Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Van Silverlight is fent. Win7 32/64 bit alatt is próbáltam, Chrome és IE9 alatt is.
A chrome amikor betölti az oldalt, letölt egy file-t, amiben 3-4 URL van és ennyi.
Az IE9 meg lejátszik egy reklámot, majd utána nem indul el semmi. Lehet a router fogja meg? De azon sincs beállítva semmi egyedi szerintem. Na ránézek még este újra.
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
tdd587
őstag
Srácok, az miért lehet, hogy otthon T-home hálózat alatt nem jön a stream? Az oldal pl. munkahelyen elindul és nagyon jó minőségű.
Lehet a T-home szűri az adást?
Szerk: erre gondolok. Otthon ez nem indul el.
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Иван
őstag
Miket nem tud a fószer!
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
syl5
őstag
[link]
Remélem olimpia után is marad a hasonló minőség.
Meg igazán adhatnák az F1-et is online. Mondjuk jelen pillanatban engem nagyon nem zavar, ha marad a gagyi stream, meg az f1 tiltás, de hosszabb távon gondolkozhatnának ezeken. Főleg úgy, hogy ott van az M1 HD ingyen, csak antenna, meg DVB-T tuner kell hozzá. -
-
Sonja
nagyúr
Áhh, szóval így is olcsóbb. Oké, így már érthető!
(#7) Brutális eb: Amit találtam ingyeneset, az mind egy lassú sz@r volt. Igaz, én el is várom a gyors működést, szóval ez is lehet a baj. Egy kivétel volt, amikor egy 30 napos trial-t próbáltam ki. Na, az oké volt, csak ugye az is fizetős a 30 nap után.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Cyberpunk
félisten
Nagy újdonság.S ehhez még rendszergazdának sem kell lennie senkinek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Brutális eb
addikt
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Ui:
VPN.re gondoltam nem online nézésre bocs.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
rt06
veterán
dinamikus savszelessegi/minosegu a stream, neha feldobalja egesz turheto felbontasra
szerk.: a gond inkabb vagy a szerver, vagy a szavszel tulterheltsege lehet naluk
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
sztanozs
veterán
mondjuk az mtv 350 kbps-os stream-je nem az HD minőség... Még mobilon is majdnem élvezhetetlen - mind kép, mind hang szempontjából.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
rt06
veterán
lehet en tudok valamit rosszul, de az nbc egesz veletlenul nem egy foldi sugarzasu, nemzeti ado?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Zirowe
nagyúr
Es ez a hir igy minket miert is erint?
Mtv oldalan ingyen nezheto online+ott a tv, usakok meg igy jartak.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
azbest
félisten
válasz dajkopali #12 üzenetére
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
12 csatornán párhuzamosan, epg is van hozzá, hogy mikor mi megy
-
Ptech
addikt
-
Xmodule
őstag
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Irsz parat akar priviben is komolyan?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
dajkopali
addikt
a csókával kapcsolatban nem említik meg, hogyan csinálta, de mivel volt előfizetése és kekeckedésből használt vpn-t, nyilván fizetett
a Reuters-tudósításban megemlítenek két szolgáltatást, melyet nagy valószínűséggel használhatnak az amerikaiak, az egyik a TunnelBear
Jó minőségben ez sem olcsó, de messze olcsóbb annak, akinek nincs kábeltévéje, és az árukapcsolással ajánlatot tévő NBC-vel nem akar leszerződni, csak az olimpiát akarja nézni[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
anulu
félisten
-
Brutális eb
addikt
+ a voip tiltás miatt is mobilon.
(#5) Sonja
Ha nem HD közvetítést szeretnél akkor rengeteg ingyenes szolgáltatás található.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
anulu
félisten
fixre veszem, h a VB-ig (abban sem kevés pénz van). valamit ki fognak a nagy társaságok találni. nagy részük kábelszolgáltató is. mondjuk arra az 1 hónapra korlátozzák a GRE protokol használatát a hálózatukon (pl a meccsek alatt tiltva).
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sonja
nagyúr
De nem kellett előfizetni ehhez a VPN-re? Azaz ugyan úgy pénzbe került, vagy nem?!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dajkopali
addikt
neked nyilván, persze
az érdekes az lesz, hogy a stream terjedésével a vpn kifejezés hamarosan olyan, a laikusok között is ismert szóvá válhat, mint a torrent
a torrent is csak a kockák játékszere volt sokáig, ám ma már boldog-boldogtalan használja (érteni ugyan nem értik, de ez ebből a szempontból teljesen lényegtelen)"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
anulu
félisten
spanyolviasz! oh wait...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Ptech
addikt
Én is gondoltam rá, hogy mókolok egy kicsit, hogy nézhessem online.
Akkor most én lehetnék a médiasztár
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal 23 hónap garanciával, dobozával eladó! Euronics vásárlás. Garancia 2026.11.25-ig!
- Intel Core I7-9700K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE E-sim okosóra 43mm, ezüst szürke Új állapotban eladó
- LEGO 71798 / Nya and Arin's Baby Dragon Battle
- Pioneer SC-LX86 9.2-es ClassD felsőkategóriás THX-es házimozi erősítő.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest