Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
jo lett van sok hasznos dolog benne
-
odordaniel
csendes tag
Erre kellett sokat várnunk ? Akkor mit szóljak a Facebook Newsfeedhez már isten tudja mikor iratkoztam fel rá és még mindig nem lehet kipróbálni.
-
Maxentius
addikt
Látom, sok oldal most teszteli - én még nem kaptam meg.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
CSiPet2
tag
Tegnap én is megkaptam, nagyon komolyan néz ki. Alma, tessék megnézni, így kell térképet csinálni...
-
Bembee12
aktív tag
Én is megkaptam. Nagyon jó
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
törölt tag
a maps 2004-es bemutatója óta 9 év telt el. azért az első változatok küzdöttek problémákkal, de azóta eltelt 9 év... pénzzel sok dolgot meg lehet oldani. de 9 év fejlesztést, adatgyűjtést, tervezést nem. az időt nem tudja megvenni senki. felvásárolhat az apple bárkit, hacsak nem a tomtom, igo, vagy hasonszőrű múltra visszatekintő, masszív térképadatbázissal rendelkező cég a kiszemelt, akkor nehéz használhatót alkotni egyből...
más kérdés hogy miért kellett azt kiadni, a választ úgyis mindenki tudja egyébként.
az új maps viszont tényleg pofás lesz, személy szerint várom nagyon
[ Szerkesztve ]
-
truba
tag
Én is igényeltem hozzáférést már pár napja, de eddig nem kaptam meg. A bemutató alapján nagyon jónak tűnik a program.
Arról nincs hír, hogy mikor állnak át az új verzióra?
-
Én az I/O első napján igényeltem és másnapra már meg is küldték. Nagyon jó lett.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mrhitoshi
veterán
A felhőzet valós időben való mutatása nagyon hasznos funkció!
PS4
-
banhammer
veterán
A Terror háza (House of Terror) a Google Maps szerint, alul a sávon lévő házat kell figyelni.
És az igazi Terror háza (House of Terror).
Nem is gondoltam volna, hogy az Andrássy út 60 felköltözött a Széll Kálmán tér mellé.
Amit a Google maps a Terror házának gondol az a Magyar Posta Központ épülete.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
zoli62
addikt
Végre lehet térképen kiválasztott pontok között útvonalat tervezni.
-
Mateosz
aktív tag
Én is kipróbáltam, és nagyon tetszik!
Viszont a laptop Intel GMA-4500MHD videóvezérlőjével nem épp folyamatos a térkép. Remélem még optimizálnak rajta.*** Be prepared! ***
-
WonderCSabo
félisten
Én próbáltam anno a Maps-GL-t, és arra jutottam, hogy a raszteres mejelenítő gyorsabb. Kiváncsi vagyok erre, mert egyébként a GUI télleg sokkal jobb lett.
-
nagyúr
-
mrhitoshi
veterán
válasz bulikavagyok #20 üzenetére
Nem tudom, én még nem próbáltam az új Mapset, de ahogy a cikkben van:
Ha eléggé távolról vesszük szemügyre a Földet, feltűnhet, hogy most már a felhőzetet is látjuk, méghozzá valós idejű megjelenítésben.tuti előjön.
PS4
-
nagyúr
-
válasz bulikavagyok #22 üzenetére
-
vinibali
őstag
állítólag ezért is sokat butítottak a GPU-s feldolgozáson. van pár korszerűtlen de mégis friss készítésű iGP
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
nagyúr
-
WonderCSabo
félisten
válasz bulikavagyok #25 üzenetére
Ha visszanagyítom annyira, h csak Európa férjen a képre, már nincsenek felhők.
Ja, de aki pedig magát a műholdképet nézi, azt meg a felhők nem érdeklik. Ultimate megoldás lenne, hogy ha a felhő választható rétegként jelenne meg.
-
vhunor
őstag
válasz WonderCSabo #26 üzenetére
Ezért béta (sőt, hivatalosan még csak preview), jelezzétek a Google-nek.
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #26 üzenetére
Így van, ezért is kerestem azt a beállítást. Gondolom később azért megoldják valahogy...-visszajelzésbe meg is írom nekik!
-
Matada2.3
veterán
Azta, ez tényleg óriási ugrás a google egyre jobban beleivódik az emberek mindennapi életébe.
Finn the human
-
Winner_hun
titán
OFFLINE térképelérés (előre letölthető térkép semmit se ér), navigáció mikor lesz már? Vagy ha van akkor hol, merre, hogyan?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
WonderCSabo
félisten
válasz Winner_hun #31 üzenetére
A Googlenek ez baromira nem érdeke. A mobilos kliensre a nagy adatforgalom miatt megcsinálták, de a funkciók nagy része ott is csak nettel megy.
-
Dr.FantastiK
őstag
_Koszonjuk GOOGLE
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
pakriksz
őstag
válasz WonderCSabo #32 üzenetére
miért nem érdeke? Így a gmaps csak egy játékszer. Ha offline menne a navigáció(még ha a számolás nem is, de a kiszámolt útvonalat le lehetne menteni), már nem csak játékszer lenne.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Winner_hun
titán
-
Vertic
aktív tag
"... térbeli manupiláció ..."
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
nyergess
tag
Nem örülök a WebGL-alapnak, Chrome alatt így is kínszenvedés használni a Maps-et, kénytelen vagyok Firefox-ban útvonalat kialakítani, ha mennék vhová. WebGL-t próbálva sokkal rosszabb volt minden. Jó, régi, 5 éves notebookom van, ideje lenne cserélni, de ez még sokáig nem történik meg, sajnos.
-
fuze
őstag
Nekem az I/O másnapján megjött a meghívó, viszont a műholdas rész néha nagyon szaggatott. Azért elég vicces, hogy egy 9800gtx+ 512 már erre sem elég.
adms.hu | UI Designer
-
WonderCSabo
félisten
A Google abból él, hogy eladja a Rólad szoló összes infót, amit megkap, reméljük anoniman. Ha online maps-et használsz, pontosan tudja hol vagy, mit csinálsz, merre mész, mi érdekel, stb. Ezzel iszonyat pénzeket lehetne keresni. Az offline verziót is persze el lehetne adni, de egyrészt a Google felhasználói bázisa hozzászokott az ingyen termékekhez, másrészt a cégnek egyáltalán nem ez a fő profilja. Sztem.
-
zoo8800
veterán
Küldhetnék már a meghívót, lassan egy hete igényeltem
rip and tear, until it is done
-
tomp
félisten
Nagyon jó. Mától nekem is megy. Semmi lassulás, szépen folyik minden. Gyönyörű.
-
WonderCSabo
félisten
-
válasz WonderCSabo #45 üzenetére
Ne már. Nekem csak az i3 CPU-ba integrált HD2500-am van és azzal is nagyon szépen működik. Vagy ahogy manapság mondani szokták: szmúsz.
-
edward2
addikt
válasz Winner_hun #37 üzenetére
Igen. POI. Hallottál már róluk? Nem, mert akkor nem értetlenkednél.
-
Winner_hun
titán
Mindig kikapcsolom őket, nincs rá szükségem.. Engem annyi érdekel hogy eljussak A pontból B pontba, ha kell akkor tervezze újra az utat, tudja a díjfizetős / autópályás részeket, ennyi. Ha meg nagyon kell valami akkor rákeresek a poik között.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
edward2
addikt
válasz Winner_hun #48 üzenetére
Akkor meg vegyél egy dedikált GPS programot vagy hardvert. Kalap kabát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vallás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest