Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
Es eljott a hegesztes napja. Adott egy B2000-es Vodafone router, halistennek simlockmentes.
Telenoros kartyaval mukodott, igaz csak DC-HSPA+ volt, pedig itt az LTE antenna velem szemben. Valoszinuleg kis csomagban van a tesztsim.Fogtam a dan firmware-t es upgradeltem arra. Hosszas turelmetlen varakozas utan...
Dan firmware fogadott. Resetelni nem reseteltem, igy az elozoleg beallitott jelszoval be tudtam lepni (angolul tud a firmware).
telenornal a net apn-t kell beallitani, vodafone-nal az internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net apn-t.Lett antenna settings menupont, azt irja dugjam ra az antennat mielott atrakom kulsore.
Egyelore ennyi, szereznem kellene egy LTE kepes sim kartyat. Nincs Pécsett valaki?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma LTE hálózatokon üzemelő, erős, stabil és sokoldalú routert küldött a Huawei. Nem is olcsó, kérdés, hogy megéri-e az árát.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest