- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
válasz
phoenix64 #12434 üzenetére
p40 Pro még ma is egy faja teló. A zasszony Poco F2 Pro-ja nemrég elkezdett villózni, valszeg szalagkábel lesz. Nem akarunk a javíttatással vacakolni, ezért -mivel ruhákat árul, ezért napi szinten sokat fotózik- neki adtam az én P40 Pro-mat, én meg vettem egy Honor 90-et magamnak...
Az a Honor 90
Minden tekintetben szarabb mint a P40 Pro... Fogásra, képernyő is ég és föld, kamera meg vicc hozzá képest... Reméltem hogy a 4 éves technika a felső kategóriából már lecsordogált a közép kategóriába, de nem, még így 4 év után is nagyon kontrasztos a közép és a felső kategória :/
-
netguru10
aktív tag
válasz
phoenix64 #12432 üzenetére
Mondjuk a Pixel 7 Pro tényleg elég jó alternatíva lenne és már az ára is elég baráti lett.
A "guglis" dolgoknak nem érzem hiányát a P40 Pro-val, de majd lehet teszek egy próbát egy használt Pixel 7 Pro-val, legfeljebb ha nem jón be, akkor eladom.. (persze a P40 Pro marad attól hüggetlenül tartaléknak) -
LeMarci
tag
válasz
phoenix64 #12062 üzenetére
A petcherbe bemész és kivalasztod a youtubeot, ha nincs normális youtubeod akkor csak töltsd le az apkt, jelenleg a legfrissebb a 18.05.40es verzió amit tud patchelni. Utánna kiválasztod, hogy mit akarsz modolni. A legfontosabb az a microg támogatás, no ads, és a minimised player, uogy menjen a háttérben is.
Ha kell még valami segítség írj nyugodtan -
kp78
addikt
válasz
phoenix64 #11580 üzenetére
Semmi GMS mók nincs a telefonomon és megy a TV GO.
A múltkor egy Aurora frissítés kinyírta, de hála FingR86 kolléga tanácsának, sikerült visszatennem a 2.0.560 verziót, amit most is megy. -
-
Hawk1967
csendes tag
válasz
phoenix64 #11516 üzenetére
Nekem továbbra is jó!
A kijelöltek helyére új képek jönnek, ha ott is van a kérdéses képből, akkor azt is ki kell jelölni, addig, amíg már nincs olyan kép.
A legkisebb részlet is fontos.
Pl. ha, a jelzőlámpa sarka átér egy másik négyzetbe, akkor azt is ki kell jelölni.
Volt, hogy bicikliket kellett kijelölni és csak egy négyzeten látszott egy kerék.Valószínűleg nem jelöltél ki mindent, azért kell később próbálni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
phoenix64 #11406 üzenetére
Nálam volt olyan p40 Pro, amire a számla szerint 1 év garanciát adott a bolt. Huawei Warrarnty check-ben viszont garisnak mutatta a készüléket, valamint a My Huawei appban is, pedig már másfél éves is elmúlt. Felhívtam a supportot, elmondtam mi a helyzet, és válaszoltak, hogy mindegy mi van a papíron, 2 év hivatalos garanciát kapott a készülék :)
-
-
Aryon87
félisten
válasz
phoenix64 #11304 üzenetére
Gondolom felhasználófüggő. Ha még 2 éven belüli a telefon és megvennéd, akkor sincs gond, beviszed a szervizbe és kicserélik a kijelzőt gariban. És akkor már érdemes az akksit is cseréltetni. Hálás lesz. Ugyanakkor az IP68 védettség ugrik.. Én vagyok az egyetlen P40Pro tulaj aki csúnyán beszopta a szervizeltetést.. Röviden tömören. Kijelző/akksicsere után beázott a teló, szerviz nem ismerte el a hibájukat, nem is figyelmeztettek hogy ugrik a védettség. Még működik a telóm, de időzített "bomba". Azóta Xiaomi 12X-et használok s éjjel rendeltem meg a Pixel 7Pro-t
-
jeni
félisten
válasz
phoenix64 #11250 üzenetére
tervezi de nem teszi meg ezt a szívességet,régóta csak hiteget az OTP.
itt nem az a kérdés,hogy a GMS nem hiányozna önnek vagy sem,hanem ténylegesen a HMS-n oldalon idővel sem lesznek később fent azok az apps amelyek a GMS oldalon voltak,lekerültek onnan.
a HMS Gallery európai szinten érdektelenségbe fulladt,nagyon kevés támogatással. -
Sun777
tag
válasz
phoenix64 #11224 üzenetére
A google maps működik de az OTP kegyetlenül hiányozni fog, és ne hallgass a többiekre, ez nem megoldható , a weblapos megoldás egy vacak ... , hiába tudsz belépni, nincs mobiltoken, csak sms , a tranzakció jóváhagyás sem fog gombnyomásra menni csak sms-sel mint a kőkorszakban... borzasztó.
Az egyetlen dolog ahogy elvileg úgy ahogy működik az OTP app az a "mók" vagyis ha felhackeled a GMS-t. De ugye egy banki app esetén ez nem igazán ajánlható megoldás mert egy system jogra hackelt userland app biztonságosnak nem nevezhető. (Lehet hogy most még biztonságos, de lecserélhető, módosítható, feltörhető...)
Tehát bármennyire is jó telefon, szerintem ha már most tudod hogy hiányoznának a Google szolgáltatások akkor ne vágj bele, én nem keveset buktam mert belevágtam...
és azért akármit is írnak a többiek, "mp3 lejátszónak" meg "kamerás telefonnak" ez igen drága pénzkidobás, ennyiért már lehet olyan telefont is kapni ami alkalmas mindenre és majdnem ilyen jó. Mondjuk a kameráját én is nagyon szerettem, megelőzte a korát. A Samsungnak csak mostanra sikerült utolérnie, az iPhone meg még mindig nem teljesen érte utol (a szenzort tekintve, bár ők inkább képfeldolgozásban szoftveresen erősek) -
Sun777
tag
válasz
phoenix64 #11222 üzenetére
Szia!
Eléggé. Egyre több cég hátrál ki mögüle, OTP, HBO stb... hogy csak a nagyobbakagt említsem...
Régen szerettem, de ma már
Nem ajánlom.
Ha hasonlót keresel akkor Honor vagy Xiaomi inkább. Ha több a keret akkor Samsung de abból szigorúan csak az S széria. Xiaomiból pedig csakis a Mi, nem a Redmi, és nem a Lite meg nem a T, hanem a T Pro vagy Pro vagy S vagy sima alapmodellek pl. Xiaomi 12. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
phoenix64 #11237 üzenetére
Nekem volt egyszer két évig Huawei P30 telefonom utána vettem egy több mint két éves P30 Pro-t, majd egy felújított P30 Pro (ezt használom most is) aztán volt 3 db P40 Pro nálam, majd egy Mate 40 Pro és egyiknél sem volt beégés. Előtte Samsungjaim voltak(S7 edge, S8+, S9+) két év közeledtével mindegyiken volt minimális beégés..
-
donnie.d
aktív tag
válasz
phoenix64 #11226 üzenetére
Gspace-n belül működik a youtube, és a gmail is habár utóbbinál én is a Bluemail-t használom, ami tökéletesen működik. Instagramm is tökéletesen működik, s még Gspace sem kell hozzá. Facebook (és annak lite verziója) is megy minden további nélkül csak úgy, mint a Messenger (és annak szintén lite verziója). Igaz, amennyiben facebook esetében a Lite verziójával kötsz barátságot ott még működik az applikáción belüli privát üzenet, így ha azt kezded el használni akkor nem kell külön messengert telepítened.
A banki fizetést telefonnal mindig kényelmetlennek találtam, s a tranzakciókat is legtöbbször laptopon böngészőből intézem, mert nekem sokkal gyorsabban megy, ha billentyűzetet használok, mintha kis "miniatűr" képernyőt nyomkodok. Bár volt rá példa, hogy lusta voltam, s telefonon léptem be, de az se volt szerintem vállalhatatlan.ui:
Gspace alól be lehet jelentkezni a google térképbe, és a chrome-ba is.
Legalábbis P50 Pro-n lehet. -
Aryon87
félisten
válasz
phoenix64 #11226 üzenetére
Gmail helyett a Bluemailt érdemes használni. Egyszerű, de jó kis app. A többi okés, YT helyett meg ott a régi Vanced, aminek a fejlesztése ugyan megszűnt, de a legutolsó verzió még tökéletesen megy (A YT Premium ingyenes alternatívája egyszerűbben)
Google térkép bejelentkezés off, de ettől eltekintve az app megy, és elvisz oda ahova akarod. Én inkább a Waze-t ajánlom, sokkal jobb sztem (mindenre figyelmeztet. Sebességkorlát, baleset, útveszély, rendőr/traffi/sebbességfigyelő kamera, vasúti átjáró, be van-e kötve az öved, kapcsold fel a tompított fényszórót..) Regelni Guglis telón kell, utána már csak bejelentkezel a P40Pro-n és használod. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
phoenix64 #11224 üzenetére
Tudod használni a Google térképet, csak nem tudsz bejelentkezni. Én a Petal térképet használom, mióta rákaptam, a P30 Pro-n és a Mate 40 pro-n is. Telefonon nem szoktam fizetni, (OTP) bankolni viszont igen, annyi a "kényelmetlenség", hogy SMS-ben kapott kóddal tudok belépni ujjlenyomat helyett.. Az alkalmazás offos..
-
Aryon87
félisten
válasz
phoenix64 #11222 üzenetére
Szia.
Az attól függ hogy mit használnál. OTP bank macerás még most is, bár egy tizedfokkal jobb a helyzet, hogy app helyett egy gyorsindítót kaptunk, ami böngésző alapú, de használható. Fizetés az felejtős továbbra is. Más bankról majd a többiek írnak.
Gspace segítségével használható a legtöbb app, de a szinkronizációt felejtsd el (Chrome, Térkép).
Én 2 évet elvoltam a GMS nélkül, 1-2 app hiányzott csak, de Chrome-n keresztül megoldottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen autót vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok