- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Lecseréltem a régit (0.9.9 talán?) erre... nem kellett volna. Az újabb filmekkel nincs baj, de a régi WMV-ek szaggatva játsza le... gyakorlatilag nézhetetlen
Már régebbe is volt vele gondom, akkor az MPEG1 lejátszást rontották el... most meg ezt. Ok, hogy a hangsúly az újabb codeceken van, de azért a régieket is illene legalább ugyan úgy lejátszani, mint ahogy a korábbi verziók tudták.
-
atike
nagyúr
Én jó ideje ezt használom. Maximálisan meg vagyok vele elégedve... Mondjuk az is tény, hogy soha nem voltam codec-pack párti. A VLC előtt ffdshow + ac3 filter kombináció ment...
-
PuMbA
titán
Linuxon használom csak,ott a legjobb. Windows-on az MPC-HC megelőzi a hardveres gyorsítás miatt,de amúgy ez az 1.0.0 verzió már ugyanannyit tud.
-
anulu
félisten
ebben remélem már van proxy kezelés és nem kell parancssorozni, amitől random elszáll, valamint azt is, h rendes FTP authentication-t pakoltak bele, mert a 0.9.mittomén csak anon-ra hajlandó felmenni
-
Hát, igen. Végre megértük ezt is. Jómagam is használtam néha, jó benne, hogy bele vannak forgatva a kodekek, mármint a wines verzióba legalábbis. Jól jön ez olyan gépekre, ahol nem rendszergazda az ember és nem tudna enélkül filmet lejátszani. Amúgy kezelőfelületileg nekem sem jön be, meg használhatóságilag sem az igazi. Linux alatt meg pláne van jobb is.
-
HyP3b0y
senior tag
Én csak VLCt használok, mert ehez van iPhonehoz normális VLCremote program és nem kell nyitogatni portokat, simán működik vele minden
-
vtechun
veterán
jo a vlc, csak a kezelofelulet eleg gany
sokmindent tud, de elegge korulmenyes
emlekszem amikor 2004-2005 kornyeken mar lanon nyomtuk haverral a videosztrimet vlc segitsegevel
-
Csabee.
nagyúr
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
szerintem jó a VLC is csak szabhattak volna valami szebb külsőt hozzá..
én eddig az rc1es verzióját használtam azzal sem volt gond. de ez így már tökéletes lesz
-
WonderCSabo
félisten
Nem rossz ez a VLC, de a Media Player Classic HomeCinema az igazi.
-
LaMotta
aktív tag
Ritkán használtam... Kb. csak "vész" esetkor. Nincs a programban automatikus frissítő?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A számtalan formátum kezelésére alkalmas program fejlesztése felgyorsult.
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- ZIDOO médialejátszók
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple Watch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest