- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- AutoCAD
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#40553216 #398 üzenetére
Hát, egy windows desktopra készült alkalmazást eszembe nem jutna megpórbálni érintővel kezelni.
Ahhoz nagyon apró minden. Pl. táblagépen is azért macera a netezés, mert nagyon apró linkekre kell tudni rányomni ujjal.Azzal, hogy van, aki a metrót úgy fogja fel, mint egy újabb szintre emelt "akadálymentesített", ultrahighcontrast változat, a 40"-os tévén 4-5 hatalmas gomb, mint pl. a skype, hát örülük neki, hogy valaki lát benne fantáziát. Mert szerencsére nekem nem kell ilyennel foglalkoznom. Engem igenis zavart, hogy ott van kétmillió pixel a képernyőn (FullHD ugyebár), és olyan alkalmazásokat kell rajta használnom, ami 20 éve 320x200-ban is szegényesnek hatott volna
Szó sincs róla, hogy az agyoncsicsázott dolgokat keresném, de azért néhány menüpontnak örülnék, ha lenne.
"hogy jobb oldalon jelenik meg, amit írsz és a találat bal oldalon. "
Ezt én k***ra beszoptam. Tévén bohóckodtam annakidején, és nem vettem észre, hogy a kereséstől pontosan 1 méterre balra jelennek meg a találatok.
Egyébkétn ezt már megváltoztatták, mostmár a keresés a keresőmező alatt jelenik meg. Aztán ez meg majd annak a néhány tucat win8 tablet használónak nem fog tetszenki, aki az érintőképernyőn pötyögve a keresés alól kézzel kitakarja a találatokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest