Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 7Heads Drago #298 üzenetére
Mondjuk ahogy a mostani helyzet mutatja, lehet hogy az 5G nem is lesz valami nagysikerű dolog.
Mire elterjedne normálisan, addigra már kész lesz a 6G is :)
Meg az 5G inkább az IOT és hasonló dolgok lesz fontosabb.Ami ugye egy jövökép is lehet... csak szerintem olyan 25-30 év múlva majd térjünk vissza rá :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 7Heads Drago #296 üzenetére
Azt ugye te is tudod hogy a mobilnetet, nem csak telefonon lehet használni :)
Hosszabb távon elméleti szinten az lesz a cél hogy a vezetékes net-nek is komoly konkurenciája legyen.
Mert jelenleg akármilyen módon is azt hirdetik a szolgáltatók, a mobilnet bizonyos dolgokban nem tud annyit.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 7Heads Drago #293 üzenetére
Hoszabb távon a 4g olyan szinten túl lesz terhelve, hogy lehetnek gondok.
Az 5G pár év múlva azért is lesz jó, mert a most túrtelhelt 4G hálózat-ról le tud venni terhet, és azért a 4G-ben is van még " erő " bőven.
Csak ugye a YouTube, Netflix és hasonszőrű társai egyre inkább terhelik a hálozatokat.5G-hez meg ugyebár készülék kell.
Jövöre már valószínűleg a közép, és közép felső kategóriás telefonok bizonyos része is tudni fog majd 5G hálózatra csatlakozni.
-
Aryon87
félisten
válasz 7Heads Drago #289 üzenetére
Maradhat a korlátozás ésszel és nem erővel. De reméljük, hogy a mobilágazat legalább megmarad, és a Huawei mint mobil létezhet tovább rendesen, ahogy korábban. Csak saját 5G nélkül.
Mate40Pro limitáltan lesz ugye a korlátozott készlet miatt, de hátha a P50 család rendesen jöhet. Akár GMS nélkül is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Giovan!
addikt
válasz 7Heads Drago #214 üzenetére
Azt hittem nyilvánvaló, hogy a közelmúltban tiltólistára került kínai cégekre célzok...
Mert ezekben a topikokban folyamatosan előkerül, hogy jaj a Trump bármelyik sikeres kínai mobilgyártót kicsinálhatja ezentúl, merthát nyílván csak azért terrorizálja szegény Huaweit is mert sikeres a mobilpiacon, de mégsem hozott még eddig senki példát rá, hogy nem hálózati eszközöket vagy megfigyelőrendszereket fejlesztő kínai cég kapott volna ilyen szintű szankciókat.
Sőt, fentebb linkelte az egyik kolléga, hogy konkrétan enyhíteni terveznek a Huawei szankcióin, és a teljes cég ellehetetlenítése helyett mostmár a hálózati szektorra koncentrálnak, de ja, nem az 5G-ről szól ez a történet...Ezt a beszélgetést én befejeztem (annál is inkább, mivel a moderátorok már jelezték, hogy ez nem ide való), ha folytatni akarod, a politika topikban megteheted.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
törölt tag
Amennyi milliomos van ott, vígan elfér.
-
tesz-vesz123
senior tag
200000 előrendelés. Nagyon "kapkodnak" utána. Amúgy mernének mást venni Kínában... Még az üzletben tarkón lőnék.
-
Aryon87
félisten
válasz 7Heads Drago #160 üzenetére
A második lesz az, az első az a hülyeség.
Ezt akartad linkelni gondolom:
Jó hír a Huawei okostelefon-üzletének számára, mivel az Egyesült Államok állítólag megengedi a chipek értékesítésétÉs még egy bónusz: A két legnagyobb kameraszenzor gyártó is szállíthat a Huawei-nek
+
kijelzőt is kaphatSzóval meglesznek a legódarabok. Már csak az összerakás kell.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #159 üzenetére
Piszok egy oldal ez. A googleról linkelve megnyitja, ellenben a linket másolva nem. Sorry. Az első találat akit érdekel. [link]
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Giovan!
addikt
válasz 7Heads Drago #110 üzenetére
Mire akarsz garanciát? Hogy a Huawei komoly energiát fordít a hálózati szektorban való terjeszkedésre? Vagy hogy a Kínai Népköztársaságnak beleszólása van a cég irányításába? Vagy hogy ezek miatt kapta a bant az USA-tól?
Milyen tények? Tudsz olyan cégre példát mondani, aki nem a fent említett két kategóriába tartozik, mégis a Huawei-hez hasonlóan szankcionálva lett?Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
akooos
veterán
válasz 7Heads Drago #110 üzenetére
És mi a tény abban amit linkeltél?
-
weberzolee
aktív tag
válasz 7Heads Drago #102 üzenetére
Sajnos az az ellentábor véleménye, hogy a telo vásárláskor országot, pártot és vezért is választottál.
Ezt mondjuk nem tudom miből veszed, ez erős sztereotípia de minimum csúsztatás. Két típusú Huawei vásárló van. Az egyik azt mondja hogy szuper volt, kár hogy nem lesz többet. A másik meg azt mondja hogy dögöljön meg az USA mert elvette a Kínai telefonomat pedig ők is kémkednek. Remélem érzed a különbséget. Olyat itt még nem láttam hogy valaki beleállt volna az első típusú vásárlóba, mivel a kommentje nem is ad vitaalapot...
Én is vásárolok Kínából elég sokat. De ha holnap azt mondaná pl. az Apple hogy kivonul Kínából akkor megtapsolnám. Drágább lenne? Nyilván. Megvenném? Ha lenne keret igen, ha nem akkor elengedem. De nem az lenne a reakcióm hogy rohadjon meg az Apple meg Trump, mert értem a mögötte lévő érdekeket.
És ez csak kizárólag a telefonokra igaz egyéb más kínai termékre nem vonatkozik.
Az állatokat is csak az szeretheti aki vegán, a környezetvédők meg barlangaban laknak és makkot gyűjtenek az erdőben
-
siege5
aktív tag
válasz 7Heads Drago #102 üzenetére
Uhh hogy ez sokaknál mennyire igaz, holott a legtöbb termék "made in..."
Plusz még mindig nem értem, hogy ha nem gazdasági érdekek szólnak ellene akkor miért komponenseket tiltanak el tőle, hogy fog ez segíteni, egy kameraszenzor egy kijelző hogy fog kémkedni? Miért nem tiltják ki egy az egyben mindenhonnan?
[ Szerkesztve ]
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz 7Heads Drago #90 üzenetére
Hogy jön ide az iPhone?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest