Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Sokkal nagyobb mértékű büntetést érdemelnének !
Egyszerűen egy nonszensz cég...Akárhányszor vásároltam náluk, mindig volt valami gebasz (jogos a kérdés, hogy miért vettem újra ott akármit is; azért mert másutt nem tudtam, és más nem is volt mint üzlet, másnak vettem/vettem át cuccot... illetve évek teltek el vásárlások között, de így tizen sokadik után is mindig van valami gebasz)
A leggyakoribb probléma, hogy használtak az újnak eladott termékek...
Valaki már visszavitte valami oknál fogva, bemutató termék volt, garanciában javítot visszavett termék.
Hiányzó alkatrészek/kiegészítők ugyan emiatt...Ha garanciát akarsz érvényesíteni csak széttárt karokkal hápognak, kerülnek és megpróbálnak átbaszni úgy ahogy csak tudnak...rád hárítani a hibát, mikor látható, hogy mindenki tudja a frankót...
Üzletvezetőnek szerintem formaszisztematikailag muszáj tapló suttyónak lennie, mindegyiknek... Bevallom nem érdekel, hogy a sokadik vásárló vagyok és ő mennyire feszült, fáradt.. ez a munkája és belőlem él mint vásárló!
Ha kedves és készségesnek tűnsz csak visszaélnek vele, ha jogos kéréseid puncsolás nélkül csinálod akkor talán valami eredmény 1-2 óra burkolt kurvaanyázást követően...
Bele sem merek gondolni mik vannak ezeken a kamu BF-eken a beemelt aztán látványosan az eredeti árra vissza akciózott húzásaikkal... meg az amúgy totál hétköznapi nem tipikus termék akcióikkal... pfff... semmi köze a BF-hezUndorító egy cég úgy ahogy van és amivel és akikkel ki van tömve !
Új hozzászólás Aktív témák
it A Gazdasági Versenyhivatal épp a Black Friday idejére időzítette a Black Friday miatti büntetés bejelentését. A webáruház kiváló marketinghúzással reagált.
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest