- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit450
aktív tag
válasz Jack Oneill #4699 üzenetére
Nekem most kb 1 nap lemerül olyan használat mellett amivel kb 2-3 napot ment el 2-3 hónapja... Lehet én is leadom április végéig garis. Te mit mondtál? Csak mondtad hogy nagyon merül?
-
pit450
aktív tag
válasz Jack Oneill #4697 üzenetére
Garanciaban?
-
n0is3es
aktív tag
Srácok még októberig garanciás a Máté 20, valaki vitte már garanciába gyenge wifi és nem működő blutooth hibával? Kb mire számitsak, alaplap csere lessz vagy meg tudják javitani? Annyi hogy e-garancia jegyem van, remélem azt is elfogadják.
[ Szerkesztve ]
Moto Razr 40 & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
pit450
aktív tag
Nektek nem merül jobban az utolsó frissítés óta? 11.0.0.138 van fenn...
-
pit450
aktív tag
válasz Jack Oneill #4690 üzenetére
Köszi. Biztos én vagyok béna de csak azt látom hogy garanciális de azt nem hogy meddig. Azt merre találom?
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni hogy mennyi garancia van még a telora?
-
Hzi
aktív tag
válasz Jack Oneill #4675 üzenetére
Szerintem nem az aktuális napot, hanem az uccsó 24 órát.
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4675 üzenetére
Köszi!
Mindig el... variálnak valamit. -
Nikaré
őstag
Kíváncsi vagyok:
Valaki tud küldeni egy screenshot -ot erről a hiányzó képernyő időről, hogy miben változott az előzőhöz képest.Telefon újraindítás után megjegyzi azt, hogy ne automatikusra álljon be a fényerő?
-
Hzi
aktív tag
válasz Jack Oneill #4663 üzenetére
Hali, ezzel szívok én is!
Csak 1 napot látok visszamenőleg...Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Nikaré
őstag
No, érkezett a jelzés a 11 -re, de csak nyugis körülmények között fogom indítani.
-
-
Nikaré
őstag
Szia!
Első sorok olvasása közben megijedtem. "
Hűha biztos, hogy jó ez nekünk?" Gondoltam.
Valószínűleg beáll az akku kezelés, de kíváncsi leszek nálad hogy fog alakulni?Nincs másik telód amivel AA futhatna egy ideig, hogy kiderüljön ez az akku menedzsment ténylegesen jól alkalmazkodik?
[ Szerkesztve ]
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok.
Merülök rendesen 11-en.
Az utóbbi 3 hónapban sokat Android Auto-zok, ilyenkor tölt is, ezért nem a korábban megszokott "feltöltöm éjszaka csurig sz akkut és 2 napig jó vagyok" használat megy.
Most feltöltöttem éjjel és 20 perc képernyő idővel 96%-ra ment le.
Az ügyfélszolgálaton az írta a huaweies csajszi, hogy ez normális, kis idő múlva majd beáll az akku a "régi jóra".Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Jack Oneill
veterán
Én ugyanolyan jónak látom, nem tapasztaltam jobb merülést. Mostanság sokat játszom rajta, fotózom, 2 nap 8-9 óra kijelzőidő most is összejön. Bár a mostani aksibeállítások elég katasztrofálisra sikeredtek, mert a kijelzőidőt sehol nem tudom megnézni pontosan, csak összeadogatom a részletekből.
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4661 üzenetére
Lassabban is merül?
-
Jack Oneill
veterán
Na én azt vettem észre, ha bekapcsolom ezt az intelligens akksi kapacitást, akkor sokkal lassabban töltődik fel a teló.
-
N_A_S
veterán
Akik 11-en vannak már azoknál működik a YT Vanced?
https://tinyurl.com/phnas
-
Hzi
aktív tag
Bennem is motoszkál az a bizonyos, hogy kéne vmi új.
Pedig semmi gondom a Mate 20-szal, szép, jó, gyors.
Ráadásul alternatívát sem látok:
- szifon nem szimpi
- csaomi nem szimpi
- többi kínaival bizalmatlan vagyok (támogatás)
- samuk q drágák
- asus talán, de kevés lehet belőle, én meg csak használtan veszekÉs hab a tortán, hogy 60 ezrekért hirdetnek mate 20-akat, annyiért vérezne a szívem odaadni..
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Hzi
aktív tag
válasz Jack Oneill #4651 üzenetére
Sziasztok, Frissítésben nem találtam, de a Támogatásban lejött a 11.
Egyelőre nem érzékelek nagy változást.Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Barell
senior tag
válasz 4580693 #4653 üzenetére
Nyáron fogom lecserélni, vagy Xiaomi, nem áll távol tőlem, volt már kétszer is és mára egyszerűen zseniális lett amit csinálnak a másik opció pedig a Samsung. Konkrétan Mi 10T Pro illetve az S20 FE. Távol áll tőlem ugyan de egész elfogadható ára van és egy borzasztó jó telefon az Iphone 12 mini ami azért lenne nagyon jó mert sokat játszok és abban verhetetlenek az Apple, viszont nagyon kicsi az a kijelző. :)
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4651 üzenetére
Névjegynél és a támogatás appnálnem találtam frissítési lehetőséget.
Rendszer és frissítések itt szoktam megnézni.
HiSuit ezen sem jött legutóbb, egy hete kötöttem gépre. -
Barell
senior tag
Nagyon röviden amit eddig tapasztaltam a 11-el. Továbbra is rendkívül gördülékeny a telefon viszont nekem a kamera és az akku idő is romlott. A kamera nem is kicsit.
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4648 üzenetére
Sajnos még mindig nem tudok bekapcsolódni, tizesen dekkolok.
-
Jack Oneill
veterán
-
Tyibur
tag
Mate 20-ra még nem, de az 5G-sre tegnap este érkezett az emui 11. Amit eddig használtam, az jól működik.
-
őstag
válasz Jack Oneill #4644 üzenetére
Aznap már ki is adták a frissítést és rendben működnek az Androidos telefonok, mert nem csak a Huaweit érintette.
-
Jack Oneill
veterán
Ha meg valakinek gondja lenne a mai nap esemenyei miatt.
[link] -
jos78
csendes tag
Sziasztok!
Nekem feltelepült az EMU 11 Mate 20-ra. Napokig semmi gond nem volt. Ma reggel viszont én is azt a hibát tapasztaltam, hogy bizonyos alkalmazások elindulnak és egyből ki is dobnak. Pl. Időkép, Gmail, Huawai Egészség. A leírtak szerint leállítottam az Android System Webview-t de de nincs változás. Bízom benne, hogy mihamarabb javítják a hibát amennyiben tényleg a webwiew okozza mert így még egy mail-t sem tudok megnézni. -
Nikaré
őstag
Srácok!
Akik még 10.1.0328 vannak.
Nálatok minden jol működik?
Kezdek ideges lenni, egyik pillanatról a másikra meg sem nyílnak vagy vagy pár másodperc után kidobnak az appok. Nem mindegyik. Például az egészség, emag, trackcheker, vodafone. -
Jack Oneill
veterán
Kipróbáltam az intelligens akkukapacitás beállítást, ugyanúgy 100%-ra tölt.
-
kutyesz71
tag
válasz Jack Oneill #4636 üzenetére
Idővel mindent megtalálunk majd, az új akku funkciót nem kapcsoltam be, mert nem szoktam 100%-ra tölteni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz kutyesz71 #4630 üzenetére
Tulajdonkeppen mutatja az osszes kepernyo idot, csak a reszletes akkufogyasztasi adatoknal kulon a kepernyot kell kivalasztani.
Más:
Eszrevettetek, hogy az akksibeallitasoknak van egy uj funkcio? Az intelligens akksitoltes eddig is volt, de most van ott meg valami. Intelligrns akksi kapacitas. Ezt hasznalja valaki? -
Jack Oneill
veterán
Toltesi animacio is uj lett.
-
kutyesz71
tag
válasz Jack Oneill #4633 üzenetére
nálam úgy néz ki, hogy megoldódott magától.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #4628 üzenetére
Megoldottam!!!
Alkalmazasokban kikerestem a szoftverfrissites gyari appot es minden adatat toroltem. Utana mar nem csinalta. -
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4629 üzenetére
Nekem még nem érkezett a 11.
Így nem tudom tesztelni. -
kutyesz71
tag
válasz Jack Oneill #4629 üzenetére
Nálam is ez van😉 összeségében jó, de van 1-2 dolog amit szerintem túlkomplikáltak. Az akku fogyasztásnál nem mutatja az utolsó töltés óta használt képrenyő időt, olyan katyvasznak látszik eddig az egész akkumulátor rész.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #4628 üzenetére
Megnezne mas is, hogy ha ranyom a frissitesre, jon neki is ilyen?
-
Jack Oneill
veterán
Nalam egy rohadt nagy bug van. EMUI 11 utan jon meg egy frissites, ami par kb, ez egy rendszerparameter frissites. Vegtelenszer jon. Ranyomok a frissitesre, telepul, kesz. Ranyomok a frissitesre, megint telepul, kesz. Es ezt vegtelenszer tudom csinalni.
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4619 üzenetére
És működik is mint diktafon?
Összes alkalmazások között is kerestem, de nincs.
Ezt nem értem.
Kezd egy kicsit elegem lenni ezekből az ez nincs az korlátozva stb.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #4617 üzenetére
Nálam még nem jelzett, direkt frissítés keresésnél sem.
Viszont ismét fűcsomónak érzem magam. Kérdezek.
Nálatok sincs már diktafon?
Eddig nem volt rá szükségem, most kellett volna, de nem találtam. Csak arra tudok gondolni, hogy a legutóbbi frissítés a hangrögzítővel együtt lekapta. -
Jack Oneill
veterán
Hoppá! Frissites jott. Vannak meg csodak. Rendszerparameter frissites.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Eladtam egy ismerősnek a Mate 20-at. Kijelentkeztem, FR stb. Beüzemelte, de a Google maps nem érti a magyar szavakat ha bemondja a helységneveket.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm. -
Nikaré
őstag
Hi!
Eddig nem foglalkoztatott, de most új csengő és jelző hangot szeretnék beállítani/másolnia telefonra.
Ti melyik mappába másoljátok, hogy ezeket alapból lássa a telefon a beállításokban is majd? -
DraXoN
addikt
válasz Carline #4608 üzenetére
ha jól sejtem, hogy a Honor inkább csak papíron vált külön.. (mert az új honor V40 5G nagyon gyorsan "készlet", és nem nevezi nevén, de egy-az egyben EMUI-nak tűnik a rendszer (még pár gyári ikon is azonos... még ha a kínai modell áruház nevét le is cserélték).. persze, mondhatnánk, hogy csak a meglevő holmi lett "kiadva".
A kérdéses, hogy a szervizhálózattal mi lesz ha a Huawei (mint márka) tényleg "visszavonul".. bár szerintem ha elégedettek a szervizpartnerrel, akkor lehet megjátsszák, hogy megtartják "csak" Honornál is.. lényegében nem kell, hogy dedikált legyen egy-egy szervizpartner egy-egy gyártóhoz. és hivatkozhatnak a "kiépített ügyfél kapcsolatokra" (és tapasztalatra). Persze, ekkor tényleg csak bebizonyosodik, hogy "papír eladás" volt némi pénz átmozgatással. (nem lepődnék meg, ha amit lehet a Huaweiből és életképes "külső piacokon" azt átmentenék így-úgy a Honorba pár év alatt).
aronpapa:
remélem kb. 2 év múlva is lesznek még és akkor is lesz alkatrész ehhez a sorozathoz egy ilyen akkucserés "javításhoz".. bár lehet nem (akkor már eléggé idős lesz a modell)...The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
aronpapa
tag
Pár nappal a 2 éves gari lejárta előtt, tegnap bevittem a HUAWEI szervizbe, a gyenge akksira, a hangszórók halkságára, és enyhe képernyő beégésre hivatkozva. Mivel volt alkatrész raktáron, így 3 óra alatt kicserélték a kijelzőt, az akksit és hátlapot is gariban.
Szerviz üzemmódba tették a telcsit, így semmit nem kellett róla letörölnöm, egyedül az ujjlenyomatom ugrott a készülékből.Azt mondták, ha kitöltöm az ügyfél elégedettségi kérdőívet, még ajándékot is kaphatok. Gondoltam, ok, miért is ne, megéri az a kulcstartó, vagy toll, vagy valami apróság.
Ehhez képest a srác egy jókora, HUAWEI-GIFT feliratú dobozt adott át nekem.
Azt hittem rosszul látok, de nem! Volt benne 1 "tolltartó", egy feltekerhető USB kábel összecsukható dobozkában, és egy vezeték nélküli töltővel ellátott kis LED asztali lámpa.Szerintem a HUAWEI javítási, ügyfélkezelési és ügyfélmegtartási módszereit elleshetné más gyártó is.
-
LaySoft
tag
Van egy Mate 20, ami nem indul be, csak annyi életjelet ad, hogy ha kikapcsolt állapotban hangerő fel, majd közben USB-re feldugom, akkor bejön a robotos képernyő, fastboot devices parancs látja az eszközt. Leszedtem update_full_base.zip firmware-t. Mivel és hogyan kell ezt feltenni?
-
-
DraXoN
addikt
válasz st3v3np3t3r #4602 üzenetére
1 napot kibír.. azzal nincs is baj... de még is csak. azonos mennyiségű nyomkodással "fele az üzemidő" minimum a p40 lite hoz képest... de mint mondtam nem 1 kategória.
az "olyan" ez meg "ilyen".hmm... LG V20 óta hosszú utat jártál be?
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
-
DraXoN
addikt
válasz st3v3np3t3r #4600 üzenetére
tisztában vagyok ezzel, ezért mondtam, hogy maradok "középkategóriánál", egyszerűen optimálisabbak tudnak lenni azok a chipek, hogy nem vesznek részt annyira a "versenyben" és vannak "csúcsrajáratva". Sose használom teljes fényeről (de jó ég, kisül a szemem tőle).. és mindig is amióta csak lehet sötét témákat használok (és a rendszerben is amit csak lehet alkalmazást sötét témával használom.. még munkakörnyezetem is sötét felületet használ windowsban, mac-en, phpstormban).. IPSnél úgy tudom tök mindegy, hogy milyen a téma színe, minimális különbség lehet az LCD rácsok esetében (kb hibahatáron.. ha kimérhető egyáltalán).. jó oda is a fekete (ha nem zavar valakit, hogy az inkább "sötét szürke" és nincs valódi fekete).
ettől függetlenül azonos akku méret mellett erre számítani lehetett, hogy a (régebbi)csúcs SOC és nagyobb kijelző nem biztos, hogy "meghálálja" üzemidőben.
de a P40 Lite kamerája túl jól sikerült kategórián belül is, mert simán vetekszik ennek a készüléknek a kamerájával (este és "zoom" esetén gyengébb kicsit, de a napközbeni képek a main szenzorral eléggé "vetekszenek").The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G