Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Don't Panic #9117 üzenetére
Sose, azaz sose kapcsolom ki a mobilnetet.
Azt jelenti mobilnet nem elérhető, bármilyen okból is.
Mikor zavar van az erőben, vagy GSM-en vagyok, Edge sincs (vagy ugyan 2G-n vagyok, de mobilnet nincs) akkor látom leginkább.
[https://www.wikihow.com/Fix-Mobile-Network-Not-Available][ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Don't Panic
senior tag
válasz Don't Panic #8836 üzenetére
Az arc alapunal egyenlőre nem vettem észre ott tükör sima , ha ujnyomattal oldom fel akkor ott nem smooth. Túl fogom élni...
-
Thom!
veterán
válasz Don't Panic #8836 üzenetére
Melyikre gondolsz?
Nekem sokkal jobb lett a rendszer, nem tökéletes, de sokkal fluidabb.
Leginkább mikor bejelentkezek arccal vagy FP akkor akad a rendszer úgy vettem észre. -
tomboy0013
veterán
válasz Don't Panic #8440 üzenetére
Azért remélem nem túl nagy gond, hogy a telefon topikjában telefonos témáról írok. Nyilván nem az élet nagy gondjai közé tartozik, de ez a topik nem is az életről szól hanem a telefonról. Kezeld helyen a dolgokat.
Egyébként más megoldás is van a melegedésre mint a telefon nullaztása: lassú töltés alkalmazása.
Tájékoztató jellegű volt a beírás a hibáról az új béta esetében.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Don't Panic #8438 üzenetére
Hát ha hosszú távon akarja használni az ember igen is nagy probléma. Az akksi ellensége a melegedés, jóval hamarabb ki lehet végezni az akkut ha sokszor meleg a telefon. Márpedig napi egyszeri töltés mellett nem túl szerencsés ha meleg a telefon.
-
jUUh
Topikgazda
-
szkorhetz
őstag
válasz Don't Panic #7038 üzenetére
Á, nem hiszem, hogy ennyit drágulna. Ez így brutálnak tűnik.
-
sanyirigo
senior tag
-
Petyal
tag
válasz Don't Panic #5585 üzenetére
Köszi szépen!
-
Trolee
aktív tag
válasz Don't Panic #5612 üzenetére
Kinek mi.
A Samsung színei elég túlszaturáltak nekem(candyeye ), Pixel-é sokkal természetesebb. -
Petyal
tag
válasz Don't Panic #5551 üzenetére
Ez a Recorder alkalmazás p7-re is elérhető? Merre található?
-
gulb
senior tag
válasz Don't Panic #5551 üzenetére
nem tud magyarul.. igazabol magyarul nem tud senki
-
szkorhetz
őstag
válasz Don't Panic #5069 üzenetére
Akkor is, ha leveszitek 0.5-re az animáció sebességét? P7P, legújabb stabil.
Nálam egyáltalán nincs semmi lag. [link]
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz Don't Panic #3829 üzenetére
"A VPN funkció csak egyes országokban, a 2 TB-os vagy nagyobb csomagokban áll rendelkezésre."
Nem elég az előfizetés, a legnagyobb csomag kell ráadásul az országok köre is szűkebb.
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
kicsi83
tag
válasz Don't Panic #3808 üzenetére
Olvastam korábban és ezúton is köszönet a kollégának! Miután olvastam a hozzászólásod kipróbáltam és nekem ment. Ezért gondoltam, hogy esetleg te bétán vagy.
-
kicsi83
tag
válasz Don't Panic #3798 üzenetére
Szia, bétán megy csak egyelőre? Köszi!
-
tomp
félisten
válasz Don't Panic #3727 üzenetére
Megsülnek a madarak...
-
tatomi92
aktív tag
válasz Don't Panic #3681 üzenetére
+1, Pár napja vettem 1990 Ft-ért .
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
madve
tag
válasz Don't Panic #3681 üzenetére
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
TaylorPro
addikt
válasz Don't Panic #3136 üzenetére
A matt nekem nem tetszik csak az átlátszó. Meg is jött. Nagyon szépen kidolgozott tok. Ha nem fog sárgulni akkor le a kalappal. Ajánlom mindenkinek.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Mans20
addikt
válasz Don't Panic #3136 üzenetére
Kár, hogy a mattot csak a Jupiterről lehet beszerezni.
-
senior tag
válasz Don't Panic #3041 üzenetére
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
winbox
senior tag
válasz Don't Panic #3039 üzenetére
Kézben tartod? Csak fix helyre téve, pl földön kitámasztva vagy állványra vált át, nem szabad bemozdulnia.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz Don't Panic #1773 üzenetére
Más szóval NAS vagy hálózati adattár.
Én egy Synology-t használok, tudtommal ez az egyetlen ami a Google Photos-hoz hasonlóan kategorizálja a képeket. Be van rakva a router mellé így megvan a médiatár belső hálózaton, de amikor nem vagyok otthon, Chromecast vagy Mi Stick van az utazókeretben mindig és így nézem a NAS-on lévő tartalmat szinte bárhol ahol van egy szabad HDMI és internet.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
vakablak93
őstag
-
tomboy0013
veterán
válasz Don't Panic #1668 üzenetére
Én Android 13-as Pixel Experience ROM-on (Poco F2) sajnos nem tudom beállítani hogy csak a billentyűzetnél legyen haptikus visszajelzés, erőlteti a visszalépésnél és az alkalmazás váltónál is ha be van kapcsolva. Gyanítom ez ugyanígy működik a Pixeleknél is.
-
Don't Panic
senior tag
válasz Don't Panic #1665 üzenetére
sikerült működésre bírni ( hiába van bekapcsolva gboardban a rezgés) ha a haptikus menüben a visszajelzés az érintésekről csúszka le van húzva nem fog rezegni. nyilván mindekinek ez alap , sajna nálam nem
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz Don't Panic #1663 üzenetére
Mi az a rezgő billentyű?
-
Thom!
veterán
válasz Don't Panic #1561 üzenetére
Apró gondok, természetesen élhető.
-
TaylorPro
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz Don't Panic #1384 üzenetére
Persze - én csak a kábellel szoktam szívni, mert néha mintha - legalábbis számomra úgy tűnik, hogy - nem mindegy, hogy éppen hogyan dugom be
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
DrDoktor
senior tag
válasz Don't Panic #1183 üzenetére
Nem drágább az 5A sokkal.Viszont az jövőállób
3A is elég mivel max ilyen 23W-al tölt a pixel azt az is kiszolgálja.[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
xhege
veterán
válasz Don't Panic #1130 üzenetére
Nekem csütörtökön egy amazon csomagomat az Express One hozta ki.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Don't Panic #1130 üzenetére
Ups - a legpocsékabb mind közül, bár mostanában DPD-vel is találkoztam - ők elég korrektek és gyorsak.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Aryon87
félisten
válasz Don't Panic #625 üzenetére
Szolgáltatótól szeretném megvenni. A teljes összeges vétel még nem opció. Még..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
xhege
veterán
válasz Don't Panic #242 üzenetére
Értem. Az előzetes tesztek alapján nem lett olyan bughalmaz, mint az előd volt kiadáskor. Igaz ez valóban a napi használatban derül majd ki. Engem egyedül a VoLTE érdekelne Yettel esetén. Rootolni és szórakozni utána a havi frissítésekkel, meg a banki alkalmazásokkal nincs kedvem. Egyszer csak bekerült tavaly a Telekom. Ha bekerülne ebbe a Yettel is, akkor valószínűleg megvenném.
-
xhege
veterán
válasz Don't Panic #239 üzenetére
Mik a kétségeid?
-
Yeffy
veterán
-
inthro
aktív tag
válasz Don't Panic #234 üzenetére
Most jött még egy frissítés a kamerához.
A selfie kamera készít egy rakás képet, ha kicsit hosszabban tartod a kezed az elsütőn. Ugyan így a hátsó is és egy csúszkán választhatod ki, hogy szerinted melyik a legjobb. Marha jó.
Megkaptuk a film módot is a videókhoz, nagyon jól mossa el a hátteret.
Javították a portré módot is, nincsenek hibák mint anno voltak pl a Pixel 5-nél. Szépen tartja az előtérben a fókuszt és nincsenek helyek amik hátrébb vannak és nem mos el.
Ha a kamera nem talál fókuszt akkor dupla kattintással keresi meg Neked és rá is zoom-ol. Ilyen gesztusokra nem is emlékeztem, hogy lenne benne, de sok apró dolog van amire rá kell jönni.
Szerintem tök jó, a képeket pedig megpróbálom feltölteni majd nagyobb méretben.◕‿◕
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest