Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz Jack Oneill #3099 üzenetére
Itt akik eddig telepítettek, tudtommal, semmilyen működési hibát nem tapasztaltak. A sötét mód kivételével én sem. Nem akarok senkit rábeszélni 😊
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Nikaré
őstag
Eddig én sem!
Működik minden rendesen, szinte majdnem minden appot használtam eddig ami az általános felhasználásomnál több azért.(#3091) Jack Oneill
Megleptél. Azt gondoltam elsők között telepíted.
Lehet inkább én is megvárom a fő verziót és csak utána csinálok egy tiszta induló rendszert. Addig meg csak legyen a bétázás. -
vwpolopg
őstag
Android 10 első hiba. Wipe cash volt, Google maps adattorles volt. Minden helyelozmeny bekapcsolva, mégsem működik az idovonal a tegnapi frissítés óta. Valakinek valami ötlet?
-
persil
nagyúr
válasz Bobó_20 #3093 üzenetére
Attol fugg milyen szoveg. A beallitasokban/notif panelen minden nagyobb(de nem csak a betuk, ikonok is, minden) ez feature.
De mindenhol mashol nalam teljesen normalis. Es nem a szemem szar, nekem is kicsire van allitva.
Tolsz egy kepet, hogy mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DaDa
senior tag
válasz Bobó_20 #3093 üzenetére
Nalam is érdekes. Úgy néz ki ez a 10es "sajátossága" de gondolom ez ficsőr nem hiba. 😀
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Bobó_20
aktív tag
a szöveg skálázás csak nálam f*sta össze magát a 10-es rendszeren? vagy nagyon pici minden vagy bántóan nagy
-
DaDa
senior tag
Én sem csináltam de egy wipe cache törlés volt. Most mintha picit jobban merülne de majd pár nap használat után lehet kijelenteni, hogy ténylegesen jobban merülök- e. A sötét móddal nem vagyok elégedett. Eddig az sms-nél lehetett választani sötét módot külön. Most csak rendszerszinten. Pedig én alkalmazások szerint szerettem ezt. Menüben jobb szerettem a világosan és egyes programokban a sötétet. Most vagy sötét vagy világos. Ráadásul sötét módban a Google hir folyam fehér marad. Meglátjuk majd ez még nem végleges. Tényleges működési hibát eddig nem tapasztaltam.
-
Nikaré
őstag
Ti hardresetet is csináltok ez után a frissítés után?
-
Nikaré
őstag
Csatlakoztam a HiCare útján a 10 -es verzióval.
Ma nyúzom egy kicsit, estére szinte minden appot stb. kipróbálok. -
Tyibur
tag
válasz Jack Oneill #3079 üzenetére
Szerintem automatikus frissítéssel, igen.
-
Tyibur
tag
Most települt a 2x 10-es szoftver. Minden simán fut, K&H működik. Nekem gyorsabbnak tűnik eddig minden.
-
Anonymus95
senior tag
EMUI megoldható Nova launcherrel.
Szerintem elég a 4 GB, de nézhetsz a Nova 5T felé is akár. Az 6 GB rammal szerelt. De szerintem ez teljesen kielégítő.
Ha az Optimalizálóban az akkumulátornál az appokat kézire teszed, nem zárja be agresszívan az appokat a háttérben és nincs gond vele. -
jobbab
tag
Sziasztok!
A jó öreg htc 10-em megérett a cserére és nem meglepetésre Mate 20-ra tervezem lecserélni. Pár apró kompromisszumot meg kellet kötnöm ilyen a EMUI vagy a méret. Egy dolog viszont még mindig aggaszt....a 4GB ram mérete. Ez a felszereltség mennyire "teszi" időtállóvá a készüléket? Használat közben érzitek e már hátrányát?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
DaDa
senior tag
válasz Anonymus95 #3078 üzenetére
Köszönöm, de közben már fent van. Az OTP /simple megy, nekem csak az van banki. Eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam, ha még is előjön valami, jelzem felétek.
-
kutyesz71
tag
Kb 2 órája telepítettem, eddig minden rendben, a banki alkalmazások is elindulnak, simple, revolut, eddig 1 app nem indult el, a Mi számoló gép. Sötét mód rendben, az alkalmazás választás alulról felfelé legyintéssel frankó. Értesítések is jönnek rendesen, még az S3 frontier órára is. Délután meló, aztán majd adja magát. Azt hogy miért nem dobja fel mindenkinek, a frissítést azt nem tudom sajnos.
-
persil
nagyúr
válasz Jack Oneill #3074 üzenetére
Baszki... Fail. :D
Koszi! :)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DaDa
senior tag
HiCare-en nekem is ott a 10-es, szerintem én belevágok. Azt meglatjuk. 😊
-
persil
nagyúr
válasz kutyesz71 #3069 üzenetére
Es nekem miert nincs a hicare appban EGYALTALAN olyan opcio, hogy frissitest keressen? :D
Azert furcsa, mert mar korabban mar frissitettem a hicare-bol a telot.
Amugy annyira nem erdekel, mert a vegleges ugyis jon majd notif-kent, de furcsanak talalom, hogy egyaltalan nincs benne most ilyen opcio.
-
kutyesz71
tag
válasz Jack Oneill #3070 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kutyesz71
tag
[kép] Sziasztok,
Hicare alkalmazásban dobott 1 10-es betát. Esetleg ha valakit érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Hzi
aktív tag
-
ruarua
tag
válasz Jack Oneill #3065 üzenetére
Detto
-
Jack Oneill
veterán
Na nekem is megjott az oktoberi update.
-
addikt
válasz Jack Oneill #3062 üzenetére
Nekem sem frissült.
Az új, a telefonra is telepíti a programot,csatlakozáskor a telefonon kijelzett kódot be kell írni a pc-s felületre csak úgy kapcsolódik.
Érdekes módon utána a készülékkel is tudtam frissíteni az EMUI-t már a 9.1.0.300 van(működik a VOLTE is) most jön le a 310 bizt frissítés."Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
Jack Oneill
veterán
Miert nem frissul a HiSuite PC-n? 9.1 pedig mar 10.0 a legujabb. Apukam gepen pl mar az van, nalam nem jelzi.
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
mate 20 és honor 20 között vacillálok, érdemes inkább a mate 20at valasztani a frissebb honor helyett?
Köszönöm -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Mate 20 "továbbhajózott", így elköszönök a fórumtól.
Köszönöm szépen a segítőkészségeteket, a korábbi hozzászólásaitokat!
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #3049 üzenetére
Ugyan az a verzió számú Messenger van mindkét telefonon?
Apróság, de újraindítás esetleg? -
Jack Oneill
veterán
Tud valaki magyarazatot a kovetkezo jelensegre? Apukam telefonjan a Messenger nem fordul el, ha elforgatja a telefont. Nalam elfordul. Nala is elfordult eddig, de egy frissites utan mar nem. Messenger ujratelepites megvolt.
-
Dhampir
félisten
válasz AxBattler #3045 üzenetére
Nálam a Nokia E61 még favorit. A telefon indításakor Pannon GSM logó fogad. Telefonálásra és fizikai gombnyomogatásra mindmáig jó. Ez még a kamera nélküli típus, ami néhol előnyt jelenthet. A modern mobilnetet nem tudtam beüzemelni rajta és második akksija is cserére megérett.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Jack Oneill #3046 üzenetére
Akkor ez jó esetben december vagy január lesz nekünk.
-
Jack Oneill
veterán
Android 10
-
félisten
Sikerült, és már indult is a 310-es. Bah.
Hogy miért nem lehet egyszerre?Szerk.: .338 is települt!
(#3044) Dhampir
Jaja, én is bírtam, bár talán egy kicsit túl sokáig használtam mindkettőt.
A Mate 20-al hasonlóan tervezek.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Jack Oneill #3039 üzenetére
Köszi, töltöm is innen! Bár most wifi-n is telepít valamit...
(#3040) Dhampir
Lumia 640-est használtam mostanáig, előtte meg egy LG Optimus One-t gyűrtem."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
DaDa
senior tag
válasz AxBattler #3036 üzenetére
Valószínű, hogy a simen is megmaradtak a számok azért jelezte. Ha Google tárolja, akkor semmi nem köti SIM-hez a számot. Itt is beállíthatod, hogy mely címjegyzéket jelenítse meg és ha a sim1 sim2-t is bekapcsolod akkor jelezni fogja melyik simen van a szám. (már ha sim-en is van)
-
félisten
Lumia-n sem SIM-en tároltam a Névjegyeket, ahogy most sem... de ott megjegyezte az OS, hogy melyik bejegyzéshez melyik SIM tartozik, vagy egy kis kapcsolóval át lehetett állítani a szám mellett.
Természetesen Google fiókkal szeretnék szinkronizálni, oda menteni."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DaDa
senior tag
válasz AxBattler #3032 üzenetére
Nem teljesen értem a gondot de nem Google fiókon tárolod a névjegyzéket? Droidosok közül szinte mindenki ott tárolja. Ha ott tárolod akkor nem sim függő, így nem is különíti. Ha nem ott tárolod akkor mindenképp ajánlott ott tárolnod, csak előnye van. Sms nél is alapból a készülék már nem sim-en kezeli az SMS-t így azt sem különíti el valószínűleg.
Most megnéztem neked és nekem jelöli egy kis ikonnal ha sim-re mentem a számot. 1-es vagy 2-es ikonnal, hogy melyiken van. De mivel Google a mentés helye így alapból nem különíti el. Mentésnél nézd meg hova menti a névjegyet és válaszd a sim-et, akkor jelölni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Dhampir #3031 üzenetére
Most, hogy raktam bele kártyát, már nekem is ír egy frissítést, de az is még csak 9.0.0... na, majd otthon WIFI-zek egy párat.
Névjegyzékhez: már az is jó lenne, ha a névjegyek számai mellett lenne 2 SIM ikon... meg az üzeneteken belül is... hogy ne kelljen még egy felugró ablakkal szenvedni.
Plusz még 2 külön színnel jó lenne elkülöníteni a két kártyát."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Üdv!
No, most kezdtem el aktívan használni a készüléket, eddig tetszik, de lenne kérdésem!2 SIM kártyát használok, és mindkettőt sikerült is használatba vennem, de zavar, hogy egybefolynak a használatok: LUMIA-n külön csempén volt teljesen a két kártya híváslistája, SMS-ei, és a kapcsolatokon belül egy sima kapcsolóval lehetett állítani, hogy melyik kártya kezelje. Itt meg minden egyben megy...
Létezik olyan app, láúncser, vagy más okosság, amivel jobban el lehet különíteni a két SIM dolgait?
Ja, és 9.1-es EMUI-ra miért nem jön frissítés?
9.0.0 és naprakésznek írja...
Telekom-os készülék.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DaDa
senior tag
Sajnos nem, én napi szinten járok 4es és 2es metróval, egyiken sem megy vagy nagyon minimálisan. Na de ajándék lónak ugye nem nézzük a...
-
-
goodace
csendes tag
Nekem a metróban M3, is jó a Digi mobilnetje, simán megy a YouTube is
http://www.flickr.com/photos/goodace
-
őstag
válasz zenwalk #3014 üzenetére
A Digi most építi ki a saját rendszerét országosan, Budapest, Szolnok, Törökszentmiklós útvonalon járok legalább havonta egyszer, Budapest jó, Szolnokon is jó, Törökszentmiklóson ritkábban bizonyos helyeken. A Tiszaparton a telkünkön meg egyáltalán nincs, ha nem lesz fogható ott, vissza adom és marad a Voda. A honlapon ott a lefedettség térkép.
-
őstag
-
Dhampir
félisten
ruarua, Jack Oneill
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
rurua:
Eszerint a kék (vagy az ugyanilyen fekete színű) gyári tok más tapintású, mint az átlátszó, ugye?
Ez az átlátszó szilikon gyári tok 3490 Ft volt, de gyors szükségmegoldásként csak ezt tudtam venni tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tok-kérdések:
Tegnap este vettem egy eredeti gyári Huawei átlátszó szilikon tokot a József körúti TMX Mobile Solution Szerviz Kft. Huawei Costumer Service Center boltban, de nekem nem vált be, olyan fura műanyag érzés kézben tartani. A bolt már nem adott lehetőséget a kicserélésére, ezért másféle tokokat keresgéltem.
Nem tudom, hogy ez a szintén gyári tok vajon jobb lenne-e?
Nézegettem még a GKK 360 Full Protection 3in1 Huawei Mate 20 Hátlap - Fekete tokot is, ami viszont nem gyári.
Mi a véleményetek?
Nagyon vastag tokot nem szeretnék, mert a hátlapról felpattintható tokon kívül még külön beletenném felülről becsúsztatható/kivehető megoldású tokba is. Nekem ez a megoldás bevált más mobiloknál is.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Jack Oneill #3010 üzenetére
Köszönöm!
-
DaDa
senior tag
Dettó én is így használom. Már ha megyek le a metróra ösztönösen váltok át. 😀 Nem csoda, hogy meghosszabbította a digi az akciót 2020. júniusig.
-
persil
nagyúr
válasz zenwalk #3014 üzenetére
Hat igazabol teljesen jol mukodik, de en csak a korlatlan net miatt hasznalom, mert a vodason csak 5 gigam van, szoval a beszelgetesrol nem tudok nyilatkozni.
Annyi a nyugje, hogy lent a metroban hasznalhatatlan, de ugy amugy a varosban teljesen jol hasznalhato.Ez budapestre ertendo, erdre pl utkozben szinten eleg kuka, de megerkezve mar azert elfogadhato. Mas varosokban nem tudom mi a helyzet vele. Viszont nem reg jott a mail, hogy a promociot meghosszabbitottak 2020 juniusig, szoval teljesen ingyen a hulyenek is megeri. :)
Ha metrozok es pont van valami fontos netezni valom, akkor csat atpattintom A default mobile data-t sim1-re es annyi, nem olyan nagy aldozat, max 2 masodperc.[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Hogyan működik a dual sim? Tudom egyszerre használni a kettőt, egyiket hívásokra, másikat internetre? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Témákon belüli vásárlás, vagy egyéb vásárlás után ki lehet törölni a telefonról/ a felhasználói fiókból (már ha párosítaná hozzá) az adott vásárláskor használt bankkártya adatait?
-
-
Sfi
tag
Sziasztok! Nincs megoldás arra, hogy a flippes tok ablakában megjelenjenek egyéb értesítések? Viber, Messenger? Nincs erre semmi applikáció? Az értesítő led enyhén szólva nem túl feltűnő, tokban meg aztán főleg nem. Amúgy imádom a telót, tíz napja használom, mindenben kiváló.
-
Nikaré
őstag
AppGallery -ben érkezett néhány frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...