Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
WonderCSabo #22 üzenetére
Hát ameddig lehetett, mindig visszaálltam a régi nézetre mert az új:
- Lassú
- Fogja a gépet
- És véleményem szerint a régi logikusabb volt.
Sehogy sem lehet visszaállni? -
WonderCSabo
félisten
Jó lett, csak nekem a lista sűrűsége nem az igazi. A régi pont jó volt, ez a motani "kompakt" és "kellemes" között van vhol.
-
erikke17
őstag
Üdv
Kicsit buta kérdés de ennek ugye nem lesz köze Androidos klienshez? Azaz továbbra is ugyan úgy használható lesz? (Android 2.1) Mert látom eléggé át lett csinálva az egész a videó alapján ahogy látom, egyenlőre még maradok a régebbi nézetnél....
Előre is köszönöm. -
Zirowe
nagyúr
Én tegnap élesítettem, de bevallom őszintén, alig vettem észre vmi újítást.
Viszont megint szétnéztem a lab-ban, és egy csomó jó dolgot aktiváltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
doddencs
senior tag
Azt nem lehet megoldani, h egyszerre látszódjon az oldalsó menüben minden? Elég idegesítő ez az automatikus csúszka. Arról nem beszélve, h a naptár és a chat egyszerre nem látható, csak váltogatni tudok, éppen melyik látszódjon.
Illetve ha jól emlékszem, korábban volt olyan lehetőség, h a chat a jobb oldalra kerüljön, most hirtelen nem találtam az erre való beállítást, tudna vki segíteni?
-
DeFranco
nagyúr
Hű, most nézem, az új levélfolyam nézet állat lett. Sokkal, de sokkal áttekinthetőbb.
-
enginev3.0
félisten
Király!
Csak jól meg kell választani a témát mert pl a "fűfantáziánál" oldalt a beérkező stb... elég nehezen látszik -
llaszlo
veterán
Nekem nem tetszik.
Pl az ikonoknál az az egyenszürke elég csúnya. Plusz pl ott nincs háttere a szövegnek ahol kellene, hogy jobban olvasható meg átláthatóbb legyen.
A dokumentumoknál is elég zavaróak azok a hülye ikonok. Plusz a fő dok oldal témája is olyan, mintha valami ízlésficamos retardált csinálta volna. Szóval rusnya.
És én főleg a dok-ot használom az fontosabb, hogy jól használható legyen. És jelenleg a régi jobban használható. Az emaileket amúgyis klienssel szoktam olvasni. -
sekli
addikt
A readerrel tegnep vacakoltam egy sort, hogy user-css-sel kicsit kompaktabbá tegyem. Egy kis igazítás erre is rá fog férni, a francnak kellenek ilyen böszme nagy gombok.
-
ntomka
nagyúr
Szerintem nagyon király lett, szemben a Reader-rel, az hulladék.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem eddig bejön.
Mondjuk magát a témát régóta használom. Nekem a kényelmes nézet jó.
De akiknek a régi nézet megfelelő, örülhetnek, mert nem kötelező váltani, még.. Nem tudom, hogy később kötelező lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
it A változtatások a kényelmesebb használatot szolgálják.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest