- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz hackeeeee #85 üzenetére
szerintem az az oldaltól függ, ha session cookie-ban tárolja, akkor kilépéskor elvésznek a hitelesítő adatok. a jelszó megjegyzése nem azt jelenti, hogy bejelentkezve tart, hanem hogy legközelebb elég a név mezőben duplakattal előhívni a nevet és kitölti hozzá a jelszót, így csak egy entert kell nyomnod rá.
-
moonman
titán
válasz hackeeeee #70 üzenetére
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main kulcs alatt állítsd az "IE8RunOncePerInstallCompleted" értékét 0-ra és indítsd el a böngészőt.
amúgy: "Domain Highlighting cannot be turned off by users or websites. It works in concert with other information provided in the Address bar, like Safety Filter warnings or HTTPS certificate information."
én sem értem, miért zavaró, rámutatsz és máris nincs kiemelve, ilyen esetekben pedig külön jól jöhet.
-
-
Narxis
nagyúr
Én először a Win 7-ben lévő verziót tudtam kipróbálni, nem rossz, kifejezetten tetszik. Ha valahogy implementálhatnám a HUfiltert az IE7 Pro reklámszűrőjébe, tökéletes lenne számomra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638