Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent az ellen lehet vedekezni. Disguson nekem a megoldasom a nyilvanvalo trollok ignorera rakasa, lattam olyan topikokat, ahol egy par hete porgetett teman negy szintnyi blokkolt felhasznalo diskuralt egymassal csomoban, mikozben a tobbi hozzaszolo beszelgeteseben szinte egyaltalan nem lattam blokkolt felhasznalot.
prohardveren a felhasznalo tiltasa az arra jovo osszes valaszt is blokkolja, ez adott esetben akar az osszes kapcsolodo hozzaszolas harmadat, extrem esetben ketharmadat is jelentheti.
dolog amiatt bonyolult, mert par esetben tenyleg valid velemenyekrol van szo, meg ha az adott hozzaszolo kvazi at is veszi a topikot.
egyebkent a technika nem annyira uj, szakirodalma is van evek ota.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
Politika topik itt, ha általánosan akarsz politikáról beszélni, esetleg más, ehhez a konkrét hírhez nem kapcsodó témákhoz, például mi történt 10 éve egy teljesen másik témában.
Itt is kezd úgy kinézni, mint más oldalakon, hogy pár fórumozó az összes kapcsolódó cikk alatt ugyanazokat a köröket kezdi futni a hírt figyelmen kívül hagyva. Ez off, esetleg off és flame itt, ami a fórum alapelveibe ütközik.
Maradjunk ONban.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest