-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
papelado #46872 üzenetére
Amikor elkezdtem elégedetlenkedni a G4 képeivel (szerintem mikor alaplap csere volt, ehhez is hozzányúltak, lehet nem egy pormentes kamrában, nem annyira profi, mint újkorában), a nexus-os google-kamaera app megoldotta. Este/ellenfényben igencsak must have.
Oké, lassú a HDR+ feldolgozás meg piszkosul fűti a telefont, de az eredmény magáért beszél.
Talán linkeltem már itt, egymás után, Montenegró, 2018-05.
FYI a google photos is ront a minőségen, eredetiben mindegyik jobb kicsivel.G4 simán
G4 HDR
Google Camera HDR+ (auto)Szerk:
Ja és az elégedetlenkedés másik fele, hogy megnéztem, mit produkál egy friss zászlóshajó.
Hát ahogy látom, elértük a tűhegynyi szenzor határait, talán egy HTC 10-11-12 tud még minőségi ugrást egy optikával AI-trükkök nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest