Új hozzászólás Aktív témák
-
M24
tag
találtam hozzá plust!Csak azt nem értem h miért irja ki h platform hiba ha bejelentkezek
-
M24
tag
[link] itt a magyar változata csak 1 baj van h nincs msn plus hozzá
de ha tud valaki az küldjön linket pls
-
Apollyon
Korrektor
Én rákontráznék, mert nekem azonnal elindult a letöltés, miután rákattintottam.
Az msn 9.0-hoz meg annyit fűznék hozzá, hogy első bejelentkezésnél kb 15mp-cel volt több mint az eddigiek, viszont azóta már ugyanannyi mint az előző verzióknál...A skinezést még nem próbáltam majd talán azt is..
Viszont a megjelenítendő képnél (szintén msn 9.0 feature) kicsit hátránynak tartom, hogy nem lehet berakni 200KB-nál nagyobb képet... (animált képre gondolok, pl *.gif) -
derossi
aktív tag
a letölthető helyett a letölthetetlen jelzőt használnám,mert sokadszorra próbálkozok,egyszerűen nem tölti le...lol .
Az msn 9.0 hát felraktam,de olyan sokáig tartott mire bejelentkezett,hogy leszedtem,mellesleg kevés ujdonság van benne.
-
FTeR
addikt
tom, h egyeseknek nagyon zavaros tud lenni a ms "naming policy"-je, de a Windows Messenger az xp-be alapból beépített mára már nem támogatott IM, ami LAN-on is képes működni (erre a feladatra most az office communikator van).
A csak online működú IM az MSN messenger volt, ám átkeresztelték Windows Live Messenger-re (a hangsúly a Live-on van).így a plus-nak is az a neve, h Messenger Plus! Live. a régit simán Mesegner Plus!-nak hívták. ami jól jelzi a kompatibilitást is.
-
Misi 007
őstag
Nagyon jó cumó és természetesen kompatibilis a 9.0-val!
Mostmár vissza se rakom a fullos 8.5-t össze se lehet hasonlítani a 9.0-val pedig ez mégcsak beta! -
7
addikt
Helyes, dolgoznak a fiúk. Legalább nem annyit kell várni, mint anno a 7.5-össel kompatibilis Plus!-ra
Új hozzászólás Aktív témák
it A megjelenítésre koncentráltak.
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest