
Közerület: Äussere Weberstr !!!itt vágyázz ID-től függ!!!
Házszám: 57 !!!itt vágyázz ID-től függ!!!
Mobilszám: +4935838355148
Ennek a költsége 6920 HUF
Mielőtt elküldöd: Írd fel az IMEI számot szükség lesz rá (*#06# tárcsázóban ezzel kiírja) !!! valamint gyári reseteld le, hogy ne legyen rajta személyes adat.
Másnap jött is a futár adott egy sajtpapírt amivel túl sok mindent nem tudok igazolni de a látszat meg volt…4, Első agyvérzés… (jan 17)
Végre leszállította a GLS a csomagot, jött a levél a Mailboxde-től hogy ott a csomag. Akkor jöhet a javítás megrendelése https://store.google.com/de/magazine/repaircenter?hl=de Itt az IMEI szám megadása után megállapítja hogy van-e garid, megadhatod tízen pár hibából hogy mi a problémád, de leírást nem adhatsz hozzá (több is kijelölhető), majd válaszd azt hogy te csomagold be és csak jöjjön a futár érte. (ha jól emlékszem itt is a nevem így adtam meg: ID 123456 Példa Péter, Mailboxde. com Gbmh)
Miután ez megvolt, malmozás 10-15 percig nem jön levél a google-től itt már kezdtem aggódni…
Majd megjön a levél és vele a stroke itt a feladási szelvény ja és egy papír amit be kell csomagolni a telefon mellé mert ha a vám megfogja akkor ebből tudják hogy ez már vmikor vámkezelt volt és csak javításra megy vissza. Ja slussz poén a csomagot csak akkor veszi fel a futár ha telefonálsz, vagy elviszed UpsBox-ba vagy van szerződésed velük (ez a leírás a csatolmányban volt németül, ennek a fordításához a https://www.deepl.com/translator volt a barátom). Itt már agyvérzés kerülgetett. Ekkor újabb levelezés a mailboxde-vel hogy betudják-e rakni a dobozomat egy új dobozba a plusz egy papírral, és a UPS-szel meg tudják-e oldani hogy elvigyék. Írtak no para megoldjuk okosba 8 EUR-t töltsek fel az egyenlegemre és minden el lesz intézve, küldjem el a papírt ami kell a dobozba meg a feladási papírt amit kaptam. Szeretek veszélyesen élni, ezért így tettem. Másnap egyenlegemről eltűnt a pénz meg a csomagnak sem volt nyoma már a mailboxde rendszerében.. (aggódás ON)5, Újra úton.. (jan 18)
Google sotre-ból jött levél (németül) hogy úton a levél Lengyelországba javításra tényleg elintézték okosba a mailboxde-s srácok (1 napig nem lehetett tudni hol is a csomagom)6, Megérkezik javításra… (jan 19)
Lengyelországba javítják ismét jött levél (német) hogy 2-3 nap és elkezdik megnézni mi van vele.
Jan 21, megint jön levél (német) hogy még nem néztek, de bocsi tényleg meg fogják nézni.7, Mi van mi van mi van… avagy a második agyvérzés (jan 23)
Jön levél ANGOLUL, hogy megnézték a telefont de szerintük rendben van. (MI VAN? MI VAN? MI VAN?) de ha 7 napon belül részletesen leírod hogy hogyan lehet reprodukálni a hibát akkor még egyszer megnézik. Ha sikerül reporzni akkor javítják, ha nem írsz van nem rossz akkor küldik vissza a telefont.
Leírtam hogy mi van, szerencsére videót is csináltam róla korábban azt is csatoltam. Majd jött levél, hogy ok továbbították a kollégának.8, Jé tényleg rossz… (jan 24)
Jött levél (németül) hogy sikerült reprózni a hibát tényleg rossz és 2-3 nap alatt javítják9, Megjavítva… (jan 26)
Jött levél (németül) hogy javítva és feladva mailboxde-felé10, Megérkezett németbe… (jan 27)
Jött levél mailboxde-ből hogy náluk a csomag tölthetem az egyenlegem (13.17 EUR), fel is töltöttem délután már a GLS-nél is volt a csomag11, Újra itthon.. (jan 31)
3 hét alatt újra a kezemben a megjavított készülék
Működik megjavították, DE MINTHA EGY KUTYA RÁGTA VOLNA MEG ÚGY NÉZ KI A SZÉTSZEDÉS UTÁN A SZÉLE A KIJELZŐ MELLETT A TELFEON HÁZA, elégnagy csalódás a gyári szervíz
Remélem P7 sosem romlik el, mert ez így eléggé vállalhatatlan a google részéről.
Amit lehet érdemes lehet máshogy csinálni, még németbe küldés előtt megrendelni a google oldalán a javítást, akkor már a plusz egy papír nem kell, és akkor csak 5 EUR a mailboxde-s csomagkezelés.Remélem hasznos volt a leírás, ha bármi kérdés van várom őket.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Egy nagyszerű rom, továbbra is ajánlott. Az hogy nem ment a fizetés a Play áruházban eléggé felbosszantott. Persze a hiba oka nem feltétlen a rom miatt volt.
Más: Ujjlenyomat feloldás.
Én is sokat szívtam vele hogy feloldja, nem oldja. Tegnep este jöttem rá, hogy ha picit ujjheggyel nyomom akkor nincs vele gond. Itt valaki írta hogy úgy kell felvenni ahogyan fel is fogod oldani. És ez igaz is. Mert a rögzítésnér az ember szerintem hajlamos máshogyan nyomkodni mint ahogyan kapkodva feloldaná. Még tesztelem, de úgy néz ki ez volt a bibi, pedig nem gondoltam volna.Pixel 9 Wintergreen 256
-
Drag77
senior tag
adhatnának ki soron kivűl , ciki mindenkinek elmagyarázni miért nincs zene és telefonálás most a kocsiba ha már ilyen a teló
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
K82
őstag
Nem leszólni akartam őket, jó munkát végeznek.
A korábbi Oneplus telóimon használt rom(ok) is indiai maintainer vagy developer kezelésében voltak, gond soha nem volt. Ráadásul jobban szerettem ezeket mint az OOS-t, főleg amióta "elBBK-sodott". Vagy mondjuk a régebbi, már megszűnt támogatású telefonok nekik köszönhetően élnek és virulnakfriss security patch-el; anyós a mai napig az asszony levedlett Mi A1-ét használja, már nem is emlékszem h EvolutionX vagy PE van-e fent.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
Egyébként meglátszódik h 2022-től már Indiában is kapni hivatalosan a Pixeleket, a custom rom-ok jelentős része indiai. A sok kis Rashid meg Sanjay rászabadult a telóra.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest