- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapier
csendes tag
Előre is elnézést, jó hosszú lett...
Nem vagyok oda Ákosért, de ez a pénz (vagy bármi), nagyon jó helyre ment. Böjte Csaba, amit tesz, az valami egészen fantasztikus. Jó ember, és nagyon okosan csinálja a dolgokat, én csak a legmélyebb tisztelettel és csodálattal tudok nyilatkozni róla, pusztán a tevékenysége alapján is, mert se vallásosnak nem mondanám magam, se az alapítványok nagy részének "nemes céljairól" nincsenek illúzióim...
Úgymond hiszem, ha látom alapon közelítem mindig az ilyen helyzeteket, de ez esetben szerencsére volt alkalmam látni!
Én számos torockói tartozkodásom során kerültem kapcsolatba a tevékenységével, ahol a helyiek elmondása szerint, pár éve probléma volt, hogy a falu általános iskolájában nagyon kevés gyerek járt már, így félő volt, hogy előbb-utóbb bezárják, másrészt a nagyon szép régi házak a belőlük kihalt lakosok után üresen maradtak. (Erdélyben ugye ez egy "nagy sztori", mert mindkét dolog külön-külön is veszélyes hosszabb távon az identitás megőrzésére, aminek a gyengítését a román állam, és egyház is "segíti", ahol tudja...minden faluba tákoljunk egy ortodox beton templomot "program")
Szóval, ott ebbe a helyzetbe jött Böjte, azzal az ötlettel, hogy ha kapna egy házat a falutól, akkor gyerekeket hozna oda, így megoldódna az iskola helyzete, és egyúttal pár tucat árva elhelyezésének ügye is.
A falu adott egy házat, pluszba jószágokat, telket, stb. Így most az iskola is működik, a gyerekeknek van hol lakniuk, tanulnak, gazdálkodnak, esélyt kaptak. Azt hiszem ez az win-win szituáció tipikus esete.
Bocsánat, az ömlengős posztért, de úgy érzem, ez egy olyan kezdeményezés, ami megérdemli, hogy hírét vigyék, és eljusson a lehető legtöbb emberhez, hogy vannak még tisztességes emberek, és szervezetek "itthon" is, akiket bizalommal támogathat az ember, ha megteheti! Hogy mivel, és hogyan, az mindegy. -
törölt tag
Wikipedia link és igaz. Ez személyes tapasztalat.
-
hemaka
nagyúr
Alapitvanynak ment? Lesz uj iphone gizikenek, meg rolex csabikanak. Egy forintot nem adnek egyiknek sem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Értem én, hogy az ajándékot az ördögtől is el kell fogadni, de!
Fura ezt a kért hírt így egyben olvasni. Óhatatlanul is ok okozati összefüggést vélek felfedezni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
tatararpad
őstag
Akkor végül a Telekom fizetett 50 milkát Ákosnak, amit ő jótékony célokra használt fel?
-
Crafter32
őstag
Pénzért vett hírnév. Gusztustalan.
-
törölt tag
Az Ákos -hiszti nem érdekel, de ha ez a vége, akkor mindenképpen megérte. Én voltam náluk, ültem a gyerekek között, alhattam a vendégházukban. Fantasztikus dolog az, amit Böjte Csaba ott tett/tesz. A remény szigete a borzalom közepén.
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #8 üzenetére
Velvet Muffin a tuti!
-
addikt
Ez picit olyan Blikk.hu szintű cikk volt.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Narxis
nagyúr
válasz fallenrize #5 üzenetére
A Telekom adott neki 50 millát és akkor neki azt meg el kellett adományozni? Vagy most mi van?? Bűzlik ez az egész olyan jó magyarosan.
Fanyalgóknak meg: ez blogbejegyzés, szabadabb a stílus és a téma is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fallenrize
csendes tag
50 millios adomany, nem azt jelenti hogy kapott 50mill pezt.
jelentheti azt is hogy kapott 100.000Darab dedikalt akos CD-t ~ 50 millio ertekben.
igy egybol duplatripla quadpa platinalemez lett az album, mert elkelt belole sok, es jol is mutat hogy 50 millas adomany.
nehogy azt hidd hogy penzt adott neki, ha penzt is adott biztos nem a "sajatjat". El van ez intezve hogy jol mutasson es neki se fajjon annyira.[ Szerkesztve ]
-
Forstar
csendes tag
omg
-
ALBY
senior tag
Bárki lehet barom ha bedob 50 millkót nem baaaj
Talán jobb helye lesz ott pénznek.[ Szerkesztve ]
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Úr Isten, és még majdnem végig is olvastam a cikket
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomazin
veterán
ez most tényleg kell ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //