-
IT café
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Urak! Két kérdésem volna, eddig már egyszer feltettem őket, de nem kaptam érdemben választ.
1; Találtam egy "mozgásérzékelő kalibrálás" menüpontot, de hiába teszem sík felületre a telefont, a gomb megnyomása után mindig közli velem, nem sík felületen van a készülék, tegyem olyanra és úgy próbáljam újra. Én tolok el valamit, trükkje van, vagy mi a manó? Mit lehet ezen segíteni? Próbáltam a "hidden menu"-ben orvosolni a dolgot, de ott sem sikerült. Ettől függetlenül tök jól működik a szenzor. Kínlódjak vele bármit is? Volt azóta gyári visszaállítás és továbbra is így csinálja.
2; És ez a fontosabb. Hogyan lehet aktiválni a telefonhoz járó +100GB Google Drive felhő szolgáltatást? Az alábbi hibaüzenetet kapom:
Olvasgattam, de csak root-os megoldást találtam a hiba elhárítására. Van lehetőség root nélkül is megoldani a hibát, vagy aki ilyen hibára futott, az megszívta és nem is lesz +100G drive tárhelye? A root-ot elkerülném, még garis a telefon, gyári visszaállítás volt azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest