Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Elég sok gazdaságban érdekelt ember vizionálta, hogy a pl btc meg sem áll 100k-ig.... Szerintem nincs az a gazdasági elemző, aki nagy pontossággal meg tudná jósolni a criptok helyzetét hosszú vagy akár közép távon. Ez igaz az egyszeri emberre és a vga gyártók elemzőire is. Rövid távon lehet talán jósolni. De az is inkább kristálygömb, mint "tudás" a témában. Nem néztem ilyesmit, de ha benézne az ember egy ilyen témájú topikba vagy oldalra, gyanítom, hogy még mindig elég sok hívő akad.
Ebben az országban meg nincs mit csodálkozni az infláció mértékén.... Egyenlőre, aki tud, sodródik az árral és emel. Én is, de képtelenség az inflációval megegyezően menni minden után."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Nem 8 általánossal volt, aki még idén májusban ugrott bele a bányászatba.... Mondván új csúcsokat fog dönteni az ETH. És igazából, még akár be is jöhetett volna neki. Az megint más, hogy akik akkortájt tették bele a pénzüket- volt aki kölcsönökből- az szerintem nagyot fog szívni. Bár azt nem tudom, hogy akkor mennyit lehetett "termelni". Ezt csak az elemzések részéhez. Az emberek egy része abban reménykedett, hogy bedől, a másik meg hülyézte az előzőket, hogy irigykednek, mert vonat, meg lekésés, meg bla-bla-bla.... Viszont biztosat senki nem tudott. És most sem.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Az árat akkor is úgy kell belőniük, hogy el is tudják adni. Csak akkor fognak tudni sokkal többet elkérni, ha hatalmas teljsítmény javulás is jár vele. Ez nem jelenti azt, hogy olcsó lesz vagy annak kell lennie. Ugyanakkor a minden mindegy réteg kiesését számításba kell vegyék az árazásnál is. Ha megszűnik az úgyis elviszik, rá lesznek kényszerítve, hogy körülnézzenek a piacon az árak belövéséhez.
Persze, ez egyenlőre mind fikció. Lehet ez vagy bármi más is a jövőben."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Nem is a jelenleg futó kártyákra gondoltam, hanem az újak árazására gyártó oldalon. Pláne, ha mindkét brand tud jót gurítani. Ezt viszont tudja a használt piac is befolyásolni, mert nem biztos, hogy mindenkinek megéri mondjuk 5% többlet teljesítmény, háromszoros áron, mert új. Ezek persze hasra ütés számok voltak, nem konkrét tényként írom. És a bányászokkal egy komoly felvevő réteg eshet ki kereslet oldalon. Akik maradnak, meg meg fogják gondolni, hogy miért, mennyit adnak. Nekik meg meg fog feleni a mostani csúcs kártya is, (remélhetőleg) töredék áron. Talán egy viszonylag szűk réteget leszámítva. Ergo a gyártóknak a saját előző szériájukkal is versenyezni kell, ha a piacra öntik a rengeteg ex bányász kártyát.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Van életképes kártyám, így nem is nagyon izgat a dolog. Ha jó áron tudok erősebbre váltani, majd veszek. Ez meg mehet az asszony gépébe.
Több, mint 200 bányászrig van fönt hirdetésben.... Ne a VGA-k között nézd. A használt piac árai befolyásolják az új kártyákét is. Legalábbis az a normális. Ha eleve nem hiánycikk egy csúcs kártya, a gyártóknak és kerekedőknek is alkalmazkodniuk kell a piachoz. Remélhetőleg olyan nem lesz, hogy mindegy mennyiért adják, úgyis elviszik ( a bányába)."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Egyenlőre nem vennék kártyát. Megvárnám, míg tudatosul a helyzet a delikvensekbe. Van rengeteg eladó komplett rig- túlárazottan is, mert ez a "jövő"... Ha nem változik a helyzet és jönnek az új kártyák, akkor szerintem nagy zuhanás lesz VGA árakban. Az eladók kénytelenek lesznek egymás alá menni, ha nem akarják, hogy a nyakukon maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest