Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
A repeatert értem, de mi a különbség a router és az access point mód között?
-
Devid_81
félisten
Inkább lenne drágább vagy 20$-al csak lenne benne Gbit
Szerk: hirtelen mikor meglátam a felső képet azt hittem Nintendo Wii
Jóvanna én még álmos vagyok -
DraXoN
addikt
Szerintem egész jó router lenne ez 70dollárért... kár, hogy itt annyiért nem lehet majd beszerezni
-
glutamin
őstag
Ha vennem kéne én is maradnék inkább egyelőre a WL500W-nél. Az már bizonyított másoknál.
-
Cyrin
addikt
Ez egy parasztvakítós marketing cikk, kitűnő példája annak, hogyan tálaljunk újdonságként nem új dolgokat.
"arra ott az RT-N16"
vajon hol? -
Cobra.
őstag
Ha kell Gigabit meg 2 USB, akkor ara ott az RT-N16. Persze az nem is ennyibe kerül (itthoni árat még mindig nem találtam rá, pedig lecserélném a Linksysemet)
-
Hát miért nem gigabites a lanja,hamár ennyit tud?
-
KicsiUbul
őstag
Hát egy USB elég kevés, és ha az 500GP hez kapott torrent/ftp kliensből indulok ki akkor ez megint inkább parasztvakítás. Jó lenne még tudni, hogy vajon "okosítható-e" a frimware.
Ill hogy a hálózati scannelés hogy műxik vajon... -
_Oscar
tag
Ha két USB csati kell, akkor ott van a WL-500W. Nyomtatót, külső vinyót az is kezel. DDwrt, Tomato, meg egyéb firmware-ekkel pedig a lehetőségek tárháza közel kimeríthetetlen. :-)
-
törölt tag
Hülyeséget kérdeztem, ebben nincs modem.
-
Ste
addikt
Az Usb tényleg lehetne legalább 2db, viszont a funkciók tárháza egész biztató. Mondjuk nekem pont a nyomtató + külső vinyó párossal kellene, vagyis 2 usb-vel.
Dodóban az ára sem vészes -
S.J.M.
senior tag
Mi az, hogy már kezeli a nyomtatókat?
Nekem Asus WL-500GP az is kezeli pedig kicsit régebbi router.Azt az egy USB portot csak én érzem soványnak? Vagy működnek ezek USB-s elosztóval is?
Amúgy a következő routerem is tuti valami Asus-os linux router lesz, nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az RT-N13U-ra végre USB port is került.
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest