Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
tetszett az előző rész
a kieggel együtt végigtoltamjöhet ez is
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Kareszovics
addikt
Tetszetős képek ; a második résszel játszottam, az nagyon tetszett.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Sicilian
addikt
Képeket látván még várósabb lett a dolog
nothing is true everything is permitted..
-
csaby1984
tag
nagyon kiváncsi vagyok rá!
www.sziget-elek.info
-
Vistaboy
veterán
Megjöttek az első képek is, melyeket megtalálhattok a hírben.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
danih
veterán
Hú mennyit coopoltunk koleszhálón anno az DS1-gyel!
Hatalmas volt! Aztán jöttek az MMORPG-k, a többiek elmentek abba az irányba -
Gh0sT
addikt
About DUNGEON SIEGE 3
Story
Torn asunder, the delicate balance of power between the kingdom of Ehb's powerful factions has fallen apart. As one of the few remaining members of the disgraced protectors of the land, the 10th Legion, it is up to you to rebuild the once great Legion and stop Ehb from falling into darkness. Joined by a group of unique companions, you will travel through the striking land of Ehb defeating all manner of villains and beasts through a combination of heroic abilities, screen shaking magic and pure cunning.
DUNGEON SIEGE 3 seamlessly blends intuitive action gameplay, a robust RPG system featuring a large selection of abilities, an extensive multiplayer component and the depth of story Square Enix and Obsidian Entertainment are known for creating.
Features
* For the first time, play DUNGEON SIEGE on high-def consoles.
* Players will be able to adventure by themselves or with friends in co-op multiplayer.
* Uncover a deep story that only Square Enix and Obsidian Entertainment can deliver.
* Pick from unique and highly customizable character classes with a wide range of abilities to choose from.
* Recruit companions with unique personalities, abilities and views on the world around them.
* Players will have weighty decisions to make that will impact their alliances, enemies and the culmination of the story.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Jander
senior tag
Egyrészt a KOTOR3-at inkább a Bioware csinálja (mint az elsőt, ami jobb is volt...). Illetőleg azt nem értem, most mit keresnek a GPG-nél a Dungeon Siege jogok? Az nem a Microsoft Games kiadónál voltak?
Off: amúgy én az Alpha Protocol óta maximum flash játékok elkészítését adnám az Obsidiannak...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Alexios
veterán
Az Obsidiannak tessék inkább Kotor 3-at csinálni
-
_AnTi_
tag
Épp a napokban gondoltam, hogy milyen jó is lenne, erre tessék! Remélem hasonlóan jó lesz, mint az elődök!
félistenné fejődő
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
Sicilian
addikt
Ez várós lesz nálam
nothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
ÁÁÁÁ végre valami hír ami engem is érint
Imádtam az elődöket..jöhet..
Mondjuk egy kicsit zavar hogy már ez is jön mindenre...így tényleg nem sok értelme van már a PC-t tunningolni...ami jön PC-re annak a elég nagy része konzolra is ..ideje lesz beujítani egy LCD-t ugylátomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pilsner
aktív tag
A második résszel egyedül és coop-ban is véresre játszottam a szememet hosszú éjszakákon át. Nagyon jó játék, a hangulata magába szippantott, jöhet a hármas!
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
RepeatSector
senior tag
dándzsönszidzzsí??? imádtam annó
csak eggyet megkérnék a tisztelt fejlesztőktől ne csesszétek el please"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
becksim
aktív tag
Phásszámeg, én is a keeperre asszociáltam... Nagy kááár..
Nindzsák?? Hol?
-
edward2
addikt
Uhh Dungen Keeper 3-at olvastam a címlapon olyan gyorsan klikkeltem mint a villám.
-
zcool
aktív tag
Juhúúúú!!! Mondhatni a kedvenc Rpg-m...
Az egyet és a kettőt is végigtoltuk haverokkal coopban anno. Egy örök élmény az biztos!Ezt a bejelentés vártam már mióta!
Nagyon várós![ Szerkesztve ]
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest