Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
WonderCSabo #22 üzenetére
Hát ameddig lehetett, mindig visszaálltam a régi nézetre mert az új:
- Lassú
- Fogja a gépet
- És véleményem szerint a régi logikusabb volt.
Sehogy sem lehet visszaállni? -
WonderCSabo
félisten
Jó lett, csak nekem a lista sűrűsége nem az igazi. A régi pont jó volt, ez a motani "kompakt" és "kellemes" között van vhol.
-
erikke17
őstag
Üdv
Kicsit buta kérdés de ennek ugye nem lesz köze Androidos klienshez? Azaz továbbra is ugyan úgy használható lesz? (Android 2.1) Mert látom eléggé át lett csinálva az egész a videó alapján ahogy látom, egyenlőre még maradok a régebbi nézetnél....
Előre is köszönöm. -
Zirowe
nagyúr
Én tegnap élesítettem, de bevallom őszintén, alig vettem észre vmi újítást.
Viszont megint szétnéztem a lab-ban, és egy csomó jó dolgot aktiváltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
doddencs
senior tag
Azt nem lehet megoldani, h egyszerre látszódjon az oldalsó menüben minden? Elég idegesítő ez az automatikus csúszka. Arról nem beszélve, h a naptár és a chat egyszerre nem látható, csak váltogatni tudok, éppen melyik látszódjon.
Illetve ha jól emlékszem, korábban volt olyan lehetőség, h a chat a jobb oldalra kerüljön, most hirtelen nem találtam az erre való beállítást, tudna vki segíteni?
-
DeFranco
nagyúr
Hű, most nézem, az új levélfolyam nézet állat lett. Sokkal, de sokkal áttekinthetőbb.
-
enginev3.0
félisten
Király!
Csak jól meg kell választani a témát mert pl a "fűfantáziánál" oldalt a beérkező stb... elég nehezen látszik -
llaszlo
veterán
Nekem nem tetszik.
Pl az ikonoknál az az egyenszürke elég csúnya. Plusz pl ott nincs háttere a szövegnek ahol kellene, hogy jobban olvasható meg átláthatóbb legyen.
A dokumentumoknál is elég zavaróak azok a hülye ikonok. Plusz a fő dok oldal témája is olyan, mintha valami ízlésficamos retardált csinálta volna. Szóval rusnya.
És én főleg a dok-ot használom az fontosabb, hogy jól használható legyen. És jelenleg a régi jobban használható. Az emaileket amúgyis klienssel szoktam olvasni. -
sekli
addikt
A readerrel tegnep vacakoltam egy sort, hogy user-css-sel kicsit kompaktabbá tegyem. Egy kis igazítás erre is rá fog férni, a francnak kellenek ilyen böszme nagy gombok.
-
ntomka
nagyúr
Szerintem nagyon király lett, szemben a Reader-rel, az hulladék.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem eddig bejön.
Mondjuk magát a témát régóta használom. Nekem a kényelmes nézet jó.
De akiknek a régi nézet megfelelő, örülhetnek, mert nem kötelező váltani, még.. Nem tudom, hogy később kötelező lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
it A változtatások a kényelmesebb használatot szolgálják.
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest