Új hozzászólás Aktív témák
-
Chamea2
tag
Ez a vágya pontosan azért, hogy az olyan postások meg az ő kezükben látva a színesfémgyűjtők ellopják. Más értelme nem nagyon van!
@netseft: ahha, én másnap átvettem a terméket, amit pont a hardverapróról rendeltem utánvétellel. Csak bizonyos eladóknál nem érkezik meg még egy hónap múlva sem. Ezek azok az eladók, akik állítólagosan csalókat szűrnek meg nyomják pm-ben 10 ezerrel, hogy ennyi meg annyi a piros pontom/megbízhatóságom. Félreértés ne essék: nekem nem az a bajom, hogy vadászik a csalókra, hanem az, hogy ez az adás-vétel lebonyolításának minőségének rovására megy. Ha megérkezne ugyanúgy másnap a csomag és a csalós topikba nem írnának az eladott teszteletlen áruk miatti problémák miatt panaszokat a vevők az érintett kuncsaftra, akkor senki se szólna semmit, de így igenis igen!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Első fecske? A népszerű piactér üzemeltetői mindenesetre valószínűleg kedvezőbb körülményeket találtak a másik kelet-európai országban.
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- i7 9700/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest