Új hozzászólás Aktív témák
-
Katapult
csendes tag
válasz
Heimdallr75 #41941 üzenetére
http://hvg.hu/Tudomany/20111205_mobil_kemprogram
Úgy látszik az USA kongresszusában sokan félnek, hogy a telefonjaikról kikerül
valami érdekes a CarrierIQ-n keresztül vagy éppen merre jár. Egy magyar melósnak
valóban semmi fontos nem lehet a telóján :-) ne is beszéljünk róla. Én azért elveszem
a jogokat azoktól a programoktól amik nem tetszenek (úgyis utálom az egész Google
felhőt :-) ) . Ennél legalább megtehetem nem úgy mint más rendszernél ezért használom nem az ingyenesség miatt. Régóta mondogatom mennyire nevetséges, hogy letöltesz
egy egyszerű szövegszerkesztőt és aktív netkapcsolatot akar nem csak a google adszerveréhez hanem még vagy 20 ip címhez. Tele van a market hasonló programokkal.
Alig kontrollálja a google a marketes programokat. Akár te is írhatsz egy logoló programot
beágyazva egy másik "hasznos" programba és dőlni fog hozzád a sok infó másoktól. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mercigyárban volt ez, még amikor építették... Amikor beléptél a területre, közölték, hogy teló off, ha elővetted, lesz@rták, hogy ki- vagy bevan kapcsolva, elvették, széttörték.
-
Naras
őstag
válasz
Hehe, épp egy hete vettem meg a 2X - et, azóta nem töltöttem a GT540 - et... és csak most pittyegett először, hogy kezd lemerülni... igaz, SIM kártya nem volt benne, és nagyon nyomogatva sem volt, de bírja ennek az aksija ha kell... akár egy hétig is...
Bezzeg a 2X... merül, mintha muszáj lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest