Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz viserion #151 üzenetére
Mit nem lehet megerteni? Lehet csapongo gondolataim vannak es nem tudom eleg gyorsan "papirra vetni" vagy mar teljesen masra gondolok mikozben ezt irom neked de arrol volt szo ha jol emlekszem, hogy mi okozhat fuggoseget es mirol lehet leszokni ilyen vagy olyan formaban. Nyilvanvalo, hogy nem egyszeri hasznalat utan szoktam ra a cigire de mivel legalisan es konnyen beszerezheto volt, ujra es ujra kiprobaltam meg akkor is ha a hozza fuzodo elso elmenyem teljesen negativ volt. Leszokni rola nem a nikotin elvonas miatt volt nehez (az kb. nulla a kobon) hanem a kapcsolt szertartaszeru berogzult cselekmenysorozat hianya miatt. (sokszor olyan erzesemn volt nincs mit kedjek a kezemmel, hianyoztak azok a mozdulatok amiket dohanyzas kozben vegeztem stb) Ha a cigi helyett akkor a heroint vagy kokaint probalom ki, es ugyan olyan konnyen hozza is tudok jutni plusz az elso alkalommal egy rendkivul pozitiv hatassal szembesulok, most nem lennek itt. Mar nem lennek sehol...
Rovidtavon ugyanugy nem erzed a konnyu drogok (cigi, pia ,fu) karosito hatasat mint a veszelyes drogoket de mig az elozoekrol nagy valoszinuseggel idoben es maradando karosodas nelkul le tudsz allni addig az utobbi egyenes ut a hanyatlasod fele. (foleg ha konnyen es legalisan hozza is tudsz jutni)If he dies, he dies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest