- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- AutoCAD
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
A Win 7 első pár kiadását én is teszteltem. Bevallom, nekem sokkal jobban bejött, mint a végleges.
A 8-ast pedig megszoktam és mára megszerettem. Vannak olykor érdekes húzásai, de az a legkevesebb.@kleinguru
Újítás! Nem vagyok Microsoft alkalmazott, így a konkrét okot nem tudnám megmondani, hogy miért így csinálták.@tomtyi
Láttál Te már embert lábak vagy épp kezek nélkül élni?Vagy akár izomsorvadásos embert napi szinten dolgozni? Szerintem marhára nem!
A Windows 8 azoknak akiket ismerek, sokkal kényelmesebb. De ugye kinek a pap, kinek a papné!
Ennyi erővel ugyanolyan gépjármű a Rolls Royce Phantom, mint a 760-as Volvo, mégis az egyik embernek ez, a másiknak az a kényelmes.
A barátomnak ez a rendszer kényelmes. Neked mondjuk a Win 7 vagy a Debian. Ettől még hülyeség lesz amit írok? Nem azt írtam, hogy világmegváltóvá vált a Microsoft, csak annyit, hogy igenis van értelme nagyon sok területen.Volt nemrég egy illető aki megkeresett, hogy szeretne Windows 8-as rendszert kipróbálni és tudnám-e neki telepíteni illetve segíteni. Elsőre mit gondol az ember? Azt, hogy valami kezdő aki váltott XP-ről, esetleg Win 7-ről aztán mégsem akar vele szívni. Elmentem az illetőhöz és kiderült, hogy valami idegrendszeri károsodás miatt "enyhén" deformáltak a kezei. Viszont ennek ellenére 3D-s modellezéssel, CAD-el foglalkozik. Neki nem jött be a Win 7 által nyújtott dolgok. A 8-assal pár óra alatt sokkal kényelmesebben intézte a dolgait. Másnak viszont a Win 7 jön be.
Csak lehet valami oka, hogy nem egy embernek jött be. S van köztük egészséges ember is!Mihez kell Metro felület az ismerősömnek? A Bing fordító és hasonló alkalmazásokban segédkezik. Anno dolgozott az Applenél is, csak aztán jobb ajánlatot kapott és így váltott.
[ Módosította: BomiBoogie ]
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok