Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #79335424 #49 üzenetére
Itt főleg azok lesznek "szorult" helyzetben, akik olyan kártyát használnak amelyeknek az eredeti tulajdonosa nem akar/nem tudja magát azonositani.
Na ott vagy rugalmas lesz a szolgáltató,vagy lehet hogy pont egy havonta minimum 3000ft-al feltöltő ügyfelet vesztenek el.
A kérdés itt az lesz, hogy a törvényben milyen "kiskapuk" vannak.
Mert ugye van a szolgáltató akinek származik egy minimális bevétele/ügyfél.
Illetve ott a törvényi előirás,ami meg mondjuk pont a szolgáltató üzleti érdekeit csorbithatják.A másik kérdés hogy azok akik átadják a SIM kártyát másnak,vajon a "tulajdonosi" jogkört mennyire adhatja majd át annak akinek a kártyát át adta
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz arnyekxxx #27 üzenetére
Ha a Kamu adatok minden "eleme" egyezik, akkor az nem kamu adat.
Én azt furcsálom hogy amikor felhívod az ügyfélszolgálatot,nem foglalkoznak azzal hogy ki hívja fel őket.
Tehát ha én tudom pl a 4 házzal arréb lakó Gizi néni adatait(Név,Anyja neve,Szig.szám) simán tudom regisztralni az ő nevére.
Nyilván ha pl egy férfi hang kezdi el regisztrálni a kártyát "Kis Erzsébet" néven,az azért az ügyfélszolgálatosnak is fel kelenne hogy tünjön.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ahan
Tehát ha az eredeti tulajdonos pl hátráltatja az eggyütmükődést,akkor az szívja meg aki épp a kártyát használja mondjuk 10 éve,és mondjuk ez neki több 10 ezer forintba volt,hiszen évente 1x érdemes feltölteni.Remélem ennél rugalmasabb lesz a dolog.
A kártyát épp használó meg tudja magát azonosítani.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
A szolgáltató nyilván tudja az eredeti tulajdonos adatait.
Ezért elöször vele kell hogy felvegyék kapcsolatot,már amennyiben még élő személyről van szó.Persze itt ugye előjönnek az általam is kigondolt kérdések.
Mi van az esettben ha a kártya eredeti tulajdonosa nem hajlandó/nem tud közremüködni az adategyeztetés során?
Ez esetben az épp kártyát használót mi érheti?
milyen lehetőségei lesznek? -
aprokaroka87
nagyúr
Dajkópalit kérdezem hogy nem legetne az ügyben valami illetékes személyt megkérdezni?
Amit aztán pl az IT cafe-n leközölni.Mert nekem lennének kérdéseim,és lehet nem csak nekem.
-
aprokaroka87
nagyúr
A lakcímellenőrzésnél a "Lakcímnélkülieket" vajon hogy kezelik majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest