- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen switch-et vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eddigi használat alapján, elég sűrűn sikerül kifagyasztani... Pedig csak böngészgetek. Szóval még marad a FF az alapértelmezett böngésző 1 ideig. Majd az RC2, vagy a végleges...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Számomra akkor is az oldal kompatibilitás az nagyon jó dolog. Igaz nélküle elég sok oldal érdekesen néz ki..
Szal én alapból bekapcsoltam, hogy minden oldalnál használja...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jam, bocsi. Annyit megcsináltam, hogy visszaraktam alap beállításra az IE-t, akkor bejön a varázsló, de volt 1 külön kis ablak, ami a varázsló alatt bejött. Asszem, mert ugye 2 ablak jött be, és az nem jön be akkor sem. Na mind1, kell mindig vmi új, majd megszokom
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ugyanezért zavart engem is. De megtaláltam az általad leírt beállítást, miután PuMbA leírta
Igen, és a memória "fogyasztás" is egész barátságosnak mondható... Szerintem...
És ténylegesen megoldották a képlementés (bármilyen képet próbáltál lementeni, először bmp-ként akarta lementeni) problémát. Nekem ez volt a fő indok, hogy leszoktam az IE7-ről...
Sokáig én is FF-et használtam a fent említett hiba miatt, de ebben ez már nincs, így lehet visszaszokok
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hohoo. Köszi
Még1 dolog, ha kivannak kapcsolva ezek a gyorssegédek, akkor is odateszi a kis nyilacskát mindig, ha kijelölök valamit? Mert én direkt letiltottam telepítés után, de akkor is ott van.
Ja és igen, @moonman: Nekem nem működött a regedit-es dolog, akkor is ugyanúgy írta a linkeket De sebaj.
Ez a kompatibilitási nézet nagyon jó. Én be is kapcsoltam, hogy minden oldalt úgy nyisson meg, mert nekem 10ből 8 oldal hibásan jött be, ha nem volt bekapcsolva..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erről lenne szó:
És ez már volt sárga, meg kék is.... és nem csak ennél az oldalnál, pl gmailnél is. Akkor van, ha új lapot nyit meg 1 link, ahova kattintok..
@Janoska26: Szívesen !
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki nem tudja letölteni, töltse innen. -> WinXP x86-os verzió. Ha esetleg kell másik akkor szóljatok, feltöltöm ide
Remélem így már működni fog
Amúgy van mit javítani, pl a gmail is kicsit érdekesen néz ki alatta... a leveleket elválasztó "táblázat" vonalai néhol vastagak, néhol vékonyak.. Sztem ha jön a végleges, visszatérek IE-re, mert a számomra idegesítő hibát kijavították, ahogy észrevettem. Addig marad a FF
@moonman: Én hivatkozásokat használok, mert sűrűn látogatok több oldalt, és így könnyebb megnyitni, mint beírogatni, és azt az oldalt állítottam be hivatkozásnak, ami a nem vagy bejelentkezve oldalra hivatkozott. És hiába voltak tárolva a sütik, ugye ahhoz volt a link, és mindig az jött be.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
A varázslót el lehet indítani valahogy mégegyszer? Ami az elején elindul. Mert hiába telepítettem újra, akkor sem jön be mégegyszer...
Ezt tudja valaki?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azt mondja meg valaki, hogy az elején lévő beállításokat, ami úgymond varázslóval történik, hogy lehet módosítani? Mert én bent hagytam, hogy csak úgymond a pl csak a prohardver.hu marad sötéten a címsorban, a többi világos, és ez elég idegesítő. Tudja valaki hogy lehet ezt visszaállítani? Előre is köszönöm a segítséget
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha valaki kipróbálta, írjon véleményt Bár gondolom mindenki inkább rókázik, chrome-ozik, vagy operázik, de hátha valaki IE-t használ
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig