- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Windows 10
- Manjaro Linux
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Linux kezdőknek
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
Afenébe, nem tudtam hogy pont azért írtam mert (nem) tudom, pedig igen. Köszi hogy szóltál
Egyébként félreértetted: pont azért írtam hogy a reklámokban is (amiről éppen beszélünk), pont ilyen (vagy akár konkrétan ezen) mérések eredményének kellene kötelezően szerepelni, nem a mindenféle elméleti max., illetve szolgáltatói oldalról teljesíthetetlen 100%-ban vállalt min. értékeknek.
-
Szolgáltatót nehezen váltunk, mert az országban szanaszét levő sok ezer készüléket végigjárni kártyát cserélni az nem egy kétforintos menet.
Maga a vizsgálat tényleg kiemelt ügyfeleknek járó módon zajlott, csak épp ettől kezdve az ügyfélszolgálat lehazudta a vizsgálat eredményét, és megállapították, hogy minden tökéletes errefelé.
Kapcsolattartóval semmi gond, az elmúlt években volt már 3-4. Momentán a teljes üzletágat kivágták a velünk kapcsolatban álló főosztályvezetővel együtt. Igaz, femtocellát (nem egy óriási irodaház) külön említésre sem ajánlottak fel. Ha jól tudom, a Vodánál bárki vehet magának. -
-
MPM
tag
-
Zirowe
nagyúr
Ha a flottás árakból indulok ki, akkor harmada/negyede a publikus áraknak.
Amúgy a végződtetési díjakból kell kiindulni, amik alapján a 30-40ft-s percdíjak továbbra is nyílt rablásnak minősülnek, az sms díjakról nem is beszélve.
Szerencsére én már rég kivontam magam ezen költségek alól, és évek óta flottázom.
-
MPM
tag
Mindenki a saját érdekeit tartja szem előtt nyilván, rosszul fogalmaztam. De van különbség a kettő között, hogy ők alakítják a piacot, neked meg alkalmazkodnod kell, nyilván ők járnak jobban, ezzel nincs is gond, csak úgy érzem, néha már pofátlanul lehúzzák a népet, lehetnének "emberbarátibbak" az árak.
Percdíjakra meg onnan következtettem, hogyha a digi tud 2000 Ft-ért (nem saját hálózaton) 1GB-ot nyújtani, akkor VoIP-on keresztül 2,5-3 napot lehetne (alkalmazástól függően) lebeszélni 2000 Ft-ért, akkor mi olyan a drága a telefonálásban? (lehet hogy valamit nem látok át, javítsatok ki)
(#29) nyergess: +1
-
-
Talán mert én meg előfizető lennék.
Ráadásul előfizetőből valamivel több van, mint szolgáltatóból.De arról nem fogsz tudni meggyőzni, hogy a garantált minimum 0 sávszélességnek az égvilágon bármiféle információtartalma lenne. Ha nincs odaírva, akkor mi történhet? Negatív sávszélesség (megpróbálok pinget küldeni, ehelyett a vinyómra ugrik egy film)? Képzetes szám?
A garantált 0 pontosan ennyit üzen az előfizetőnek: "Igen, a reklámban lenyomunk neked csillió megabitet, de vállalni azt azért inkább semmit sem vállalunk, ami számonkérhető lenne rajtunk."szerk.: szerintem a garantált szolgáltatás ilyen szintű csökkentése jogalap a hűség felmondására.
Ja. És aztán átmehetsz a két másik szolgáltató valamelyikéhez, akik szintén nem garantálnak semmit sem. De jól jártál! -
Zirowe
nagyúr
Akkor elég más a látásunk, mert én ezzel éppen hogy a piaci verseny serkentését venném észre, hiszen fejlesztésre és valósághűbb hirdetésekre venné rá a szolgáltatókat, ahelyett a patthelyzet helyett, ami most alakult ki itthon a három "földesúr" szolgáltatóval.
Sok esetben a hűség miatt sem tudnak átpártolni az emberek, szóval nem mindig az ár a meghatározó.
-
Zirowe
nagyúr
De én pl: sehol sem látom a mostani telenor reklámokban, hogy odaírná az általuk garantált 0-át.
Mindenesetre a rendeletbe belevettem volna azt is, hogy nem lehet 0, és minimális százalékokat állapítottam volna meg sebességsávonként, ha pedig a szolgáltató nem tudja betartani, akkor két lehetősége van: vagy nem hirdet olyan csomagot, vagy fejleszt.
Bmi jobb lett volna, mint ez a mostani 0, és persze a szolgáltatók az államra mutogatnak, magukat pedig ismét szegény áldozatoknak állítják be.
kulcsarb: szerintem ennek a 100%-os garantálásnak igenis van értelme.
Voda jelenleg magát az ország legnagyobb lefedettségű szolgáltatójaként hirdeti (azt hiszem 95% fölötti lefedettséggel), ami szerintem a valóságban egyáltalán nem állja meg a helyét.Ideje lenne a nagy hazugság és egymásra licitálós kampányokat beszüntetni és inkább költeni hálózatfejlesztésre!
-
-
Miért rontaná a helyzetet? Azért, mert nem képzelhetem magam a csillió megabites mobilnetre, amikor a szolgáltató az én hitvilágomtól függetlenül úgysem fog nagyobb sávszélességet biztosítani?
Mennyivel másabb lenne, ha 1 megabitet reklámoznának, és örülnék, ha ehelyett lenne 15, mint ha reklámoznak 15-öt, és 1-et sem kapok soha.
Új hozzászólás Aktív témák
it A korábbi Hipernet sebessége változatlan áron a kétszeresére nő, de a fejlesztés hatásait csak fokozatosan tapasztalhatják az előfizetők.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest