Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Őszintén szólva a számok ismeretében nagyobbnak gondoltam.
Most viszont - főleg a két férfi között - nem tűnik annyira nagynak. Jó, persze... tök klassz lenne egy ekkora TV itthonra, de valahogyan az arányok miatt, pár méterről nézve nem ad sokkal többet, mint egy 55-60 colos modell.
"Aquila non captat muscas."
-
Peter13
senior tag
Aha, na így már azért kezd látszani a dolog. Lehetne mit csiszolni rajta (mondjuk nem egy mozi képarányú anyagot kitenni rá nagy fekete sávokkal alul-felül), de így legalább látszik. Köszi szépen
Egyébként egyszer ültem ilyen méretű cucc előtt, eszéletlen élmény. Van itthon projektorom, de az egyszerűen más...pedig az csak sima FHD volt, az egyik tárgyalóban. de arra is élmény volt kitenni a laptop képét. Azt hittemm ki fogja verni a szememet a sok ménkü' nagy pixel, de nem (ez mondjuk kimondottan meglepett). El is határoztam hogy egyszer lesz egy ilyenem (perverz vagyok, tudom), de ezt a Sonyt sajnos akkor is ki kell majd hagynom (a kolléga által említett 92"-es jószág viszont érdekes lehet...no majd futok egy kört)
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest