Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz WonderCSabo #22 üzenetére
Hát ameddig lehetett, mindig visszaálltam a régi nézetre mert az új:
- Lassú
- Fogja a gépet
- És véleményem szerint a régi logikusabb volt.
Sehogy sem lehet visszaállni? -
WonderCSabo
félisten
Jó lett, csak nekem a lista sűrűsége nem az igazi. A régi pont jó volt, ez a motani "kompakt" és "kellemes" között van vhol.
-
erikke17
őstag
Üdv
Kicsit buta kérdés de ennek ugye nem lesz köze Androidos klienshez ? Azaz továbbra is ugyan úgy használható lesz? (Android 2.1) Mert látom eléggé át lett csinálva az egész a videó alapján ahogy látom, egyenlőre még maradok a régebbi nézetnél....
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Zirowe
nagyúr
Én tegnap élesítettem, de bevallom őszintén, alig vettem észre vmi újítást.
Viszont megint szétnéztem a lab-ban, és egy csomó jó dolgot aktiváltam.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Docs már tök régóta ilyen.. 1, hanem 2 hónapja..
Nem írtad, hogy docs-ról van szó.
Nekem azzal semmi gondom nincs, pedig elég intenzíven használom.
Mellesleg, docs-nál sem volt kötelező áttérni az új nézetre akkoriban.
Jobb felső sarok: "A klasszikus megjelenés használata"
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
doddencs
senior tag
Azt nem lehet megoldani, h egyszerre látszódjon az oldalsó menüben minden? Elég idegesítő ez az automatikus csúszka. Arról nem beszélve, h a naptár és a chat egyszerre nem látható, csak váltogatni tudok, éppen melyik látszódjon.
Illetve ha jól emlékszem, korábban volt olyan lehetőség, h a chat a jobb oldalra kerüljön, most hirtelen nem találtam az erre való beállítást, tudna vki segíteni?
-
DeFranco
nagyúr
Hű, most nézem, az új levélfolyam nézet állat lett. Sokkal, de sokkal áttekinthetőbb.
-
Király!
Csak jól meg kell választani a témát mert pl a "fűfantáziánál" oldalt a beérkező stb... elég nehezen látszikA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
llaszlo
veterán
Nekem nem tetszik.
Pl az ikonoknál az az egyenszürke elég csúnya. Plusz pl ott nincs háttere a szövegnek ahol kellene, hogy jobban olvasható meg átláthatóbb legyen.
A dokumentumoknál is elég zavaróak azok a hülye ikonok. Plusz a fő dok oldal témája is olyan, mintha valami ízlésficamos retardált csinálta volna. Szóval rusnya.
És én főleg a dok-ot használom az fontosabb, hogy jól használható legyen. És jelenleg a régi jobban használható. Az emaileket amúgyis klienssel szoktam olvasni. -
sekli
addikt
A readerrel tegnep vacakoltam egy sort, hogy user-css-sel kicsit kompaktabbá tegyem. Egy kis igazítás erre is rá fog férni, a francnak kellenek ilyen böszme nagy gombok.
-
ntomka
nagyúr
Szerintem nagyon király lett, szemben a Reader-rel, az hulladék.
ツ Headphones on - World off
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem eddig bejön.
Mondjuk magát a témát régóta használom. Nekem a kényelmes nézet jó.
De akiknek a régi nézet megfelelő, örülhetnek, mert nem kötelező váltani, még.. Nem tudom, hogy később kötelező lesz-e.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest