- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atyagatya, van még, aki Yahoo-t használ?
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
kispx
addikt
Lazán kapcsolódik:
vírust terjeszt a hosszupuskasub.com -
-
ceia
őstag
Minden nap rálépek a Yahoo-ra, a mailt is használom hetente. De szerencsére pont mostanában váltottam a 26-os Firefoxra, és a flasht is frissítettem a legújabbra. Lefuttattam a Hitmanpro-t, de csak egy cookiet (doubleclick.net) akart törölni, és gyanúsnak jelezte a Sandboxie tsr driverét (SbieSvc). Jó ez a Hitmanpro, eddig nem is ismertem.
fityesz9: nem látható toolbar Ez jó - hasznos dolog az ilyen[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
petipetya
nagyúr
Ismerősöm gépe benyelte mint kacsa a nokedlit, de elvileg a Hitman Pro leirtotta.
"nincs rá lezsóidő"
-
fityesz9
tag
Én megúsztam, pedig ténylegg napi szinten sokszor yahoomail, nem tehetek róla össze nőtt velem, mióta eszemet tudom megvan. De úgy látszik tűzfal, víruskeresés, spybot keresés rendszeresen, meg adblock, ghostery... használnak. Meg az itt tanácsolt malware keresőnek hála még vmi nem látható toolbart is kiírtottam. Mikor jön már el a kor, amikor én leszek az egymilliomodik látogató az oldalon és jön a free iphone 6...
Garrus, am I your dirty little secret?
-
törölt tag
"Én nem használok vírusirtót és tűzfalam sincs, ha az ember ésszel használja a gépet és nem megy kétes eredetű oldalakra, nem fog összeszedni semmit."
-
sss
őstag
funnyboobsonline
-
őstag
yandex mail-re áttértem (Az legalább orosz ) Érdemes megnézni, szerintem dizájnban (is) veri a többit. Max, a KGB (FSZB) hallgathat le Egy apróság, olyan most a beállított téma, hogy az időjárásnak és napszakoknak megfelelően változtatja a kinézetét. Leveleket beimportálta rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Lewzke
őstag
ez nem az első alkalom a Yahoo-tól, de van aki még használja? nekem kész időutazás a szolgáltatásuk
-
-
nghost
tag
még nem próbáltam, de itt a hivatalos leírás: A biztonsági kockázatok csökkentésére szolgáló Enhanced Mitigation Experience Toolkit eszközkészlet
tudom, nem sok közöm van hozzá, de azért azzal a reklámblokkal csak óvatosan:
Általános 13.Script Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
-
Ez az EMET micsoda?
Ő a MSE-re gondolt, ami az MS saját víruskergetője, ez az EMET valami más...Picipuha termék, de fogalmam sincs, micsoda.
Én is előbbit használom, de szerencsére nem jártam semmiféle Yahoo oldalon, reklámblokk is fut, a JAVA pár hete frissült. Az ünnepek alatt Amazonon, Steamen és Logouton lógtam, amikor épp kockultam
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
vhunor
őstag
1. Microsoft Security Essentials véd ilyen esetben?
Ha erre gondolsz (EMET), akkor sajnos nem.
-
Lolka Bolka
aktív tag
yahoo mail lassan a no comment kategória lesz...A legjobban használható verziót megújították, egy szarabbra, amiből opcionálisan vissza tudsz lépni egy még régebbire...
Egy ekkora tech céget egyszerűen képtelenség elérni, hogy tudj velük kommunikálni, és ez több ezer bejegyzés, feedback is alátámasztja. Mikor ode beírtam, kaptam egy emailt a yahootól, hogy ott a support oldaluk, amin keresztül viszont nem tudok küldeni, mivel olyan biztosnági kérdést tesz fel, amire nem tudom a választ, és pont ezért is akartam velük beszélni. Persze az emailre amit küldtek, válaszolni nem lehetett, és képtelenek adni egy emailcímet, ahová a kedves, vagy éppen nem annyira kedves ügyfél írni tudna, ha vmi hasfájása van....
szánalmasak... -
alevan
őstag
1. Microsoft Security Essentials véd ilyen esetben?
2. Ha adblockot használok akkor is van esély fertőzésre?Az elmúlt fél évben 1 alkalommal léptem fe yahoora, ami múlt héten volt.....
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
fityesz9
tag
Kösz srácok, mindkettőtöknek a gyors választ, gyors ellenőrzöm is, sose kattintok rá a hüyel reklámokra a mailen belül, meg paranoid módban van a gép, de ki tudja, Még egyszer köszi!
-
vhunor
őstag
Nem tisztünk egyiknek sem reklámot csapni, és a Yahoo nem adott ki hivatalos ajánlást, de ez leszedi az összes kártevőt ami az említett oldalakon keresztül felkerülhetett a gépre.
-
fityesz9
tag
válasz CharlieDrop #1 üzenetére
Jaja, yahoomailt használóként én is örülnék egy iyle nellenőrző program nevének, amivel kiszűrhető a malware, óvatos vagyok, de ki tudja, mailezéssel bármi bejöhet.
-
CharlieDrop
veterán
KIS 2013-at használok, az véd az ilyen ellen, vagy keressek más víruskergetőt?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Digitális Állampolgárság Program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia