Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz csaba1203 #41909 üzenetére

    Nem beszéltem 2 napos üzemidőről. A 4 és 6 óra SoT között pedig baromira nem elenyésző a különbség, az +50% üzemidőt jelent! Itt egyeseknek azzal van baja, hogy nem bírja ki a telefon a nap végéig. Igen, valóban van ilyen és még csak nagyon fingatni sem kell hozzá. Én is sokszor javasoltam már powerbank-et az embereknek, de ez nem mindenkinek kényelmes vagy megoldható.

    Nem véletlenül mondjuk a telefon megjelenésének első napja óta, hogy a G4 messze nem üzemidő bajnok, akinek ez fontos, az ne G4-et vegyen vagy barátkozzon meg a powerbank gondolatával.

    (#41908) Crestol: Oké, de mennyi neked az átlag? Én is hoztam már össze hétvégén a kanapén ülve közel 6 órás SoT-ot, de azért a gyakorlatban egy átlagos munkanapon közel sem ennyi. Azzal sem én, sem más nem megy semmire, hogy nekem vagy neked mi az egyéni rekordunk.

    Az üzemidő nagyon sok mindentől függ. Én itt vagyok a topikban a kezdetek óta. Eleinte (még 5.1 esetén) valahol 3,5 - 4 óra körül voltak az átlagok, majd a 6.0 érkezésével már inkább 3 - 3,5 körül. Tudom, mert egy időben ezekkel az értékekkel keltem és feküdtem, itt SoT mutogató láz terjedt el járványszerűen, már azt hittem kiugrom az ablakon, mert a topik másról sem szólt. Aztán persze mindig jött egy okos fórumozó aki egy egyéni csúcsot bedobva kezdett arról magyarázni, hogy "lám-lám lehet ennyit is". De ezzel senki nem ment semmire.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák